Menu
Your Cart

OLOVKE ZA USNE

Opis kategorije

Olovka za usne sa prajmerom, karminom i sjajem je sjajan način za isticanje punoće Vaših usana. Precizno naošenje šminke, laka primena, nije testirano na životinjama.

Bogata i kremasta olovka za usne u gelu dovoljno tanka da definiše i oblikuje savršene usne sa preciznošću.  Cruelty Free • Vegan • Paraben Free..
630,00 RSD
Boja savršeno naglašava liniju usana, a baršunasta konzistencija osigurava dugotrajan učinak .Stvorite klasični make up za usne pomoću nude olovke za usne koja je jedna od 8 dostupnih boja. Olovke možete koristiti kao podlogu ili čak umesto ruža-na celoj povšini. Jedinstvena formula osigurava ekstre..
763,00 RSD
Olovke za usne mat završnice  su sjajan način za isticanje punoće Vaših usana. Svaka nijansa ove olovke za usne Vam pruža neutralne tonove idealne za svakodnevnu upotrebu sa prirodnom nežnom završnicom. Olovke za usne oiviče površinu na koju se kasnije nanosi ruž ili sjaj i na taj način gr..
700,00 RSD
Dva u jedan olovka za usne je savršen dokaz da je dvoje uvek bolje od jednog! Smela boja olovke za usne je tu za Vas da se istaknete. U obliku četkice za usne radi preciznijeg nanošenja i lakše primene. Cruelty Free ..
700,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)