Navigacija
Vaša korpa

SPA

Filteri

Brend: GLOV
GLOV bade-mantil u crvenoj nijansi sa visokokvalitetnim satenskim materijalnom pruža dugotrajnu izdržljivost, osiguravajući da bade mantil zadržava svoj oblik i mekoću čak i nakon više pranja. Ovaj materijal se takođe brzo suši, što ga čini pogodnim za svakodnevnu upotrebu. Materijal je otporan na..
7.203,00 RSD
Brend: GLOV
GLOV crni bade-mantil u kimono stilu, izrađen od visokokvalitetnog satena, pruža dugotrajnu izdržljivost i garantuje oblik i mekoću na dodir čak i nakon mnogo pranja. Brzo se suši zahvaljujući finoj i laganoj teksturi, što ga čini udobnom opcijom za svakodnevnu upotrebu.Otporan je na gužvanje i bl..
4.802,00 RSD
Brend: GLOV
Lan je neizostavan leti, a sada ga možete uvrstiti u svoju svakodnevnu rutinu nege kose zahvaljujući 100% lanenom turbanu. Zbog svojih prirodnih svojstava, lan odlično upija vlagu i suši kosu do 50% brže - bez toplote, bez lomljenja i kovrdžanja. Savršen je za putovanja, ne samo zbog svoje kompaktno..
4.009,00 RSD
Brend: GLOV
GLOV satenska kapa za spavanje plave boje štiti kovrdžavu kosu noću, sprečavajući je od trljanja, lomljenja i gužvanja. Zahvaljujući svojstvima satena, koji je gladak i prozračan materijal, GLOV satenska kapa ne isušuje kosu i štiti je od štetnog trenja koje nastaje kada se nehotic..
2.032,00 RSD
Barbie satenska kapa za spavanje Roze Barbie satenska kapa za spavanje Roze
-30 %
Brend: GLOV
GLOV satenska kapa za spavanje roze boje štiti kovrdžavu kosu noću, sprečavajući je od trljanja, lomljenja i gužvanja. Zahvaljujući svojstvima satena, koji je gladak i prozračan materijal, GLOV satenska kapa ne isušuje kosu i štiti je od štetnog trenja koje nastaje kada se nehotice pomeramo tokom..
1.422,00 RSD 2.032,00 RSD
Brend: GLOV
GLOV satenska kapa za spavanje roze boje štiti kovrdžavu kosu noću, sprečavajući je od trljanja, lomljenja i gužvanja. Zahvaljujući svojstvima satena, koji je gladak i prozračan materijal, GLOV satenska kapa ne isušuje kosu i štiti je od štetnog trenja koje nastaje kada se nehotice..
2.032,00 RSD
Brend: GLOV
GLOV Četka za telo sa jonima za samo 5 minuta pre tuširanja može učiniti čuda za zdravlje vaše kože! Postiže efekat pilinga, stimuliše cirkulaciju krvi i smanjuje fine bore. Prilikom tretmana dolazi do stvaranja negativnih jona na površini kože koji stimulišu limfne čvorove, povećavaju otporno..
4.800,00 RSD
Brend: GLOV
GLOV Eko Friendly Men Bathrobe ultralagani i super upijajući bade-mantil napravljen je od recikliranih materijala, što ga čini šik izborom za sve koji žele da žive održivijim načinom života i brinu za budućnost ove planete. Ovaj bade-mantil je korak napred u odnosu na slične proizvode na tržištu, s..
5.397,00 RSD
Brend: GLOV
Negujete kosu u održivom i ekološki prihvatljivom stilu! Ultra lagani i super upijajući ekološki sportski peškir za kosu u crnoj boji napravljen je od najmanje 50% recikliranog materijala i upija vodu 2 puta brže od običnog pamučnog peškira. Njegov rastegljivi džepni dizajn sa elastičnom ivico..
1.793,00 RSD
Brend: GLOV
Negujete kosu u održivom i ekološki prihvatljivom stilu! Ultra lagani i super upijajući ekološki sportski peškir za kosu napravljen je od najmanje 50% recikliranog materijala i upija vodu 2 puta brže od običnog pamučnog peškira. Njegov rastegljivi džepni dizajn sa elastičnom ivicom se lako pri..
1.793,00 RSD
Ekološki sportski peškir za kosu Sport Mint Ekološki sportski peškir za kosu Sport Mint
-30 %
Brend: GLOV
Negujete kosu u održivom i ekološki prihvatljivom stilu! Ultra lagani i super upijajući ekološki sportski peškir za kosu Mint napravljen je od najmanje 50% recikliranog materijala i upija vodu 2 puta brže od običnog pamučnog peškira. Njegov rastegljivi džepni dizajn sa elastičnom ivicom se lak..
1.255,00 RSD 1.793,00 RSD
Brend: GLOV
Negujete kosu u održivom i ekološki prihvatljivom stilu! Ultra lagani i super upijajući ekološki sportski peškir za kosu u pink boji napravljen je od najmanje 50% recikliranog materijala i upija vodu 2 puta brže od običnog pamučnog peškira. Njegov rastegljivi džepni dizajn sa elastičnom ivicom..
1.793,00 RSD
Ekološki sportski peškir za kosu Sport White Ekološki sportski peškir za kosu Sport White
-30 %
Brend: GLOV
Negujete kosu u održivom i ekološki prihvatljivom stilu! Ultra lagani i super upijajući ekološki sportski peškir za kosu u beloj boji napravljen je od najmanje 50% recikliranog materijala i upija vodu 2 puta brže od običnog pamučnog peškira. Njegov rastegljivi džepni dizajn sa elastičnom ivico..
1.255,00 RSD 1.793,00 RSD
Brend: GLOV
Dizajniran za nošenje sa obe strane! Super-upijajuća GLOV mikrovlakna efikasno smanjuju višak vlage nakon pranja kose. Za prefinjen izgled ponosno pokažite satensku stranu turbana u bež boji ili je okrenite ka unutra da biste sprečili lomljenje, pucanje i kovrdžanje kose.Visoko upijajuća mikrovlak..
2.996,00 RSD
Brend: GLOV
Dizajniran za nošenje sa obe strane! Super-upijajuća GLOV mikrovlakna efikasno smanjuju višak vlage nakon pranja kose. Za prefinjen izgled ponosno pokažite Champagne satensku stranu turbana ili je okrenite ka unutra da biste sprečili lomljenje, pucanje i kovrdžanje kose.Visoko upijajuća mikrovlakn..
2.996,00 RSD
Brend: GLOV
GLOV Gua Sha kamen za masažu lica i vrata pruža potpuno novo wellness & spa iskustvo. Gua Sha je zasnovan na tradicionalnoj kineskoj metodi masaže lica i vrata čiji je cilj stimulisanje energije i vraćanje vitalnosti koži. Rozenkvarc se naziva još i „kamen ljubavi“ jer inspiriše ljubav prem..
2.517,00 RSD
Brend: GLOV
GLOV Klasična četka za telo za samo 5 minuta pre tuširanja može učiniti čuda za zdravlje vaše kože! Postiže efekat pilinga, stimuliše cirkulaciju krvi i smanjuje fine bore. Zahvaljujući termičkoj obradi jasena četka je otporna na vlagu i elegantne tamnije nijanse. Uživajte u svakom trenutku nege uz ..
2.395,00 RSD
Brend: GLOV
Mekani turban za kosu Fluffy Pink je napravljen od fantastično mekanog materijala. Fina GLOV mikrovlakana sprečavaju lomljenje, pucanje i kovrdžanje kose. Esencijalan za kompletnu negu. Smanjuje vreme sušenja kose bez toplote. Lagan i kompaktan pa ga uvek imajte pri ruci - na kratakom izletu za vike..
1.694,00 RSD
Rukavica za kupanje i efekat pilinga za telo od bambusa Grey Rukavica za kupanje i efekat pilinga za telo od bambusa Grey
-30 %
Brend: GLOV
Uživajte uz efekat temeljnog čišćenja i besprekorne nege pri svakom tuširanju! GLOV Rukavica za kupanje i efekat pilinga za telo od bambusa u sivoj boji prirodno stimuliše cirkulaciju krvi i vrši limfnu drenažu. Opuštena koža postaje čvršća, zategnutija i elastičnija. Rukavica pomaže kod smanjenja..
1.101,00 RSD 1.574,00 RSD
Rukavica za kupanje i efekat pilinga za telo od bambusa Pink Rukavica za kupanje i efekat pilinga za telo od bambusa Pink
-30 %
Brend: GLOV
Uživajte uz efekat temeljnog čišćenja i besprekorne nege pri svakom tuširanju! GLOV Rukavica za kupanje i efekat pilinga za telo od bambusa prirodno stimuliše cirkulaciju krvi i vrši limfnu drenažu. Opuštena koža postaje čvršća, zategnutija i elastičnija. Rukavica pomaže kod smanjenja celulita, sp..
1.087,00 RSD 1.553,00 RSD
Rukavica za nanošenje proizvoda za samopotamnjivanje Tan Mitt Black Rukavica za nanošenje proizvoda za samopotamnjivanje Tan Mitt Black
-30 %
Brend: GLOV
Vaš savršeni partner za ujednačen i prirodan izgled preplanulosti kože kao da ste se upravo vratili sa putovanja! Savršeno se prilagođava ruci i ne klizi. Zaštitni sloj rukavice sa unutrašnje strane sprečava promenu boje kože na rukama i noktima. Ne upija proizvod za samopotamnjivanje i pruža maksim..
1.087,00 RSD 1.553,00 RSD
Rukavica za piling tela i bolji efekat samopotamnjivanja Tan Away Black Rukavica za piling tela i bolji efekat samopotamnjivanja Tan Away Black
-30 %
Brend: GLOV
GLOV Rukavica za piling tela i bolji efekat samopotamnjivanja Tan Away dizajnirana je za temeljni piling tela. Korišćenjem rukavice pre nanošenja proizvoda za samopotamnjivanje postižete ujednačeniji i prirodniji izged preplanulosti na koži. Stimuliše cirkulaciju krvi, zateže kožu i smanjuje celuli..
1.087,00 RSD 1.553,00 RSD
Brend: GLOV
GLOV satenska kapa za spavanje u bež boji se brine o vašoj kovrdžavoj kosi tokom cele noći i čuva je od trenja, lomljenja i pucanja. Zahvaljujući glatkoći i prozračnosti satena, kapa ne isušuje kosu i pruža joj neophodnu negu za vreme sna. Lokne su uredne i negovane svakog jutra.Zadržite svoj šarm ..
1.793,00 RSD
Brend: GLOV
GLOV satenska kapa za spavanje u crnoj boji se brine o vašoj kovrdžavoj kosi tokom cele noći i čuva je od trenja, lomljenja i pucanja. Zahvaljujući glatkoći i prozračnosti satena, kapa ne isušuje kosu i pruža joj neophodnu negu za vreme sna. Lokne su uredne i negovane svakog jutra.Zadržite svoj šar..
1.793,00 RSD
Brend: GLOV
GLOV satenska kapa za spavanje Champagne se brine o vašoj kovrdžavoj kosi tokom cele noći i čuva je od trenja, lomljenja i pucanja. Zahvaljujući glatkoći i prozračnosti satena, kapa ne isušuje kosu i pruža joj neophodnu negu za vreme sna. Lokne su uredne i negovane svakog jutra.Zadržite svoj šarm i..
1.793,00 RSD
Satenska kapa za spavanje Pink
-30 %
Brend: GLOV
GLOV satenska kapa za spavanje u ružičastoj boji se brine o vašoj kovrdžavoj kosi tokom cele noći i čuva je od trenja, lomljenja i pucanja. Zahvaljujući glatkoći i prozračnosti satena, kapa ne isušuje kosu i pruža joj neophodnu negu za vreme sna. Lokne su uredne i negovane svakog jutra.Zadržite svo..
1.255,00 RSD 1.793,00 RSD
Brend: GLOV
GLOV satenska kapa za spavanje brine se o vašoj kovrdžavoj kosi tokom cele noći i čuva je od trenja, lomljenja i pucanja. Zahvaljujući glatkoći i prozračnosti satena, kapa ne isušuje kosu i pruža joj neophodnu negu za vreme sna. Lokne su uredne i negovane svakog jutra.Zadržite svoj šarm i prilikom ..
1.793,00 RSD
Brend: GLOV
GLOV bade-mantil u crnoj nijansi sa visokokvalitetnim satenskim materijalnom pruža dugotrajnu izdržljivost, osiguravajući da bade mantil zadržava svoj oblik i mekoću čak i nakon više pranja. Ovaj materijal se takođe brzo suši, što ga čini pogodnim za svakodnevnu upotrebu. Materijal je otporan na g..
7.203,00 RSD
Brend: GLOV
GLOV bež bade-mantil u kimono stilu, izrađen od visokokvalitetnog satena, pruža dugotrajnu izdržljivost i garantuje oblik i mekoću na dodir čak i nakon mnogo pranja. Brzo se suši zahvaljujući finoj i laganoj teksturi, što ga čini udobnom opcijom za svakodnevnu upotrebu.Otporan je na gužvanje i ble..
4.802,00 RSD
Brend: GLOV
GLOV roze bade-mantil u kimono stilu, izrađen od visokokvalitetnog satena, pruža dugotrajnu izdržljivost i garantuje oblik i mekoću na dodir čak i nakon mnogo pranja. Brzo se suši zahvaljujući finoj i laganoj teksturi, što ga čini udobnom opcijom za svakodnevnu upotrebu.Otporan je na gužvanje i bl..
4.802,00 RSD
Brend: GLOV
GLOV šampanjac bade-mantil u kimono stilu, izrađen od visokokvalitetnog satena, pruža dugotrajnu izdržljivost i garantuje oblik i mekoću na dodir čak i nakon mnogo pranja. Brzo se suši zahvaljujući finoj i laganoj teksturi, što ga čini udobnom opcijom za svakodnevnu upotrebu.Otporan je na gužvanje..
4.802,00 RSD
Brend: GLOV
GLOV bade-mantil u roze nijansi sa visokokvalitetnim satenskim materijalnom pruža dugotrajnu izdržljivost, osiguravajući da bade mantil zadržava svoj oblik i mekoću čak i nakon više pranja. Ovaj materijal se takođe brzo suši, što ga čini pogodnim za svakodnevnu upotrebu. Materijal je otporan na gu..
7.203,00 RSD
Satenski turban za kosu sa dve strane Satin Black Satenski turban za kosu sa dve strane Satin Black
-30 %
Brend: GLOV
Dizajniran za nošenje sa obe strane! Super-upijajuća GLOV mikrovlakna efikasno smanjuju višak vlage nakon pranja kose. Za prefinjen izgled ponosno pokažite satensku stranu turbana ili je okrenite ka unutra da biste sprečili lomljenje, pucanje i kovrdžanje kose.Visoko upijajuća mikrovlakna štede vr..
2.097,00 RSD 2.996,00 RSD
Brend: GLOV
Dizajniran za nošenje sa obe strane! Super-upijajuća GLOV mikrovlakna efikasno smanjuju višak vlage nakon pranja kose. Za prefinjen izgled ponosno pokažite satensku stranu turbana u ružičastoj boji ili je okrenite ka unutra da biste sprečili lomljenje, pucanje i kovrdžanje kose.Visoko upijajuća mi..
2.996,00 RSD
Satenski turban za kosu sa dve strane Satin Red Satenski turban za kosu sa dve strane Satin Red
-30 %
Brend: GLOV
Dizajniran za nošenje sa obe strane! Super-upijajuća GLOV mikrovlakna efikasno smanjuju višak vlage nakon pranja kose. Za prefinjen izgled ponosno pokažite satensku stranu turbana u crvenoj boji ili je okrenite ka unutra da biste sprečili lomljenje, pucanje i kovrdžanje kose.Visoko upijajuća mikro..
2.097,00 RSD 2.996,00 RSD
Brend: GLOV
GLOV bade-mantil u žutoj nijansi sa visokokvalitetnim satenskim materijalnom pruža dugotrajnu izdržljivost, osiguravajući da bade mantil zadržava svoj oblik i mekoću čak i nakon više pranja. Ovaj materijal se takođe brzo suši, što ga čini pogodnim za svakodnevnu upotrebu. Materijal je otporan na g..
7.203,00 RSD
Brend: GLOV
GLOV Sport Body Towell Sportski peškir za telo je obavezan za svakoga ko brine o fizičkoj aktivnosti. Napravljen je od ekološki prihvatljivog materijala (najmanje 50% recikliranog) sa jakim upijajućim svojstvima. Ova tehnička tkanina je  ugodna na koži nežna za kosu. Upija znoj, štiti površinu..
2.996,00 RSD
Brend: GLOV
GLOV Sport Workout Towell sportski peškir je obavezan za svakoga ko brine o fizičkoj aktivnosti. Napravljen je od ekološki prihvatljivog materijala (najmanje 50% recikliranog) sa jakim upijajućim svojstvima. Ova tehnička tkanina je  ugodna na koži nežna za kosu. Upija znoj, štiti površinu kože..
1.793,00 RSD
Traka za kosu Zečije uši 2u1 Cheetah Traka za kosu Zečije uši 2u1 Cheetah
-30 %
Brend: GLOV
Vaša dnevna rutina nege upravo je postala mnogo zabavnija i udobnija sa GLOV Trakom za kosu Zečije uši 2u1! Zahvaljujući njenom fleksibilnom obliku, može se udobno vezati oko glave. Stavljajte i skidajte traku bez rizika od razmazivanja šminke! Meki pliš trake ne oštećuje kosu i spr..
1.087,00 RSD 1.553,00 RSD
Traka za kosu Zečije uši 2u1 Gray Traka za kosu Zečije uši 2u1 Gray
-30 %
Brend: GLOV
Vaša dnevna rutina nege upravo je postala mnogo zabavnija i udobnija sa GLOV Trakom za kosu Zečije uši 2u1! Zahvaljujući njenom fleksibilnom obliku, može se udobno vezati oko glave. Stavljajte i skidajte traku bez rizika od razmazivanja šminke! Meki pliš trake ne oštećuje kosu i sprečava iritaciju..
1.087,00 RSD 1.553,00 RSD
Brend: GLOV
Vaša dnevna rutina nege upravo je postala mnogo zabavnija i udobnija sa GLOV Trakom za kosu Zečije uši 2u1! Zahvaljujući njenom fleksibilnom obliku, može se udobno vezati oko glave. Stavljajte i skidajte traku bez rizika od razmazivanja šminke! Meki pliš trake ne oštećuje kosu i spr..
1.553,00 RSD
Brend: GLOV
Zamislite sebe za trenutak dok sa GLOV Ultra-upijajućim peškirom za kosu u plavoj boji i crnim naočarima za sunce listate magazin na balkonu i lagano ispijate espreso. Iako ovakvi trenuci nisu rezervisani za svaki dan, sa GLOV Ultra-upijajućim peškirom možete da dobijete ono ubrzanje koje vam istins..
2.395,00 RSD
Ultra-upijajući peškir za kosu Cheetah Ultra-upijajući peškir za kosu Cheetah
-30 %
Brend: GLOV
Zamislite sebe za trenutak dok sa GLOV Ultra-upijajućim peškirom za kosu Cheetah i crnim naočarima za sunce listate magazin na balkonu i lagano ispijate espreso. Iako ovakvi trenuci nisu rezervisani za svaki dan, sa GLOV Ultra-upijajućim peškirom možete da dobijete ono ubrzanje koje vam istinski ned..
1.676,00 RSD 2.395,00 RSD
Ultra-upijajući peškir za kosu Original White Ultra-upijajući peškir za kosu Original White
-30 %
Brend: GLOV
Zamislite sebe za trenutak dok sa GLOV Ultra-upijajućim peškirom za kosu i crnim naočarima za sunce listate magazin na balkonu i lagano ispijate espreso. Iako ovakvi trenuci nisu rezervisani za svaki dan, sa GLOV Ultra-upijajućim peškirom možete da dobijete ono ubrzanje koje vam istinski nedostaje d..
1.676,00 RSD 2.395,00 RSD
Brend: GLOV
Zamislite sebe za trenutak dok sa GLOV Ultra-upijajućim peškirom za kosu u pink boji i crnim naočarima za sunce listate magazin na balkonu i lagano ispijate espreso. Iako ovakvi trenuci nisu rezervisani za svaki dan, sa GLOV Ultra-upijajućim peškirom možete da dobijete ono ubrzanje koje vam istinski..
2.395,00 RSD
Višenamenska ekstra široka traka za kosu Grey Višenamenska ekstra široka traka za kosu Grey
-30 %
Brend: GLOV
GLOV Višenamenska ekstra široka traka za kosu u sivoj boji se u trenutku transformiše u gumicu za kosu, turban, traku ili grejač za uši. Lako sprečava kontakt kose sa kožom dok vežbate ili tokom kozmetičkih tretmana lica. Napravljena od pažljivo dizajniranih mikrovlakana sa intenzivnim svojstvima up..
1.058,00 RSD 1.512,00 RSD
Višenamenska ekstra široka traka za kosu Pastel Pink Višenamenska ekstra široka traka za kosu Pastel Pink
-30 %
Brend: GLOV
GLOV Višenamenska ekstra široka traka za kosu se u trenutku transformiše u gumicu za kosu, turban, traku ili grejač za uši. Lako sprečava kontakt kose sa kožom dok vežbate ili tokom kozmetičkih tretmana lica. Napravljena od pažljivo dizajniranih mikrovlakana sa intenzivnim svojst..
1.058,00 RSD 1.512,00 RSD
Prikazuje se 1 do 50 od 53 (2 strana)
Ova web-stranica koristi kolačiće
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića. Detaljnije