Navigacija
Vaša korpa

Pomade i senke za obrve

Filteri

RSD RSD
Ajlajner u vidu gela idealan za oblikovanje,bojenje i definiciju Vaših obrva. Zbog nežne i dugotrajne formule se može koristiti i kao ajlajner.Cruelty Free..
770,00 RSD
Senke za obrve  iz ove palete su kompaktne boje za šminku obrva koja će na najbolji način istači, naglasiti, definisati ili po potrebi potamniti obrve. Bazirane su na formuli koja u svom sastavu sadrži vodu, što znači da se ne truse I da je boja intenzivna. Prisutnost magnezijum stearata pobolj..
2.989,00 RSD
Paleta za šminkanje 3 u 1 - In Your Face Paleta za šminkanje 3 u 1 - In Your Face
-15 %
Paleta za šminkanje 3 u 1 - In Your Face je kombinovana paleta za šminkanje lica, očiju i obrva. Sve što Vam treba za savršen izgled sa samo jednom paletom. 16 prelepih nijansi za lice, obrve i oči.Cruelty Free..
1.630,00 RSD 1.918,00 RSD
Prikazuje se 1 do 3 od 3 (1 strana)

Opis kategorije

Pomade i senke na najbolji način uklapaju izgled obrva u svkodnevni make-up izgled. Takođe, uz pomoć senki i odgovarajućih četkica moguće je postići i nijansiranje u boji, modifikovanje oblika i dobijanje odgovarajuće gustine. 

Ova web-stranica koristi kolačiće
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića. Detaljnije