Navigacija
Vaša korpa

Palete za lice

Filteri

RSD RSD
Dvobojna paleta senki za lice MY OTHER HALF - Double Faced
-30 %
Dvobojna paleta senki za oči je deo predivna kolekcija dvobojnih senki - savršenih boja za svako raspoloženje! U zavisnosti od boje nijanse, mogu se koristiti i kao kao bronzer i rumenilo. Nosite ove senke pojedinačno ili slojevito zajedno za savršenu mešanu boju.Sa dodatkom ajlajnera pojačaćet..
795,00 RSD 1.137,00 RSD
Dvobojna paleta senki za lice MY OTHER HALF - Jekyll & Hyde
-30 %
Predivna kolekcija dvobojnih senki - savršena za svako raspoloženje! Nosite ove senke pojedinačno ili slojevito zajedno za savršenu mešanu boju.Cruelty Free..
795,00 RSD 1.137,00 RSD
Dvobojna paleta senki za lice MY OTHER HALF - Oxymoronic
Nedostupno
Predivna kolekcija dvobojnih senki - savršena za svako raspoloženje! Nosite ove senke pojedinačno ili slojevito zajedno za savršenu mešanu boju.Cruelty Free..
1.137,00 RSD
Dvobojna paleta senki za lice MY OTHER HALF - Pearadox Conundrum
-30 %
Predivna kolekcija dvobojnih senki- savršena za svako raspoloženje! Nosite ove senke pojedinačno ili slojevito zajedno za savršenu mešanu boju.Cruelty Free..
795,00 RSD 1.137,00 RSD
Dvobojna paleta senki za lice MY OTHER HALF - Polar Opposite
-30 %
Predivna kolekcija dvobojnih senki - savršena za svako raspoloženje! Nosite ove senke pojedinačno ili slojevito zajedno za savršenu mešanu boju.Cruelty Free..
795,00 RSD 1.137,00 RSD
Dvobojna paleta senki za lice MY OTHER HALF - Yin & Yang
-30 %
Predivna kolekcija dvobojnih senki - savršena za svako raspoloženje! Nosite ove senke pojedinačno ili slojevito zajedno za savršenu mešanu boju.Cruelty Free..
795,00 RSD 1.137,00 RSD
Hajlajter u tri nijanse savršen je za intezivno hajlajtovanje i završni sjaj koji deluje kao da sijate bez njega! Što je još bolje ovaj proizvod se može koristiti i kao senka za oči! Formula se lako nanosi na delove lica koji se žele naglasiti, a rezultat je visoki sjaj, koji se lako uklapa uz svaki..
1.421,00 RSD
Kremasta boja za usne i obraze 2 u 1 Mentos Deep Rose 15ml Kremasta boja za usne i obraze 2 u 1 Mentos Deep Rose 15ml
-30 %
Boja za usne i obraze 2 U 1 Deep Rose predstavlja revolucionarnu kombinaciju rumenila i ruža za usne koja odgovara zahtevima dinamične i moderne žene današnjice. U eri kada je svaki trenutak dragocen, tražimo proizvode koji ne samo da štede vreme, već i pružaju izuzetne rezultate. Sa ovim proizvodom..
685,00 RSD 979,00 RSD
Kremasta boja za usne i obraze 2 u 1 Mentos Pink Sand 15ml Kremasta boja za usne i obraze 2 u 1 Mentos Pink Sand 15ml
-30 %
Kremasta boja za usne i obraze 2 U 1 Pink Sand predstavlja revolucionarnu kombinaciju rumenila i ruža za usne koja odgovara zahtevima dinamične i moderne žene današnjice. U eri kada je svaki trenutak dragocen, tražimo proizvode koji ne samo da štede vreme, već i pružaju izuzetne rezultate. Sa ovim p..
685,00 RSD 979,00 RSD
Paleta glitera United Shades of Glitter Paleta glitera United Shades of Glitter
Nedostupno
Uz paletu glitera United Shades of Glitter napravite revoluciju u nanošenju šljokica. Predivna kolekcija sjajnih senki za oči koje pomažu da stvorite nezaboravan look!  Šminkanje gliterima za postizanje visokog sjaja očiju. Recite zbogom neredu i poželite dobrodošlicu ekstravagan..
3.410,00 RSD
Paleta hajlajtera- UNICORN FANTASIES Paleta hajlajtera- UNICORN FANTASIES
Nedostupno
Paleta hajlajtera UNICORN FANTASIES ima predivan izbor zlatnih i roze nijansi koji će učiniti realnim vaše hajlajt fantazije!  Savršena za nezaboravan igled! Pokažite svoj sjaj i u svakodnevnom izdanju ili idite na sve i ostvarite svoje snove... Budite odvažni i dostignite makeup koji će s..
1.847,00 RSD
Paleta korektora za lice
-15 %
Paleta korektora za lice ne samo za svakodnevnu upotrebu nego i za profesionalni make up modela. Korektori za lice iz ove palete su vodootporni, ne razmazuju se, ne isušuju kožu i pokrivaju crvenilo i ožiljke. Na jednom mestu su svi potrebni elementi za posvetljivanje delova lica, isticanje određeni..
3.085,00 RSD 3.630,00 RSD
Paleta presovanih glitera za oči Sin of Glittony sadrži smele boje glitera. Za evoluciju/ekspanziju dnevnog i večernjeg make up-a. Usudite se da budete nevaljali sa 15 provokativnih nijansi kosmičkog sjaja senki za oči. Odvažni, pigmentisani i puni stava, ovi gliteri su nešto zbog čega treba da..
3.199,00 RSD
Paleta rumenila Courageous Paleta rumenila Courageous
Nedostupno
Paleta rumenila za lice sastoji se od 6 nijansi. Dizajnirana je tako da se sve nijanse savršeno uklapaju, nadopunjuju i lako blenduju. Svaka nijansa je bogato pigmentovana i postojana na licu i može se koristiti pojedinačno ili u kombinaciji sa ostalim nijansama...
1.421,00 RSD
Paleta rumenila sa 9 boja BLUSH CRUSH - Level Up Paleta rumenila sa 9 boja BLUSH CRUSH - Level Up
-50 %
Devet nijansi za savršeno rumenilo sa samo jednom paletom za šminkanje. Paleta rumenila Match Three sadrži 8 mat nijansi i 1 nijansa sa šimer finišom. Svaki deo ove kompaktne palete može se koristiti u kombinaciji sa ostalim nijansama, koje se savršeno uklapaju i nadopunjuju. Sve nijanse su bogato p..
1.251,00 RSD 2.503,00 RSD
Paleta rumenila sa 9 boja BLUSH CRUSH - Match Three Paleta rumenila sa 9 boja BLUSH CRUSH - Match Three
-30 %
Devet nijansi za savršeno rumenilo sa samo jednom paletom za šminkanje. Paleta rumenila Match Three sadrži 6 mat nijansi i 3 nijanse sa šimer finišom. Svaki deo ove kompaktne palete može se koristiti u kombinaciji sa ostalim nijansama, koje se savršeno uklapaju i nadopunjuju. Sve nijanse s..
1.542,00 RSD 2.203,00 RSD
Paleta rumenila za lice UNDAUNTED Paleta rumenila za lice UNDAUNTED
Dostupno
Istaknite svoje najbolje lice i iskoristite dan sa Rude Cosmetics Undaunted Blush palette. Paleta rumenila sadrži 6 mat nijansi. Dizajnirana je tako da se sve nijanse savršeno uklapaju, nadopunjuju i lako blenduju. Svaka nijansa je bogato pigmentovana i postojana na licu i može se koristiti pojedina..
1.421,00 RSD
Paleta za konturisanje Paleta za konturisanje
-15 %
Savršena paleta za kontuisanje lica. Sadrži tri vrste senki za lice: boju za konturisanje, bronzer i hajlajter Pogodna je za profesionalno šminkanje kao i za sve žene koje žele da konturišu svoje lice. Kombinacija univerzalnih nijansi čini ovu paletu pogodnom za sve boje lica. Štaviše, intenzitet ef..
2.307,00 RSD 2.715,00 RSD
Paleta za konturisanje AUDACIOUS Paleta za konturisanje AUDACIOUS
-30 %
Paleta za konturisanje AUDACIOUS sadrži 6 boja za konturu Vašeg lica. Od toga 2 šimer i 4 mat nijanse. Mat nijanse koriste se za postizanje bronzanog izgleda i konturisanje, a u kombinaciji sa toplim šimer nijansama za svetlucav preplanuli izgled. Svaka nijansa je bogato pigmentovana i postojana na ..
994,00 RSD 1.421,00 RSD
Paleta sadrži savršen set kozmetike za modeliranje lica. Paleta uključuje univerzalni bronzer toplih tonova, hajlajter koji sadrži blago ružičasti sjaj i rumenilo koje odgovara svim tipovima kože. Efekat proizvoda se može stepenovati...
2.548,00 RSD
Paleta za konturisanje RUDE PRO Butterflies Paleta za konturisanje RUDE PRO Butterflies
-15 %
Paleta za konturisanje RUDE PRO Butterflies ima opsežni izbor odvažnih i prelepih nijansi rumenila, bronzera i boja za  savšrene konture. Proizvod koriste Vegani.  U samo jednoj paleti, šminkanje i konturisanje je moguće za sve tonove kože. Nijanse hajlajtera koristiti pojedinačn..
3.229,00 RSD 3.799,00 RSD
Paleta za lice FEARLESS Paleta za lice FEARLESS
-30 %
Istaknite svoje najbolje lice i iskoristite dan sa paletom za lice Fearless. Ova paleta uključuje 6 nijansi idelanih za hajlajtovanje i definisanje ključnih područja i dodavanje boje na obraze. Nijanse boja iz palete čine da naglasite željene delove lica, za perfektan izgled tena. Hladni i topl..
994,00 RSD 1.421,00 RSD
Naša Nofilter 3D paleta za lice će Vam pomoći da dostignete izgled koji je sve osim običan. Dostignite sledeću dimenziju glamura! Paleta Nofilter 3D je praktična paleta šminke, idealna za postizanje glamuroznog izgleda u svakom trenutku. Sadrži 3 nijanse rumenila za lice u toplim neutralnim ton..
1.421,00 RSD
Paleta za lice NoFilter 3D  - Stars Paleta za lice NoFilter 3D  - Stars
-30 %
Naša Nofilter 3D paleta za lice će Vam pomoći da dostignete izgled koji je sve osim običan. Dostignite sledeću dimenziju glamura! Paleta Nofilter 3D je praktična paleta šminke, idealna za postizanje glamuroznog izgleda u svakom trenutku. Sadrži 3 nijanse boja za lice u toplim neutralnim tonovima.&nb..
994,00 RSD 1.421,00 RSD
Prikazuje se 1 do 24 od 24 (1 strana)
Ova web-stranica koristi kolačiće
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića. Detaljnije