Menu
Your Cart

OBRVE

Opis kategorije

Olovke za obrve sa četkicom za najboji make up. Najveći izbor farbi za obrve i olovki u svim bojama koje dugotrajnom, pigmentovanom formulom traju ceo dan.
Dostignite savršene obrve bez muke sa gel maskarom za obrve. Sa samo jednim nanošenjem Vaše obrve će biti osenčane. Za dramatičniji izgled dodajte još malo maskare. Dostupan u 4 nijanse.Cruelty-Free ..
770,00 RSD
Brend: PAESE
Gel za obrve je vodootporni proizvd za definisanje linije i punoće obrva. Ovaj gel za obrve je velike izdržljivosti -postojan čak 12 sati bez potrebe za popravljanjem.Svako od nas može biti ikona lepote. Svako može da stvara, modifikuje svoj stil, izgleda kako želi. Tako vam dajemo jedinstveni vodoo..
0,00 RSD
Precizna olovka za obrve simpatičnog dizajna koja popunjava obrve i pomaže ti da nacrtaš tanke dlačice sa lakoćom. Ova olovka u skladu je s neprestanim trendom savršeno oblikovanih obrva.Cruelty-Free..
770,00 RSD
Olovka i puder za obrve sa preciznom četkicom koja je odlična za popunjavanje i iscrtavanje obrva. Jako postojana. Nijanse ovih olovaka se uklapaju da Vaše obrve deluju prirodno.Cruelty-Free..
1.050,00 RSD
Olovka sa dvostrukim završetkom: koristi se za naglašavanje boje, a četkica će savršeno žačešljati i usmeriti dlačice. Nijansa crne boje omogućiće vam da dobijete intenzivnu boju koja dugo ostaje na oku. Olovka za obrve Shape & Color je meka i zato se lako nanosi. Možete je koristiti za ozn..
763,00 RSD
Za istaknute ili totalno prirodne obrve, na Vama je izbor! Olovka za obrve na izvlačenje sa trouglastim vrhom. Koristite širi deo da popunite veću površinu obrva. Koristite tanji deo da napravite fine linije. Koristite četkicu za mešanje boje.Cruelty free ..
770,00 RSD
Paleta za šminkanje 3 u 1 - In Your Face je kombinovana paleta za šminkanje lica, očiju i obrva. Sve što Vam treba za savršen izgled sa samo jednom paletom. 16 prelepih nijansi za lice, obrve i oči.Cruelty Free..
2.240,00 RSD
Brend: PAESE
Vodootporna pomada za obrve intenzivne boje je savršen proizvod za precizno iscrtavanje obrva. Ovaj proizvod je lagan za primenu i popunjavanje obrva do željenog izgleda. Idealan izbor za sve one koji žele da iscrtavanje obrva ima prirodan finiš i celodnevni efekat. Svetski trendovi u šminkanju već ..
1.513,00 RSD
Senke za obrve su bazirane na formuli koja u svom sastavu sadrži vodu, što znači da se ne rasipaju, ne isušuju se i boja ostaje intenzivna. Prisutnost magnezijum stearata poboljšava prijanjanje i zajedno s najlonom utiče na razmazivanje i na taj način primena postaje lagana. Osim toga, ova formula u..
261,00 RSD
Vodootporna pomada, koja će brzo dati obrvama pravi oblik i boju. Kremasta tekstura pomade lako se nanosi. Izuzetno je izdržljiva i visoko pigmentovana. Dostupna u tri prirodne nijanse...
976,00 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)