Menu
Your Cart

Pigmenti

Iskusite paletu pigmenata i senki za oči svetlih pastelnih tonova. Savršena paleta od 8 sjajnih i 7 mat boja. Transformišite svoj izgled sa prelepim bojama koje su odlične za kombinovanje. Ova paleta pigmenata i senki za oči je dobitna kombinacija!Cruelty Free • Paraben Free ..
2.100,00 RSD
City of Neon Lights je paleta senki i pigmenata ispunjena svetlim bojama koje tvoje srce želi. Avantura u gradu te čeka! ..
3.150,00 RSD
Paleta senki i pigmenata sa 12 svetlih pastelnih tonova Vas vodi na putovanje kroz zabavan i uzbudljiv izgled!Vegan              ..
2.100,00 RSD
Pigment za oči i lice Bling it On je za ekstremni intezitet boje i za stvaranje senzacionalnog izgleda. Može se nositi kao senka, hajlajter ili preko svega za sjaj. Kremasti pigmenti za oči i lice pogodni su za kreiranje glamuroznog makeup-a na jednostavan način. Dostupan u 4 nijanse...
1.190,00 RSD
Pigment za oči i lice You're So Fine omogućavaju ekstremni intezitet boje za stvaranje senzacionalnog izgleda. Može se nositi kao senka, hajlajter ili preko svega za sjaj. Pigmenti za oči su dostupni u 4 nijanse. Cruelty Free..
1.190,00 RSD
Intenzivni pigmenti dostupni su u mnogim bojama i omogućavaju vam da dočarate i nežnu, romantičnu šminku i intenzivan izgled saturiran bojom. Mogu se naneti vlažnom ili usvom četkicom, izuzetno su efikasni i izdržljivi, dobro se stapaju.Boje se u zavisnosti od utiska koji želimo postići se nanose u ..
702,00 RSD
Nezavisna vodolija ili kreativni i strastveni lav? Odaberite svoju boju iz kolekcije pigmenata ZODIAC SIGNS - 12  privlačnih senki u prahu koje vas inspirišu na eksperimentisanje sa bojama. Svaka od senki je polen bogate boje koji prilikom nanošenja postiže idealnu, glatku konzistenciju. Ako st..
1.190,00 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)