Menu
Your Cart

KONTURISANJE

Savršena paleta za kontuisanje lica. Pogodna je za profesionalno šminkanje kao i za sve žene koje žele da konturišu svoje lice. Kombinacija univerzalnih nijansi čini ovu paletu pogodnom za sve boje lica. Štaviše, intenzitet efekta se može jasno videti. Proizvodi se odlično nanose i ne ostavljaju mrl..
2.715,00 RSD
Istaknite svoje najbolje lice i iskoristite dan sa Rude Cosmetics Audacious Contour Palette!Cruelty free..
1.210,00 RSD
Sveobuhvatni izbor predivnih mat, odvažnih i svetlucavih i prelepo svetlih nijansi senki namenjen je za profesionalne make up artiste.Cruelty Free • Paraben Free ..
4.550,00 RSD
Dostignite savršene konture lica sa našom savršenom paletom za koturisanje sa bronzerom i hajlajterom. Sadrži istinske mat nijanse koje se lako koriste za konturisanje, bronziranje i hajlajtovanje koje će uspevati na svim tonovima kože. Boja za konturisanje daje definiciju, a hajlajter posvetlj..
1.210,00 RSD
Istaknite svoje najbolje lice i iskoristite dan sa paletom za lice Fearless. Ova paleta uključuje 6 nijansi idelanih za hajlajtovanje i definisanje ključnih područja i dodavanje boje na obraze. Nijanse boja iz palete čine da naglasite željene delove lica, za perfektan izgled tena. Hladni i topl..
1.210,00 RSD
Brend: PAESE
Presovani puder u dve boje za konturisanje je puder za lice u savršenoj kombinaciji dve boje - svetlije i tamnije. Mi volimo prirodnu lepotu i volimo da je ističemo. Zbog toga smo za vas kreirali savršen komplet za modeliranje oblika lica. Kod nas se šminka uvek kombinuje sa negom, a kozmetika ne br..
0,00 RSD
Brend: PAESE
Rumenilo i hajlajter su sada u jednom pakovanju kao presovano rumenilo i hajlajter za lice u kompaktnom pakovanju. Mi volimo prirodnu lepotu i volimo da je ističemo. Zbog toga za vas imamo blistav dvojac - osvetljavajući puder i rumenilo. Kod nas se šminka uvek kombinuje sa negom, a kozmetika ne br..
0,00 RSD
Stik za konturisanje i hajlajt Magic Duo dostupan je u 4 kombinacije nijansi i odgovaraju svakom tenu. Laka aplikacija sa stikom dovodi Vaše lice do perfekcije. U samo nekoliko poteza lako se postiže kompletno konturisanje. Kremasta tekstura u praktičnom pakovanju pružiće svakom licu novu dimen..
770,00 RSD
Stik za konturisanje i hajlajt Magic Duo-Light dostupan je u 4 kombinacije nijansi i odgovaraju svakom tenu. Laka aplikacija sa stikom dovodi Vaše lice do perfekcije. U samo nekoliko poteza lako se postiže kompletno konturisanje. Kremasta tekstura u praktičnom pakovanju pružiće svakom licu..
770,00 RSD
Univerzalni stik za konturisanje će momentalno osvetliti Vaš izgled. Savršen za strobovanje, hajlajtovanje i iluminaciju. Savršen partner svim tipovima kože koji uvek ostavlja glatku završnicu. Krajnji rezultat je vrhunski sjaj bez osećaja težine.Cruelty Free • Vegan..
1.045,00 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)