Menu
Your Cart

Senke za oči

Paleta hajlajtera u tri najatraktivnije nijanse. Njihovim kombinovanjem može se postići odgovarajuća boja za svaki ten. Hajlajteri za lice i telo su fantastičan način da u nekoliko poteza istaknete blistavim sjajem delove lica na koje želite najintenzivniji fokus. Zahvaljujući finim česticama sjaja,..
1.155,00 RSD
Paleta senki za oči sa 21 nijansom u mat varijanti ili sa šljokicama je paleta sa senkama koja će sigurno zadovoljiti i najstrože kriterijume vrhunskih šminkera. Kazino veče nikada nije izgledalo tako glamurozno! Nezaboravne noći počinju sa neverovatnim pogledima, a Blackjack je za to stvoren. Sa 21..
2.800,00 RSD
Ostvarite dodir sa zvezdom 80ih u Vama! Nanesite ovu paletu senki za oči za neuredan izgled koji će sve izludeti!Cruelty Free • Paraben Free ..
3.150,00 RSD
Ostvarite svoje snove sa našim najnovijim proizvodom -  Paleta senki za oči Fairy Tale. Stvorite fantastičan svet napravljen od 35 odabranih nijansi. Najintenzivnije i najrazličitije boje od sada! Lake za kombinovanje. Dugotrajna formula. Od svakodnevnog izgleda do predivne bajke sa samo jednom..
3.360,00 RSD
Ona je zabavna i odvažna! Pridružite se avanturi sa lepotom i glamurom koju nudi ova paleta senki za oči od 24 boja. Igrajte se sa sjajnim bojama, istražite kremaste mat boje i izgledajte kao lutka sa Vašom novom omiljenom Rude paletom. Cruelty Free • Paraben Free • Vegan • K beauty ..
3.150,00 RSD
Svet je u opasnosti, ali nema potrebe za panikom zahvaljujući ovoj paleti senki za oči ! Spremite se i zaustavite zlo! Uz moć 35 (nijansi) smrtonosnih oružja, niko neće podneti moć boja koje dolaze! Moć mat nijansi pomešanih sa sjajnim nijansama nemaju milosti nad onima koji se usudjuju da rizi..
3.360,00 RSD
Paleta senki za oči The Rude Awakening  je tradicinalna Američka bajka! Rizikujte se i pravite se važni sa stilom! Sa 35 nijansi iz palete  na raspolaganju, stvaranje sopstvenog zapleta nikada nije bilo lakše. Bilo da je u pitanju krstarenje ili zabava sa plesom, budite sami svoj umetnik! ..
3.360,00 RSD
Paleta senki za oči čije boje su inspirisane romantičnim zanosom  je paleta od 35 boja koje su osmišljene tako da se neutralne i smele nijanse ove palete za oči odlično uklope. Laka za kombinovanje i visoko pigmentisana, svaka senka će stvoriti vanvremenski i moderan izgled. Sadrži 10 mat i 25 ..
3.360,00 RSD
Stvorite uticajan izgled sa ovom dugotrajnom senkom. U obliku tečnog lajnera, aplikator u vidu četkice je lak za kontrolisanje linije. Može se koristiti i kao senka za oči. Izmešati odmah. Fine šljokice daju pun sjaj Vašem izgledu.Cruelty free ..
770,00 RSD
Budite odvažni i dostignite izvanredan izgled koji će sigurno prigrabiti svu pažnju uz paletu hajlajtera i senki za oči Sangria. Hajlajteri za lice i telo su fantastičan način da u nekoliko poteza istaknete blistavim sjajem delove lica koji se želte da naglasite, Paleta sadrži 3 hajlajtera u šimeras..
1.155,00 RSD
Gliter koji je stvoren za odvažne. Izgleda sjajno na prirodnom svetlu, ali takođe može biti divlji i zabavan pod rasvetom. Od žurke, do koncerta i festivala, ovaj gliter će ekstremno menjati svaki izgled.Cruelty-Free ..
660,00 RSD
Gliter visokog sjaja koji zadivljuje! Sa ekstremnom reflekcijom na svetlu, ovaj gilter za lice i telo će svaki izgled transformisati od običnog do odvažnog!Cruelty-Free..
660,00 RSD
Nikada do sada niste ovako sijali, kao sa ovom nežnom formulom koja magično menja boju pod različitim uglom svetlosti. Ide savršeno sa prajmerom kao senka za oči, ali se može koristiti preko celog tela, kao i na kosi za razuzdan izgled. Cruelty-Free..
660,00 RSD
Hajlajter i senka za oči Angelic Glow je paleta dva u jedan. Dodajte magičan dodir Vašoj koži,bilo da je to hajlajter,korektor ili senka iz naše palete. Naša najnovija formula se prilagođava Vama i magično podiže svetlost. Cruelty Free..
2.100,00 RSD
Mono senka za oči Diamond 2,15g Mono senka za oči Diamond 2,15g
Vruće
Brend: PAESE
Senka za oči koja sadrži prirodan biserni prah je senka koja na potpuno prirodan način boji i posvetljuje nežnu kožu kapka. Sjaj bisera je suptilan i zavodljiv. Uvek u trendu, odlično se slaže uz svaku make up kombinciju, dragulj su u kutiji s nakitom. Biserne senke su naše blago PAESE laborato..
678,00 RSD
Brend: PAESE
Senke za oči oduševljavaju svojim intenzivnim sjajem i dubokom bojom. Metalik efekat je jedan je od vodećih trendova u šminkanju . Nismo mogli da ostanemo ravnodušni. U našoj laboratoriji stvorili smo prekrasne senke, savršene za večernje izlaske. Idealno za ljude koji svoju avanturu započinju ..
1.089,00 RSD
Mono senka za oči Glam 3g Mono senka za oči Glam 3g
Vruće
Brend: PAESE
Senka za oči intenzivne pigmentacije i elegantnog sjaja. Naše glamur senke imaju svilenkastu i glatku teksturu. Formula koja se temelji na intenzivnoj pigmentaciji omogućava vam jednoliku i preciznu reprodukciju boja na kapku. Razmišljali smo o eleganciji i magiji večernjih susreta u kombinaciji s l..
908,00 RSD
Brend: PAESE
Mat senka za oči visoke pigmentacije. Ravnomerno nanošenje boje ovih senki na kapke garantuje trostruka pigmentacija sa proteinima svile koji glatku površinu kapka i štite osetljivu kožu od iritacije.Postoje stvari koje nam odgovaraju kao ništa drugo na svetu. Svako od nas ima omiljenu boju&nbs..
666,00 RSD
Brend: PAESE
Mono senke za oči su senke za šminkanje očiju veoma upečatljivih, visoko pigmentovanih boja.Zatvorili smo oči i zamislili savršenu mat senku. Tada smo širom otvorili oči, pratili trendove i počeli da radimo u našoj laboratoriji. Tako smo stvorili senke Kašmir Neo. Trostruka pigmentacija garantuje sa..
0,00 RSD
Brend: PAESE
Starfall je krem-gel senka za oči sa vrlo intenzivnim, blistavim sjajem. Oni garantuju očaravajući efekat tačkastog sjaja kada se nanose na čiste kapke. Takođe odlično funkcionišu kao završni sjaj za senke koje stavljamo kako bismo im dali zanimljiv finiš. Nanesite vrhom prsta za intenzivan efekat...
0,00 RSD
Uz paletu glitera napravite revoluciju u nanošenju šljokica. Recite zbogom neredu i poželite dobrodošlicu ekstravagantnoj primeni. Sa izborom od 21 boje, Vaš izgled nikada više neće biti isti. Lepak nije potreban. Nosite ih same ili dodajte svetuclavi ton. Cruelty-Free • Vegan..
3.920,00 RSD
Kolekcija od 16 mat senki insprisana donjim vešom može učiniti da se osećate jako i privlačno! Stvorite izgled koji dopunjuje Vaše raspoloženje i pomaže da se osećate i izgledate najbolje moguće!Cruelty Free • Paraben Free ..
2.590,00 RSD
Kolekcija od 16 mat senki za oči insprisana donjim vešom može učiniti da se osećate jako i privlačno! Stvorite izgled koji dopunjuje Vaše raspoloženje i pomaže da se osećate i izgledate najbolje moguće uz paletu mat senki za oči!Cruelty-Free • Paraben Free ..
2.590,00 RSD
Kolekcija od 16 mat senki insprisana donjim vešom može učiniti da se osećate jako i privlačno! Stvorite izgled koji dopunjuje Vaše raspoloženje i pomaže da se osećate i izgledate najbolje moguće! Cruelty Free • Paraben Free • Vegan..
2.590,00 RSD
Paleta od 11 boja za lice koja obezbeđuje najbolji izgled! Nema potrebe da sa sobom nosite celu torbu. Svaka paleta sadrži jedinstveni par osnovne šminke koji se može mešati i uklapati za jedinstveni izgled! ..
1.980,00 RSD
Prikazuje se 1 do 25 od 97 (4 strana)