Menu
Vaša korpa

MAKE-UP PALETE

Opis kategorije

Palete za šminkanje koje pored senki za oči sadrže hajlajter, bronzer i rumenilo su fantastične za profesionalne šminkere kao već gotove kombinacije kompatibilnih boja. Šminka za obrve sa kombinacijom kremastih ili proizvoda u prahu iskombinovanih u paletu su najbolje za one koji se dvoume pri odabiru boje. Palete rešavaju dilemu u odabiru mat ili senki sa gliterom, intenzivnih boja ili umerenih, zemljanih boja senki za oči za dnevnu šminku.

Pronađite paletu za šminkanje po Vašoj meri u najboljoj ponudi kombinovanih paleta online.

Prazna kutija za kreiranje personalizovane palete za šminkanje je aluminijumska kutijica sa magnetom što sprečava otvaranje i rasipanje proizvoda po neseseru. U ponudi se nalaze senke, puderi i bronzeri, pa možete sami sastaviti omiljene nijanse za savršenu šminku...
1.281,00 RSD
Prazna paleta na magnetnoj osnovi omogućava vam da sami odaberete paletu za šminkanje. U ponudi se nalaze senke, puderi i bronzeri. Sama kutijica je napravljena od aluminijuma, veoma je lagana za nošenje, a na preklopu ima prekrasan otisak. Zahvaljujući svemu nabrojanom, možete sami sastaviti svoju ..
1.098,00 RSD
Prikazuje se 1 do 2 od 2 (1 strana)