Menu
Your Cart

RUMENILA I BRONZERI

Predivan bronzer svilenkaste i lagane teksture. Savršen za prirodan sjaj. Može se koristiti lagano na jagodicama za definiciju ili preko celog lica za zdrav i zavodljivi sjaj. Cruelty-Free • Vegan..
935,00 RSD
Upoznajte Vašu novu opsesiju, multifunkcionalni gel. Bezbedan bronzer za lice i telo za primenu na licu i telu. Formula koja se odmah suši. Nanesite malo ili u većoj količini za zadivljujući izgled.Cruelty Free • Vegan..
605,00 RSD
Predivna kolekcija dvobojnih senki - savršena za svako raspoloženje!Nosite ove senke pojedinačno ili slojevito zajedno za savršenu mešanu boju.Cruelty Free..
935,00 RSD
Predivna kolekcija dvobojnih senki - savršena za svako raspoloženje! Nosite ove senke pojedinačno ili slojevito zajedno za savršenu mešanu boju.Cruelty Free..
935,00 RSD
Predivna kolekcija dvobojnih senki - savršena za svako raspoloženje! Nosite ove senke pojedinačno ili slojevito zajedno za savršenu mešanu boju.Cruelty Free..
935,00 RSD
Predivna kolekcija dvobojnih senki- savršena za svako raspoloženje! Nosite ove senke pojedinačno ili slojevito zajedno za savršenu mešanu boju.Cruelty Free..
935,00 RSD
Predivna kolekcija dvobojnih senki - savršena za svako raspoloženje! Nosite ove senke pojedinačno ili slojevito zajedno za savršenu mešanu boju.Cruelty Free..
935,00 RSD
Predivna kolekcija dvobojnih senki - savršena za svako raspoloženje! Nosite ove senke pojedinačno ili slojevito zajedno za savršenu mešanu boju.Cruelty Free..
935,00 RSD
Idealan proizvod za konturisanje jagodica. Pravi izbor sastojaka u recepturi čini nanošenje proizvoda izuzetno jednostavnim. Rumenilo daje svilenkast sjaj, odlično se slaže uz boju kože, što utiče na dugotrajan i prirodan učinak zdravog tena. Proizvod se bazira na prirodnim sastojcima. Dostupno u mi..
702,00 RSD
Presovani bronzer u prahu za lice je proizvod koji se lako nanosi, hidrira, umiruje, zaglađuje i smanjujući utisak crvenila. Presovani bronzer u prahu sa dodatkom bambusa upija višak sebuma, daje koži mat izgled i vidljivu glatkoću. Bronzer je savršen za konturisanje lica, isticanje ja..
1.190,00 RSD
Presovano rumenilo u prahu za lice idealan je proizvod za konturisanje jagodica. Pravi izbor sastojaka u recepturi čini nanošenje presovanog rumenila izuzetno jednostavnim. Rumenilo daje svilenkast sjaj, odlično se slaže uz boju kože, što utiče na dugotrajan i prirodan učinak zdravog t..
549,00 RSD
Presovani mozaik bronzeri u prahu za lice posvetljuju kožu dajući joj sjaj i brišu tragove umora Presovani mozaik bronzeri mogu se naći u varijanti koja ima više odlika hajlajtera ili sa više odlika bronzera. Mozaici koji posvetljavaju sadrže ekstrakt lišća aloja vere, koji ima hidratantna..
1.281,00 RSD
Paleta od 11 boja za lice koja obezbeđuje najbolji izgled! Nema potrebe da sa sobom nosite celu torbu. Svaka paleta sadrži jedinstveni par osnovne šminke koji se može mešati i uklapati za jedinstveni izgled! ..
1.980,00 RSD
Paleta od 11 boja za lice  koja obezbeđuje najbolji izgled! Nema potrebe da sa sobom nosite celu torbu. Svaka paleta sadrži jedinstveni par osnovne šminke koji se može mešati i uklapati za jedinstveni izgled! ..
1.980,00 RSD
Devet nijansi  za savršeno rumenilo koje možete nositi pojedinačno ili kombinovati tri ili više da poboljšate svoj izgled.Cruelty Free • Vegan • Paraben Free..
2.035,00 RSD
Devet nijansi  za savršeno rumenilo koje možete nositi pojedinačno ili kombinovati tri ili više da poboljšate svoj izgled.Cruelty Free • Vegan • Paraben Free ..
2.035,00 RSD
Istaknite svoje najbolje lice i iskoristite dan sa Rude Cosmetics Undaunted Blush palette. Paleta rumenila sadrži 6 mat nijansi. Dizajnirana je tako da se sve nijanse savršeno uklapaju, nadopunjuju i lako blenduju. Svaka nijansa je bogato pigmentovana i postojana na licu i može se koristiti pojedina..
1.210,00 RSD
Dostignite savršene konture lica sa našom savršenom paletom za koturisanje sa bronzerom i hajlajterom. Sadrži istinske mat nijanse koje se lako koriste za konturisanje, bronziranje i hajlajtovanje koje će uspevati na svim tonovima kože. Boja za konturisanje daje definiciju, a hajlajter posvetlj..
1.210,00 RSD
Istaknite svoje najbolje lice i iskoristite dan sa paletom za lice Fearless. Ova paleta uključuje 6 nijansi idelanih za hajlajtovanje i definisanje ključnih područja i dodavanje boje na obraze. Nijanse boja iz palete čine da naglasite željene delove lica, za perfektan izgled tena. Hladni i topl..
1.210,00 RSD
Naša Nofilter 3D paleta za lice će Vam pomoći da dostignete izgled koji je sve osim običan. Dostignite sledeću dimenziju glamura! Paleta Nofilter 3D je praktična paleta šminke, idealna za postizanje glamuroznog izgleda u svakom trenutku. Sadrži 3 nijanse rumenila za lice u toplim neutralnim ton..
1.680,00 RSD
Naša Nofilter 3D paleta za lice će Vam pomoći da dostignete izgled koji je sve osim običan. Dostignite sledeću dimenziju glamura! Paleta Nofilter 3D je praktična paleta šminke, idealna za postizanje glamuroznog izgleda u svakom trenutku. Sadrži 3 nijanse boja za lice u toplim neutralnim tonovima.&nb..
1.680,00 RSD
Presovani bronzeri u prahu za lice oživeće bledu I bezbojnu kožu, idealni su za konturisanje I davanje topline licu. Presovani bronzeri u prahu Brazil i Havana su dva od četiri jedinstvena proizvoda za konturiranje lica koji su uključeni u kolekciju AFFECT i PRO MAKE UP ACADEMYHavana bronz..
2.105,00 RSD
Bronzer sadrži minerale u prahu i puter kupuake. Ima hidratantna, umirujuća svojstva, smanjuje vidljivost crvenila i zaglađuje neravnine. Dodatkom bambusa upija višak sebuma, daje koži mat izgled i vidljivu glatkoću. Proizvod je idealan za konturisanje. Zapakovan u plastičnu kutijicu, tako da se lak..
1.037,00 RSD
Puder sa zanimljivim uzorkom mozaika. Sadrži čestice koje reflektuju svetlost i koje čine da vaše lice dobije blago preplanulu boju. Dodaće sjaj umornoj koži. Sadrži ekstrakt lista aloje vere, koji ima hidratantna, antioksidantna i protivupalna svojstva. Proizvod je zatvoren u plastičnu kutijicu, ta..
1.129,00 RSD
Brend: PAESE
Presovano rumenilo za lice jake pigmentacije i intenzivne boje. Rumenilo za ličnu i profesionalnu upotrebu intenzivnih boja. Sadrži arganovo ulje koje ima efekat pomlađivanja, hidriranja, učvršćivanja i revitalizacije kože lica. Istaknite lepotu i probudite maštu! Volimo rumenilo i posežem..
1.029,00 RSD
Prikazuje se 1 do 25 od 32 (2 strana)