Navigacija
Vaša korpa

Puder u prahu za setovanje sa mineralima SOFT TOUCH 10 g

Puder u prahu za setovanje sa mineralima SOFT TOUCH 10 g
Puder u prahu za setovanje sa mineralima SOFT TOUCH 10 g
1.800,00 RSD

Rastresiti prah lagane formule. Prilagođava se bilo kojoj boji i tipu kože. Puder ne daje efekat maske, ali sjajno odrađuje završni korak u šminkanju. Zasniva se na prirodnim oksidima gvožđa . Sljuba koja se koristi u kozmetičkim proizvodima daje koži blistav izgled. Sadrži I ulje avokada , koje zahvaljujući svojim svojstvima zaglađuje kožu, pomaže u borbi protiv akni i hidrira je.

Čuveni mineralni presovani puderi stvoreni u saradnji sa Karolinom Matrasek uključuju i puder u prahu, zajedno stvarajući liniju proizvoda SOFT TOUCH.

Puder savršeno zaglađuje kožu i čini je odmornom i besprekorno glatkom. Njegova lagana tekstura nežno matira i čini kožu blistavom i zdravom tokom cijelog dana. Puder je idealan za popravljanje šminke i ne isušuje područje ispod očiju. Proizvod je u prikladnom pakovanju sa međupoklopcem sa rupicama, zahvaljujući čemu smo smanjili rizik od prekomernogistresanja praha iz ambalaže.  Pogodno za sve tipove kože. 


Ova web-stranica koristi kolačiće
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića. Detaljnije