Menu
Your Cart

OLOVKA ZA SENKE I OBRVE

Ajlajner u vidu gela idealan za oblikovanje,bojenje i definiciju Vaših obrva. Zbog nežne i dugotrajne formule se može koristiti i kao ajlajner.Cruelty Free..
770,00 RSD
Precizna olovka za obrve simpatičnog dizajna koja popunjava obrve i pomaže ti da nacrtaš tanke dlačice sa lakoćom. Ova olovka u skladu je s neprestanim trendom savršeno oblikovanih obrva.Cruelty-Free..
770,00 RSD
Kremasta i glatka multifunkcionalna olovka za šminkanje idelalna za sjaj, prikrivanje ili za prajmer.Cruelty Free • Vegan • Paraben Free ..
770,00 RSD
Olovka i puder za obrve sa preciznom četkicom koja je odlična za popunjavanje i iscrtavanje obrva. Jako postojana. Nijanse ovih olovaka se uklapaju da Vaše obrve deluju prirodno.Cruelty-Free..
1.050,00 RSD
Olovka sa dvostrukim završetkom: koristi se za naglašavanje boje, a četkica će savršeno žačešljati i usmeriti dlačice. Nijansa crne boje omogućiće vam da dobijete intenzivnu boju koja dugo ostaje na oku. Olovka za obrve Shape & Color je meka i zato se lako nanosi. Možete je koristiti za ozn..
763,00 RSD
Za istaknute ili totalno prirodne obrve, na Vama je izbor! Olovka za obrve na izvlačenje sa trouglastim vrhom. Koristite širi deo da popunite veću površinu obrva. Koristite tanji deo da napravite fine linije. Koristite četkicu za mešanje boje.Cruelty free ..
770,00 RSD
Senke za obrve su bazirane na formuli koja u svom sastavu sadrži vodu, što znači da se ne trune I da je boja intenzivna. Prisutnost magnezijum stearata poboljšava prijanjanje i zajedno s najlonom smanjuje trenje i na taj način primena postaje lagana i nezahtevna. Mat finiš i svilenkast efekat takođe..
2.989,00 RSD
Senke za obrve su bazirane na formuli koja u svom sastavu sadrži vodu, što znači da se ne rasipaju, ne isušuju se i boja ostaje intenzivna. Prisutnost magnezijum stearata poboljšava prijanjanje i zajedno s najlonom utiče na razmazivanje i na taj način primena postaje lagana. Osim toga, ova formula u..
261,00 RSD
Napravili ste grešku a ne želite da krenete iz početka? Ispravite sitne greške u šminkanju sa preciznim skidačem šminke sa lica Rude Cosmetics Surgically Precise Makeup Eraser. Najlakši način za brzo i efikasno skidanje šminke. Uklanja i vodootpornu i običnu šminku.Cruelty Free..
980,00 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)