Navigacija
Vaša korpa

Balzami za kosu

Filteri

RSD RSD
Prirodni regenerator za farbanu kosu, sadrži 99% sastojaka prirodnog porekla. Idealan za čestu upotrebu na farbanoj kosi. Regenerator je zasnovan na katjonskom sastojku dobijenom iz biljnih ulja, koji kondicionira kosu, suprotstavlja statički elektricitet i čini je svilenkastom.Takođe olakšava češlj..
758,00 RSD
Regenerator za normalnu kosu, sadrži 99% sastojaka prirodnog porekla. Idealan za čestu upotrebu na kovrdžavoj i loknastoj kosi. Regenerator je zasnovan na katjonskoj komponenti dobijenoj iz biljnih ulja, koja kondicionira kosu, sprečava statičnost i daje joj svilenkast izgled.Takođe o..
758,00 RSD
Regenerator za masnu kosu sadrži 99% sastojaka prirodnog porekla. Regenerator je zasnovan na katjonskoj komponenti dobijenoj iz biljnih ulja, koja kondicionira kosu, sprečava statičnost i daje joj svilenkast izgled. Idealan za čestu upotrebu.Takođe olakšava češljanje mokre i suve kose..
758,00 RSD
Regenerator za osetljivu kosu, sadrži 99% sastojaka prirodnog porekla. Regenerator je zasnovan na katjonskom sastojku dobijenom iz biljnih ulja , koji kondicionira kosu, sprečava statički elektricitet i čini je svilenkastom.  Savršen za čestu upotrebu na osetljivoj kosi.Takođe olakšav..
758,00 RSD
Regenerator za normalnu kosu, sadrži 99% sastojaka prirodnog porekla. Savršeno za čestu upotrebu za oštećenu kosu. egenerator je zasnovan na katjonskom sastojku dobijenom iz biljnih ulja , koji kondicionira kosu, sprečava statički elektricitet i čini je svilenkastom.Takođe o..
758,00 RSD
Regenerator za normalnu kosu, sadrži 99% sastojaka prirodnog porekla. Idealan za čestu upotrebu za suvu kosu. Regenerator je zasnovan na katjonskoj komponenti dobijenoj iz biljnih ulja, koja kondicionira kosu, sprečava statičnost i daje joj svilenkast izgled.Takođe olakšava češljanje ..
758,00 RSD
Prirodni regenerator za suvu i oštećenu kosu sadrži 99% sastojaka prirodnog porekla.Biljni keratin i bio-peptidi dopunjuju nedostatke u strukturi kose, dodajući zdrav sjaj i čine kosu elastičnom i glatkom.Sojino ulje obnavlja strukturu kose i hrani. Dodatak aloe vere čini regenerator intenzivno..
970,00 RSD
Regenerator za normalnu kosu, sadrži 99% sastojaka prirodnog porekla. Idealan za čestu upotrebu za normalnu kosu i one kojima je potreban volumen. Regenerator je zasnovan na katjonskoj komponenti dobijenoj iz biljnih ulja, koja kondicionira kosu, sprečava statičnost i daje joj svilenkast izgled.&nbs..
758,00 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)
Ova web-stranica koristi kolačiće
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića. Detaljnije