Menu
Your Cart

KOREKTORI ZA LICE

Sve neželjene nesavršenosti neće opstati sa ovim setom korektora. Lak za nanošenje i mešanje. Dostignite nežnu završnicu u samo nekoliko minuta. Vaše lice će dostići novi nivo savršenosti. Praktično pakovanje je savršeno za putovanje ili pogodno za profesionalnu upotrebu.Cruelty Free • Vegan..
550,00 RSD
Sve neželjene nesavršenosti neće opstati sa ovim setom korektora. Lak za nanošenje i mešanje. Dostignite nežnu završnicu u samo nekoliko minuta. Vaše lice će dostići novi nivo savršenosti. Praktično pakovanje je savršeno za putovanje ili pogodno za profesionalnu upotrebu.Cruelty Free • Vegan..
550,00 RSD
Budite odvažni sa SCULPTING CONCEALER korektorom. Zadivljujuća mešavina, očaravajuć izgled siguran za plenjenje pažnjom.Cruelty Free • Vegan..
825,00 RSD
Brend: PAESE
Tečni korektor za lice je korektor napravljen u skladu sa našom filozofijom. Želimo da se šminka uvek pravi sa velikom pažnjom. Kozmetika za šminkanje ne bi trebalo da brine samo o vašem izgledu, već i o stanju kože.Da li ste znali da su koži potrebne esencijalne masne kiseline (EFA), koje telo ne ..
0,00 RSD
Vodootporni kremasti korektor za lice za potpuno pokrivanje, pogodan za svakodnevnu upotrebu I profesionalno šminkanje. Kremasti korektor za lice se ne razmazuje, ne isušuje kožu, maskira fleke, modrice, crvenilo, ožiljke. Ispravlja nesavršenosti kože poput ožiljaka od akni, promena boje i opekotina..
885,00 RSD
Brend: PAESE
Korektor za lice za pokrivanje nesavršenosti je korektor koji svojim osobinama kremastog proizvoda guste teksture služi za ciljano pokrivanje manjih površina nesavršenosti na licu kao prirprema za stavljanje tečnog pudera za dugotrajan savršen ten. ..
1.452,00 RSD
Paleta korektora idealna je ne samo za svakodnevnu upotrebu nego i za profesionalnu šminku modela. Korektori su vodootporni , ne razmazuju se , ne isušuju kožu i pokrivaju crvenilo i ožiljke. Odličan je za konturisanje..
732,00 RSD
Idealna paleta korektora za lice ne samo za svakodnevnu upotrebu nego i za profesionalni make up modela. Korektori za lice iz ove palete su vodootporni , ne razmazuju se , ne isušuju kožu i pokrivaju crvenilo i ožiljke. Ovi korektori su odlični kao priprema za lice koje će se konturisati, na je..
3.630,00 RSD
Stik za konturisanje i hajlajt Magic Duo dostupan je u 4 kombinacije nijansi i odgovaraju svakom tenu. Laka aplikacija sa stikom dovodi Vaše lice do perfekcije. U samo nekoliko poteza lako se postiže kompletno konturisanje. Kremasta tekstura u praktičnom pakovanju pružiće svakom licu novu dimenziju...
770,00 RSD
Stik za konturisanje i hajlajt Magic Duo dostupan je u 4 kombinacije nijansi i odgovaraju svakom tenu. Laka aplikacija sa stikom dovodi Vaše lice do perfekcije. U samo nekoliko poteza lako se postiže kompletno konturisanje. Kremasta tekstura u praktičnom pakovanju pružiće svakom licu novu ..
770,00 RSD
Tečni puder i korektor u jednoj bočici za dvostruku nevolju. Dostignite besprekoran izgled sa malo napora, jedan pritisak će mnogo uraditi. Vlažan i lak za nanošenje. Zaronite u neverovatno pokrivanje! Nema više tamnih fleka, crvenila ili neujednačenog tona kože.Cruelty Free • Vegan..
990,00 RSD
Vodootporni korektor Reflex postiže potpuno pokrivanje nesavršenosti i tačkica na koži, kao i područja oko očiju. Korektor je dostupan u 14 nijansi. Fantastičan korektor pri pripremanju savršene šminke. Obogaćena formulu za zdrav i svež izgled tena.Cruelty-Free..
770,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 12 (1 strana)