Menu
Your Cart

SJAJEVI I BALZAMI ZA USNE

Sjaj za usne Berry Juicy omogućava vlažan i sjajan izgled Vaših usana, bez osećaja lepljenja. Jedino nežne i diskretno osvežene usne će privući poglede mnogih. Cruelty Free • Vegan • Paraben Free ..
630,00 RSD
Pošaljite usne u tropski raj dok zimujete sa balzamom za usne Good Night Coconut Lip! Obogaćen ekstraktom kokosa, ovaj balzam za usne bez napora će vlažiti i podmladiti vaše usne do zore. Nežno uklanja izumrle ćelije sa usana ostavljajući ih mekanim i glatkim. Čini da usne tokom dana budu hidriran..
1.400,00 RSD
Vaše usne će Vam biti zahvalne na ovom pilingu. Uklanja mrtvu kožu i otklanja neželjenu suvoću i crvenilo. Krajnji rezultat posle primene će biti nežna osnova.Cruelty Free • K-Beauty • Vegan..
1.470,00 RSD
Brend: PAESE
Balzam za piling usana sadrži  88% organskih sastojaka!Balzam za piling usana je prirodan način da Vaše usne uvek izgledaju besprekorno.Znamo da su pravilno navlažene i pripremljene usne garancija uspešne šminke. Nažalost, usled upotrebe matirajućih ruževa i loših vremenskih uslova, usne se br..
0,00 RSD
Brend: PAESE
Prajmer za usne je negujuća baza za šminkanje usana.  U skladu sa našom filozofijom, kozmetika za šminkanje ne bi trebalo da brine samo o vašem izgledu, već i o stanju kože.Da li ste znali da su koži potrebne esencijalne masne kiseline (EFA), koje telo ne može samo da proizvede?To nas je inspi..
0,00 RSD
Sjaj za usne omogućava vlažan i sjajan izgled Vaših usana je tu bez osećaja lepljenja. Jedino nežne i diskretno osvežene usne će privući poglede mnogih. Set sjajeva za usne Berry Juicy - Shimmer ima 3 nijanse sjaja.Cruelty Free • Vegan • Paraben Free..
1.330,00 RSD
Sjaj za usne omogućava vlažan i sjajan izgled Vaših usana je tu bez osećaja lepljenja. Jedino nežne i diskretno osvežene usne će privući poglede mnogih. Set sjajeva za usne Berry Juicy - Shimmer ima 3 nijanse sjaja.Cruelty Free • Vegan • Paraben Free..
1.330,00 RSD
Brend: PAESE
Sjaj za usne u šest omiljenih boja je kolekcija sjajeva za usne koji su se vratili na velika vrata na police šminkera. Nekoliko sezona apsolutne dominacije ruževa za usne sa mat efektom i sjajevi su ostali povezani sa trendovima samog kraja dvadesetog i nekoliko prvih godina dvadeset i prvog veka..
906,00 RSD
Sjaj za usne sa šljokicama koji je neverovatna kombinacija visokog sjaja i šljokica u boji. Boja sjaja za usne počiva na boji šljokica dok je u osnovnoj teksturi samog sjaja veoma malo visoko pigmntovane boje. U tom smislu ovaj sjaj za usne je fantastičan za kombiinovanje sa nekom malo intenziv..
840,00 RSD
Sjaj za usne What A Pucker daje predivnu boju i visok sjaj usnama bez lepljenja! Tekstura premaza čini da sjaj ostaje dugo na usnama, bez razmazivanja.Cruelty Free • Paraben Free ..
910,00 RSD
Luksuzna formula koja hrani i hidrira Vaše usne.  Ulje za usne kao još jedan korak nege. Negovana koža je ukras svakog lica i dovoljan ukras bez šminke. Ovo ulje za usne ubrzava proces revitalizacije i mala količina će vas nagraditi bogatom dugotrajnom hidriranošću.Cruelty Free..
840,00 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)