Menu
Vaša korpa

EcoDenta

Brend: ECODENTA
Pasta za izbeljivanje zuba sa aktivnim ugljem, sada I sa ukusom sveže pomorandže. Ne samo da efikasno izbeljuje zube, bori se protiv plaka, već i daje voćnu svežinu. Za još bolje prirodne rezultate koristite u kombinaciji sa ECODENTA Black Whitening vodicom za ispiranje usta.98% prirodnih sast..
599,00 RSD
Brend: ECODENTA
Ovo je sertifikovana, organska pasta za zube sa ukusom svežeg voća iz džungle. Kombinacija crnog uglja, soka aloje i ulja peperminta obezbeđuje besprekornu zaštitu usne duplje, ostavljajući odličnan ukus u ustima. Štiti od plaka, truljenja i stvaranja kamenca i daje tropski osećaj svežine. Ukus jo..
661,00 RSD
Brend: ECODENTA
Definitivno da, crna pasta za zube.Direktno iz prirode, sa crnim hrastom + Teavigo™ i obogaćen izuzetnim moćima. Ovo čudo efikasno izbeljuje zube i uspešno uklanja plak, a neverovatno dugotrajan osećaj svežine je prosto zapanjujući. Ovo inovativno savršenstvo, koje su stvorili veliki umovi nauke..
1.079,00 RSD
Brend: ECODENTA
Crna pena za izbeljivanje zuba i ispiranje usne duplje sa eteričnim uljima hrasta, soli i mentom u ovom inovativnom proizvodu stvara jedinstvenu kombinaciju koja pruža dugotrajnu svežinu i sprečava stvaranje kamenca. Pogodna za upotrebu kod kuće i na putu kada vam je potrebna dodatna higijela i sve..
888,00 RSD
Brend: ECODENTA
Zubna pasta Ecodenta Color Surprise posebno je razvijena za decu od 6 godina i čini rutinu čišćenja zuba prijatnim isustvom: boja zubne paste je iznenađenje - može biti žuta, zelena ili plava. Sa 97% prirodnih sastojaka, pasta za zube koja učinkovito čisti, sprečava stvaranje naslaga i nastanak šupl..
499,00 RSD 599,00 RSD
Brend: ECODENTA
Sočna aroma voćnog ukusa Ecodenta Cosmos organsko sočno voće. Vaša deca će se odmah zaljubiti u ovu pastu, jer ima ukus poput žvakaće gume! Pasta sadrži ekstrakt aloja vere koja umiruje i neguje desni i čitavu usnu duplju kod dece. Ksilitol smanjuje stvaranje zubnih naslaga i štiti od..
535,20 RSD 669,00 RSD
Brend: ECODENTA
Ecodenta GREEN LINE STRAWBERRY FLAVOURED KIDS je pasta za decu stvorena posebno za negu dečjih zuba. Pri tome, ne sadrži abrazivne elemente. Ova zubna pasta sa mirisom divlje jagode uključuje ekstrakt mrkve i kalident i nežno čisti i štiti dečje zube od mikropukotina i kvarenja. Stvorena da jača deč..
352,00 RSD 440,00 RSD
Brend: ECODENTA
Pasta za zube sa ukusom nane i grejpfruta. Omiadent® je izuzetno nežna, ali efikasna formula. Njegova uslovna abrazija dentina (RDA) je 50, što ga čini gotovo neabrazivnim i savršenim za osetljive zube i porcelanske krunice. Pored toga, jača zube i desni, štiti gleđ i aktivno se bori protiv plaka i ..
599,00 RSD
Brend: ECODENTA
Osvežavajuća izbeljujuća pasta za zube obogaćena prirodnim uljem nane. Efikasno izbeljuje zube, uspešno briše plak i pomaže u sprečavanju njegovog nastanka. Temeljnim čišćenjem zuba ovom pastom dva puta dnevno, obezbedićete svojim zubima odgovarajuću zaštitu za ceo dan. Sadrži natrijum fluorid..
350,00 RSD
Brend: ECODENTA
Ecodenta EXPERT LINE EXCEPTIONAL WHITENING pasta za zube sadrži čak 99% sastojaka prirodnog porekla. Bergamot + limunska eterična ulja + kalident u kombinaciji s sitnim abrazivima pomaže u efikasnom uklanjanju žutih mrlja na zubima nastalim konzumiranjem pića u boji i pušenjem kao i uklanjanju nepri..
479,20 RSD 599,00 RSD
Brend: ECODENTA
Pasta za zube koja poseduje organski sertifikat, sadrži ekstrakt spiruline, sok aloe vere, ksilitol, eterično ulje mente. Efikasno uklanja plak i pruža dugotrajnu svežinu I zaštitu od stvaranja karijesa i kamenca, dok istovremeno izbeljuje zube. Sadrži natrijum fluorid. Za decu mlađu od 6 godin..
661,00 RSD
Brend: ECODENTA
Efikasna formula, obogaćena uljem semena konoplje, koje izbeljuje zube. Zahvaljujući svom ekskluzivnom sastavu aktivnih sastojaka ova pasta za zube štiti gleđ i pruža zaštitu od stvaranja karijesa. Uspešno briše plak i zubni kamenac, kao i pomaže u sprečavanju njegovog stvaranja. Oh, i to će održ..
350,00 RSD
Brend: ECODENTA
Pasta za zube Ecodenta Sensitive Relief 100 ml pruža potpunu negu i zubima i desnima. Čisti zube od naslaga i ostataka hrane, istovremeno vodeći računa o desnima i sluznici usta. Odlično rešenje za osetljive desni, ostavlja u ustima osećaj čistoće i svežine. Pri tome sprečava nastanak kamenaca i sma..
383,20 RSD 479,00 RSD
Brend: ECODENTA
Ecodenta Organic Sensitivity Relief je sertifikovana i potpuno veganska pasta za zube sa soli. Ova zubna pasta efikasno ublažava osetljivost zuba, pomaže u sprečavanju stvaranja kamenca i naslaga i osvežava dah. Formula bez fluorida, organska pasta za zube s kalijumovim citratom + sok aloe vere + es..
535,20 RSD 669,00 RSD
Brend: ECODENTA
Pasta za zube za osetljive zube obogaćena prirodnim ekstraktima nevena, kamilice i avokada. Štiti osetljive zube i sprečava pojavu neprijatnih simptoma izazvanih bolnim zubima i desnima. Temeljnim čišćenjem zuba ovom pastom za zube dva puta dnevno smanjićete osetljivost, ukloniti plak i obezbedit..
350,00 RSD
Brend: ECODENTA
Ecodenta EXPERT LINE WELL-BEING pasta za zube je razvijena posebno za one koji su osetljivi na mentu ili jednostavno ne vole njen ukus. Ova pasta štiti zube od šupljina, pomaže u smanjenju stvaranja kamenca i jača zube i desni.Nije li život sve u pronalaženju prave ravnoteže? Sa svojim prirodnim sas..
499,00 RSD 599,00 RSD
Brend: ECODENTA
Pasta za zube za borbu protiv karijesa obogaćena prirodnim uljem morske bučke. Štiti vaše zube od karijesa i stvaranja karijesa, kao i uspešno uklanja plak i kamenac. Temeljnim čišćenjem zuba ovom pastom dva puta dnevno obezbedićete sjajan izgled zuba i obezbediti im odgovarajuću zaštitu tokom c..
350,00 RSD
Brend: ECODENTA
Prevucite levo, pa desno, pa gore i dole - od sada vaši beli zubi samo sijaju!Ova pasta za zube zaštitiće zube vaše dece od karijesa i stvaranja plaka. Efikasno uklanja plak i štiti usnu šupljinu, a ima i divan ukus maline. Sadrži natrijum fluorid. Deca od šest godina i mlađa treba pažljivo da peru..
439,00 RSD
Brend: ECODENTA
Ecodenta ORGANIC ANTI-PLAQUE  je potpuno veganska pasta za zube s kokosovim uljem. Ova formula učinkovito izbeljuje zube, pomaže u sprečavanju stvaranja kamenca i osvežava dah. Formulisana bez fluorida ali sa prirodnim skupom sastojaka - kokosovo ulje + sok aloja vere + ksilitol + esencijalno u..
499,00 RSD 669,00 RSD
Brend: ECODENTA
Pasta za zube napravljena u saradnji sa stomatologom. Harmonična formula aktivnih sastojaka, ksilitol, listovi korijandera, eterična ulja zelenog limuna daju zubima izvanredan osećaj glatkoće. Uklanja karijes I plak, ostavlja dah svežim.99% prirodnih sastojaka..
821,00 RSD
Pasta za zube protiv plaka i kamenca GREEN LINE TARTAR ELIMINATING 100 ml Pasta za zube protiv plaka i kamenca GREEN LINE TARTAR ELIMINATING 100 ml
Vruće -20 %
Brend: ECODENTA
Ecodenta Tartar Eliminating  pasta za zube protiv plaka i kamenca je formula s ekstraktom brusnice + esencijalnim uljem mente + Kalident koja prirodno rešava stvaranja kamenca i naslaga. Ova prirodna kombinacija jača gleđ i daje vašim zubima izuzetno čist osećaj. Zbogom zubnom plaku. Zbogom loš..
383,20 RSD 479,00 RSD
Brend: ECODENTA
Da, Ecodenta BLACK WHITENING je crna pasta za bele zube. Pune prirode, sa crnim ugljem + Teavigo ™, supstance koja štiti od zubnog kamenca, pruža nežni antibakterijski učinak i ostavlja vam dugotrajan osećaj čistoće i svežine. Vidljivo izbeljuje zube, uspešno se bori sa plakom i njegov izuzetno dugo..
479,20 RSD 599,00 RSD
Brend: ECODENTA
Ecodenta GREEN LINE BRILLIANT WHITENING je sjajna formula sa uljem mente + ekstraktom žalfije + Kalident ne samo da prirodno izbeljuje zube, već i jača gleđ i bori se protiv stvaranja kamenaca.  Ekstrakt žalfije u izbeljujućoj pasti za zube pomaže u zaštiti desni, dok ulje mente pruža osećaj č..
479,20 RSD 599,00 RSD
Brend: ECODENTA
Ecodenta ORGANIC WHITENING je sertifikovana organska pasta za izbeljivanje zuba s ekstraktom papaje za efektivno izbeljivanje zuba. Ova zubna pasta sadrži prirodni ekstrakt papaje, napravljen od fermentiranog ploda papaje, koji ima učinak izbeljivanja bez oštećenja osetljive gleđi zuba. Ekstrakt pap..
499,00 RSD 669,00 RSD
Brend: ECODENTA
Ova osvežavajuća pasta za zube Ecodenta MINTY MOISTURIZING sa hijaluronskom kiselinom + ulje paprike + Kalident, pruža vam sveobuhvatnu negu zdravih zuba i desni. Svojim hidratantnim učinkom čini vašu usnu duplju bolje zaštićenom od različitih vrsta iritacije. Naravno, nežno uklanja i sve zubne nasl..
583,20 RSD 729,00 RSD
Brend: ECODENTA
Pasta za zube sa mineralnom vodom Vitautas ekstrahovanom iz dubine zemlje. Ova pasta za zube ne samo da remineralizuje i jača gleđ, već pruža i zaštitu od karijesa i prijatno svež dah. Sadrži natrijum fluorid. Za decu do 6 godina. koristite količinu veličine zrna graška. Pazite da ne progutaju past..
519,00 RSD
Brend: ECODENTA
Pasta za zube sa uljem semena kanabisa, sadrži još mača čaj, kalijum citrat, sok od aloje i eterično ulje mente. Vlaži, zaustavlja stvaranje plaka i eliminiše loš zadah. Ne sadrži fluor.99% prirodnih sastojaka**10% ukupnih sastojaka je iz organske poljoprivrede COSMOS ORGANIC sertifikovan od strane ..
661,00 RSD
Brend: ECODENTA
PAsta za zube GREEN LINE MULTIFUNCTIONAL koristi aktivne biljne sastojke za negu zuba na najbolji način. Biljke nisu samo ukusne, imaju neverovatne prirodne moći. Naši super naučnici odabrali su 7 biljaka: ruzmarin + žalfija + breza + jagoda + kopriva + lipa + konjski lonac + kalident. Formirajuc..
383,20 RSD 479,00 RSD
Brend: ECODENTA
Ova pasta za zube je izuzetno dobra kada je u pitanju oralna nega najosetljivijih područja. Bela glina + Propolis + Teavigo se ujedinjuju kao prirodna sila koja se aktivno bori sa plakom, jača gleđ i smanjuje osetljivost zuba i desni. To će održati vaša usta sveža zaista dugo. ..
599,00 RSD
Brend: ECODENTA
Ova vodica za ispiranje usta sa ukusom mente i dinje sa ksilitolom, betainom i kalcijumom zaštitiće zube vaše dece od plaka i karijesa. Pružaju svežinu, vlaže, uravnotežuju pH ravnotežu i osiguravaju da su zubi vaše dece zdravi. To je izuzetno zgodan alat za upotrebu kod kuće ili na putovanju kada..
888,00 RSD
Brend: ECODENTA
Osvežavajuća i hidratantna pena za oralnu negu sa esencijalnim uljem mente, prirodnim betainom i ekstraktom žalfije. Pogodno za upotrebu kod kuće ili u pokretu kada je potrebna dodatna higijena i da se osvežite (npr. posle obroka). Pruža trenutnu i dugotrajnu prirodnu svežinu i eliminiše plak.&nbs..
649,60 RSD 812,00 RSD
Brend: ECODENTA
Tečnost za ispiranje usta Ecodenta GREEN LINE MULTIFUNCTIONAL je stvorena za dodatno svakodnevno čišćenje zuba. Razvijen posebno za čišćenje svih teško dostupnih područja u ustima, zaštitu i ublažavanje desni. Dodatno štiti i umiruje vaše zube i desni.ECODENTA Višenamenska vodica za usta kreira se k..
479,00 RSD
Tečnost za ispiranje usta Ecodenta GREEN LINE MULTIFUNCTIONAL 500 ml Tečnost za ispiranje usta Ecodenta GREEN LINE MULTIFUNCTIONAL 500 ml
Vruće -20 %
Brend: ECODENTA
Tečnost za ispiranje usta Ecodenta GREEN LINE MULTIFUNCTIONAL je stvorena za dodatno svakodnevno čišćenje zuba. Razvijen posebno za čišćenje svih teško dostupnih područja u ustima, zaštitu i ublažavanje desni. Dodatno štiti i umiruje vaše zube i desni.ECODENTA Višenamenska vodica za usta kreira se k..
635,20 RSD 794,00 RSD
Brend: ECODENTA
Tečnost za ispiranje usta za izbeljivanje zubaje  kombinacija hrastovog uglja, soli, eteričnog ulja nane I obezbediće dugotrajnu svežinu i zaštitu od plaka. Osim toga, ova formula izbeljuje zube.Preporučuje se da koristite ovu tečnost za ispiranje sa ECODENTA crnom pastom za izbeljivanje zuba.9..
985,00 RSD
Brend: ECODENTA
Tečnost za ispiranje usta protiv pojave plaka sa ekstraktom kokosa, sokom od aloe vere, esencijalnim uljem mente, koja čisti sva teško dostupna mesta u ustima i ima nekoliko efekata na zube i desni. Takođe daje dugotrajan svež miris. Preporučujemo da koristite ovu vodicu za ispiranje usta sa EC..
1.256,00 RSD
Brend: ECODENTA
Neka vaša deca osete talase mora od jagoda u svojim ustima.Ova vodica za ispiranje usta je za dodatnu dnevnu negu zuba dece. Tečnost, koja ima divan ukus jagode, uklanja prljavštinu i delove usne duplje gde to nije moguće uraditi četkom, štiteći tako dečije zube od plaka i karijesa. Tečnost se lak..
515,00 RSD
Prikazuje se 1 do 36 od 36 (1 strana)
Ova web-stranica koristi kolačiće
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića. Detaljnije