Navigacija
Vaša korpa

ČETKICE ZA ŠMINKANJE

Filteri

RSD RSD
Četkica za šminkanje lica ima mešanu čekinju od sintetičkih vlakana i prirodne kozje dlake. Savršeno za nanošenje highlightera, rumenila i bronzera.Zahvaljujući saradnji brenda Affect Professional Cosmetics i šminkerke Karoline Matrašek, nastala je serija unikatnih četkica za šminkanje. Kolekcija s..
1.794,00 RSD
Četkica za šminkanje lica ima mešanu dlaku od sintetičkih vlakana i prirodne kozje dlake.Zahvaljujući saradnji brenda Affect Professional Cosmetics i šminkerke Karoline Matrašek, nastala je serija unikatnih četkica za šminkanje. Kolekcija se sastoji od sedam četkica. Njihove čekinje su ručno raspor..
3.450,00 RSD
Četkica olovka za precizne linije Silver Bullet
-20 %
Četkica olovka za precizne linije iz kolekcije četkica za šminkanje Silver Bullet pomaže da Vaš make up dobije preciznost. Naročito je pogodna za linje poput ajalajnera koje želite da izvučete senkom za oči. Takođe, možete je koristiti za naglašavanje savšenog luka obrva. Veličin..
397,00 RSD 497,00 RSD
Četkica za ajlajner 11mm Liner Brush : Alatka za umetničko izražavanje na kapcima!Kada je reč o ajlajneru, preciznost i kontrola su ključni.Sa novim setom Splash Liner četkica, sada možete preći granice klasičnog nanošenja i eksperimentisati s različitim stilovima i tehnikama. Ove četkice nisu samo ..
553,00 RSD
Četkica za ajlajner 15mm Liner Brush
Dostupno
Četkica za ajlajner 15mm Liner Brush : Alatka za umetničko izražavanje na kapcima!Kada je reč o ajlajneru, preciznost i kontrola su ključni.Sa novim setom Splash Liner četkica, sada možete preći granice klasičnog nanošenja i eksperimentisati s različitim stilovima i tehnikama. Ove četkice nisu samo ..
561,00 RSD
Četkica za ajlajner 6mm Liner Brush : Alatka za umetničko izražavanje na kapcima!Kada je reč o ajlajneru, preciznost i kontrola su ključni.Sa novim setom Splash Liner četkica, sada možete preći granice klasičnog nanošenja i eksperimentisati s različitim stilovima i tehnikama. Ove četkice nisu samo o..
553,00 RSD
Četkica za ajlajner 8mm Liner Brush : Alatka za umetničko izražavanje na kapcima!Kada je reč o ajlajneru, preciznost i kontrola su ključni.Sa novim setom Splash Liner četkica, sada možete preći granice klasičnog nanošenja i eksperimentisati s različitim stilovima i tehnikama. Ove četkice nisu samo o..
553,00 RSD
Četkica za ajlajner Flat Bush : Alatka za umetničko izražavanje na kapcima!Kada je reč o ajlajneru, preciznost i kontrola su ključni.Sa novim setom Splash Liner četkica, sada možete preći granice klasičnog nanošenja i eksperimentisati s različitim stilovima i tehnikama. Ove četkice nisu samo obične ..
842,00 RSD
Četkica za ajlajner Mini Flat Bush : Alatka za umetničko izražavanje na kapcima!Kada je reč o ajlajneru, preciznost i kontrola su ključni.Sa novim setom Splash Liner četkica, sada možete preći granice klasičnog nanošenja i eksperimentisati s različitim stilovima i tehnikama. Ove četkice nisu samo ob..
621,00 RSD
Četkica za ajlajner Precision Brush : Alatka za umetničko izražavanje na kapcima!Kada je reč o ajlajneru, preciznost i kontrola su ključni.Sa novim setom Splash Liner četkica, sada možete preći granice klasičnog nanošenja i eksperimentisati s različitim stilovima i tehnikama. Ove četkice nisu samo o..
553,00 RSD
Četkica za ajlajner Silver Bullet Angled Liner Brush - Browning
-20 %
Četkica za ajlajner pripada liniji Silver Bullet četkica za šminkanje preciznih linija. Tečni ajlajneri se mogu savršeno naneti uz pomoć ove četkice. Koristi se i za popunjavanje linije obrva. Koso sečena i oštrih ivica ova četkica postiže novu dimenziju u iscrtavanju perfektnih tankih linija tik..
454,00 RSD 568,00 RSD
Četkica za blendovanje pripada kolekciji četkica za šminkanje Silver Bullet kojom se dodaje novu dimenziju senkama za oči i nežne prelaze pri kreiranju savršenog make up looka. Blendovanje i šminkanje ovom četkicom pogodno je za sve delove lica. Određene regije biće naglašene ili posvetljene na želj..
568,00 RSD
Četkica za blendovanje pripada kolekciji četkica za šminkanje Silver Bullet kojom se dodaje novu dimenziju senkama za oči i nežne prelaze pri kreiranju savršenog make up looka. Blendovanje i šminkanje ovom četkicom pogodno je za sve delove lica. Određene regije biće naglašene ili posvetljene na želj..
639,00 RSD
Četkica za blendovanje Silver Bullet Blending Brush - Revolver
-20 %
Četkica za blendovanje pripada kolekciji četkica za šminkanje Silver Bullet kojom se dodaje novu dimenziju senkama za oči i nežne prelaze pri kreiranju savršenog make up looka. Blendovanje i šminkanje ovom četkicom pogodno je za sve delove lica. Određene regije biće naglašene ili posvetl..
454,00 RSD 568,00 RSD
Četkica za bronzer Silver Bullet Bronzer Brush
-20 %
Četkica za bronzer iz kolekcije Silver Bullet četkica za šminkanje pomaže nanošenju bronzera sa lakoćom. Možete i da je koristite za rumenilo. Četkicom je moguće ciljano naneti idealne količine bronzera na lice, obraze i vrat uz prirodan izgled i sjaj. Uz ovu četkicu možete da naglasite ja..
796,00 RSD 995,00 RSD
Brend: GLOV
Četkica za bronzer sa kosim dlačicama pomaže vam da lako konturišete lice i naglasite jagodice. Omogućava ravnomerno nanošenje bronzera za svež i prirodan izgled...
1.553,00 RSD
Četkica za kapke Silver Bullet
-20 %
Četkica za kapke pripada kolekciji Silver Bullet  četkicama za šminkanje očiju. Koristi se za savršenu definiciju oka, isticanje pogleda prelivanjem senki. Pomaže laganom nanošenju senke za oči u nabore očnih kapaka. Praškaste senke savršeno prijanjaju od unutrašnjih uglova oka pa sve do..
454,00 RSD 568,00 RSD
Četkica za konturisanje lica je vaš novi izbor za nanošenje šminke na vaše lice. Dizajnirana je da pomogne pri definisanju prirodne linije lica bez oštrih prelaza koje nastaju prilikom stvaranja savršenog make up looka. Uz pomoć ove četkice i njenim oblim vrhom naglašavaju se i akcentuju konture lic..
853,00 RSD
Četkica za kontuirsanje Kabuki je četka idealna za blendanje, konturisanje i isticanje tena...
1.563,00 RSD
Četkica za konturisanje Silver Bullet
-20 %
Četkica za konturisanje pripada kolekciji četkica za šminkanje Silver Bullet i kreirana je posebno za nanošenje pudera na lice prilikom šminkanja lica tehnikom konturisanja. Dizajnirana je da pomogne pri definisanju prirodne linije lica bez oštrih prelaza koje nastaju prilikom stvaranja sa..
625,00 RSD 782,00 RSD
Brend: GLOV
Ovu dvostranu četkicu apsolutno morate imati u svom neseseru za šminku. Velike, ravne dlačice su savršene za nanošenje prajmera i pudera, dok su manje, kose dlačice idealne za područje oko očiju...
1.793,00 RSD
Četkica za korektor može raspršiti tečne i kremaste proizvode. Uparite sa svojim omiljenim korektorom za gladak, ujednačen ten. Četkice sa sintetičkom dlakom apsorbuju idealnu količinu tečnosti ili kremastih proizvoda...
639,00 RSD
Četkica za korektor Silver Bullet
-20 %
Četkica za korektor je deo kolekcije četkica za šminkanje Silver Bullet. Pljosnata je i priprema lice pokrivanjem nesavršenosti za nanošenje tečnog pudera kojim ćete postitći savršen tek tokom celog dana. Na taj način vaš make up će biti besprekoran i dugotajan.Napravljena je od sintetičkih vla..
454,00 RSD 568,00 RSD
Četkica za nanošenje maske Silver Bullet
-20 % Nedostupno
Četkica za nanošenje maske je specifična u kolekciji četkica za šminkanje Silver Bullet. Pomaže preciznom nanošenju Vaše omiljene maske za lice kao deo nege lica i pripreme za dugotrajnu šminku tokom celog dana. Može se koristiti i za bronzer ili rumenilo. Nanesite masku za lice jednostavno..
511,00 RSD 639,00 RSD
Četkica za šminkanje očiju ima mešanu čekinju od sintetičkih vlakana i prirodne kozje dlake. Savršeno za nanošenje i blendanje senki.Zahvaljujući saradnji brenda Affect Professional Cosmetics i šminkerke Karoline Matrašek, nastala je serija unikatnih četkica za šminkanje. Kolekcija se sastoji od se..
1.950,00 RSD
Okrugla četkica za šminkanje očiju. Omogućava nanošenje i mešanje senki.Zahvaljujući saradnji brenda Affect Professional Cosmetics i šminkerke Karoline Matrašek, nastala je serija unikatnih četkica za šminkanje. Kolekcija se sastoji od sedam četkica. Njihove čekinje su ručno raspoređene. Osim toga..
1.750,00 RSD
Zahvaljujući saradnji brenda Affect Professional Cosmetics i šminkerke Karoline Matrašek, nastala je serija unikatnih četkica za šminkanje. Kolekcija se sastoji od sedam četkica. Njihove čekinje su ručno rađene. Četke su prelepog dizajna, kreirane su sa velikom strašću i posvećenošću svake ..
1.750,00 RSD
Četkica za šminkanje očiju ima mešanu čekinju od sintetičkih vlakana i prirodne kozje dlake. Savršeno za nanošenje i bblendanje senki.Zahvaljujući saradnji brenda Affect Professional Cosmetics i šminkerke Karoline Matrašek, nastala je serija unikatnih četkica za šminkanje. Kolekcija se sastoji od s..
1.750,00 RSD
Četkica za nanošenje senki je idealna za nanošenje kremastih ili tečnih senki na područje oko očiju sa visokim intezitetom boje. Četkice za nanošenje senki su savršene za nanošenje i blendanje senki...
639,00 RSD
Četkica za šminkanje očiju i usana, njen poseban oblik i mala veličina omogućavaju precizno konturisanje oblika usana, kao i precizno nanošenje odabranih nijansi u unutrašnjem uglu oka.Zahvaljujući saradnji brenda Affect Professional Cosmetics i šminkerke Karoline Matrašek, nastala je serija unika..
1.750,00 RSD
Četkica za precizne linije Silver Bullet
Nedostupno
Četkica za precizne linije ima jedinstven, ergonomski oblik koji pomaže u nanošenju gela ili kremastih tesktura uz maksimalnu moguću kontrolu...
568,00 RSD
Brend: GLOV
Savršena za nanošenje pudera u prahu i kamenu. Pruža besprekorno fiksiranje šminke za prirodan i zdrav izgled. Fine i mekane sintetičke dlačice ne iritiraju kožu i ravnomerno raspoređuju šminku. Bez opadanja dlačica. Lako se održava. Idealna je za putovanja i savršeno se uklapa u svaku tašnu zb..
1.553,00 RSD
Četkica za puder Silver Bullet
-20 %
Četkica za puder je četkica namenjena nanošenju tečnog pudera na lice kao deo kolekcije četkica za šminkanje Silver Bullet. Pomaže ravnomernom nanošenju kremaste ili tečne podloge. Šminkanje sa ovom četkicom se postiže savršen ten i lice je spremno za dalje kreiranje make upa. Sa..
796,00 RSD 995,00 RSD
Četkica za puder Silver Bullet Beretta
-20 %
Četkica za puder Beretta iz kolekcije četkica za šminkanje Silver Bullet osigurava ravnomerno i savršeno nanošenje pudera u prahu ili kamenu, pudera za setovanje lica, a u nedostatku drugih četkica, za nanošenje bronzera i rumenila.Šminkanje ovom četkicom garantuje pokrivenost nesav..
852,00 RSD 1.066,00 RSD
Četkica za puder u prahu Silver Bullet
-20 %
Četkica za puder u prahu Silver Bullet je idealna za neprimetni finiš puderom u prahu. Koristi se i za aplikaciju rumenila, bronzera pa i hajlajtera, usled manjka četkica. Sintetička vlakna četkice pogoduju aplikaciji pudera u kamenu ili prahu, kao i za finiširanje tena. Ona je obično veće veli..
796,00 RSD 995,00 RSD
Brend: GLOV
GLOV Četkica za rumenilo i bronzer Hollywood Star je multifunkcionalna četkica koju ćete koristiti sa obožavanjem! Sa ovom klasičnom četkicom možete da nanesete puder i savršeno konturišete lice bronzerom ili rumenilom. Velike dlačice četkice garantuju prirodno ujednačen ten kao rezultat njenog kori..
1.553,00 RSD
Četkica za rumenilo Silver Bullet Blush Brush - Glock
-20 %
Četkica za rumenilo Vam pomaže da nanesete šminku ravnomerno na Vaše obraze. Podseća na četkicu za puder. Praktična je i za šminkanje bronzerom. Ova kosa četka je specijalno dizajnirana za naglašavanje i senčenje obraza. Četkica je napravljena od sintetičkih vlakana, što omogućava precizan nanos..
796,00 RSD 995,00 RSD
Brend: GLOV
Male sintetičke dlačice četkice omogućavaju precizno nanošenje kozmetičkih proizvoda. Zahvaljujući zaobljenom vrhu i kvalitetu proizvoda, perfektan krajnji rezultat je zagarantovan svaki put!..
1.553,00 RSD
Četkica za senčenje Sliver Bullet Packing
-20 %
Četkica za senčenje i blendovanje Sliver Bullet olakšava nanošenje šminke na očnim kapcima. Četkica može da posluže i za definisanje obrva i hajlajtera. Nanošenje senki za oči nije moguće bez ove četkice. Oblik i veličina četkice pružaju lakše blendovanje manjih površina kao što su kapci. Ovom ..
454,00 RSD 568,00 RSD
Četkica za senku za oči Silver Bullet Eyeshadow Brush - Shotgun
-20 %
Četkica za senku za oči Silver Bullet nanosi šminku jednako preko celog očnog kapka.Vaše oči biće savršeno našminkane sa ovom četkicom za senke. Sa zaobljenim vrhom četkice, olakšno je blendovanje i nanošenje dovoljne količine senke. Ovom četkicom optimalne veličine, gustine šminkanje je olakšano..
454,00 RSD 568,00 RSD
Četkica za šminkanje se može koristiti sa vašim omiljenim hajlajterom, bronzerom i rumenilom. Dizajnirana za nanošenje mineralnog rumenila, bronzera i hajlajtera. lako nanošenje bez mrlja zahvaljujući ravnoj i debeloj četkici. Četkica omogućava savršeno nanošenje proizvoda kako na suvo tako i na m..
1.279,00 RSD
Četkica za tečni puder je optimalna za tečne i kremaste proizvode.  Četkica omogućava neprimetno nanošenje pudera. Šminkanje četikicom napravljenom od kvalitetnih sintetičkih vlakana, idealna je za blendovanje tečnog pudera i dostizanje što prirodnijeg izgleda kože. Omogućuje ravnomerno nanošen..
1.279,00 RSD
Četkica za tečni puder Silver Bullet Foundation Brush - Remington
-20 %
Četkica za tečni puder Silver Bullet omogućava neprimetno nanošenje pudera. Šminkanje četikicom napravljenom od kvalitetnih sintetičkih vlakana, idealna je za blendovanje tečnog pudera i dostizanje što prirodnijeg izgleda kože. Omogućuje ravnomerno nanošenje tečne podloge, kreme, kao i seruma na..
568,00 RSD 711,00 RSD
Brend: GLOV
Tražite četkicu za precizno nanošenje karmina ili sjaja za usne? Onda je GLOV Četkica za usne Kiss me in LA kao stvorena za vas! Sada možete da postignete savršenu konturu usana i uvećate ih vizuelno. Ravni oblik dlačica pruža preciznu i efikasnu primenu proizvoda...
1.191,00 RSD
Četkica za usne je dizajnirana za preciznu primenu svih formula za usne. Četkica za usne i njen poseban oblik i mala veličina omogućavaju precizno konturisanje oblika usana, kao i nanošenje nijansi...
568,00 RSD
Četkice za šminkanje Splash Liner vam omogućavaju da osobodite svoju kreativnost...
853,00 RSD
Dvostrana četkica za obrve Silver Bullet
-20 %
Dvostrana četkica za obrve Silver Bullet pomaže oblikovanje, definisanje i popunjavanje obrva. Sa jedne strane nalazi se četkica za šminkanje i popunjavanje obrva za prirodniji izgled, dok sa druge se nalazi češljić pogodan za raščešljavanje obrva. Korekcija obrva dva u jedan sa ovom četkicom...
454,00 RSD 568,00 RSD
Lepezasta četkica Silver Bullet
-20 % 2-3 Dana
Lepezasta četkica Silver Bullet pomaže za lagano nanošenje šminke. Oblik četkice omogućava aplikaciju hajlajtera na obraze. Praškasta šminka kao što je puder, rumenilo i senka se mogu lagano ukloniti sa ovom četkicom. Pogodna je i za konturisanje lica...
511,00 RSD 639,00 RSD
Brend: GLOV
Kreiran specijalno za GLOV proizvode od mikrovlakana i kozmetičke četkice! Podstičemo vas da brinete o sebi i o svojim ekološki održivim proizvodima za negu.Napravljen od 90% prirodnih sastojaka i dostupan u 3 mirisa: jasmin (ružičasti), mango (žuti) i kafa (bež) da vašu negu učini prijatn..
829,00 RSD
Brend: GLOV
Kreiran specijalno za GLOV proizvode od mikrovlakana i kozmetičke četkice! Podstičemo vas da brinete o sebi i o svojim ekološki održivim proizvodima za negu.Napravljen od 90% prirodnih sastojaka i dostupan u 3 mirisa: jasmin (ružičasti), mango (žuti) i kafa (bež) da vašu negu učini prijatnom i uredn..
829,00 RSD
Prikazuje se 1 do 50 od 72 (2 strana)

Opis kategorije

Velika ponuda četkica za šminkanje lica, očiju ili usana. Odgovarajućim odabirom pojedinačnih ili četkica u već formiranom setu možete postići rezultate profesionalnih šminkera u kućnim uslovima. Četkice pomažu u ravnomernom nanošenju prajmera, tečnog pudera, korektora, pudera u prahu ili kamenu, rumenila, bronzera ili hajlajtera. Takođe, četkicama se najbolje dobiju precizne linije poput ajlajnera ili se definiše luk i punoća obrva. 

Ova web-stranica koristi kolačiće
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića. Detaljnije