Navigacija
Vaša korpa

Balzami za kosu

Filteri

RSD RSD
Balzam za farbanu kosu  beBio natural 200ml
-20 %
Prirodni regenerator za farbanu kosu, sadrži 99% sastojaka prirodnog porekla. Idealan za čestu upotrebu na farbanoj kosi. Regenerator je zasnovan na katjonskom sastojku dobijenom iz biljnih ulja, koji kondicionira kosu, suprotstavlja statički elektricitet i čini je svilenkastom.Takođe olakšava češlj..
606,00 RSD 758,00 RSD
Balzam za kovrdžavu kosu i efekat elastičnih lokni 200ml
-20 %
Regenerator za normalnu kosu, sadrži 99% sastojaka prirodnog porekla. Idealan za čestu upotrebu na kovrdžavoj i loknastoj kosi. Regenerator je zasnovan na katjonskoj komponenti dobijenoj iz biljnih ulja, koja kondicionira kosu, sprečava statičnost i daje joj svilenkast izgled.Takođe o..
606,00 RSD 758,00 RSD
Balzam za masnu i lakše rasčešljavanje kose 200ml
-20 %
Regenerator za masnu kosu sadrži 99% sastojaka prirodnog porekla. Regenerator je zasnovan na katjonskoj komponenti dobijenoj iz biljnih ulja, koja kondicionira kosu, sprečava statičnost i daje joj svilenkast izgled. Idealan za čestu upotrebu.Takođe olakšava češljanje mokre i suve kose..
606,00 RSD 758,00 RSD
Balzam za osetljivu i lakše rasčešljavanje mokre i suve kose 200ml
-20 %
Regenerator za osetljivu kosu, sadrži 99% sastojaka prirodnog porekla. Regenerator je zasnovan na katjonskom sastojku dobijenom iz biljnih ulja , koji kondicionira kosu, sprečava statički elektricitet i čini je svilenkastom.  Savršen za čestu upotrebu na osetljivoj kosi.Takođe olakšav..
606,00 RSD 758,00 RSD
Balzam za oštećenu i lakše rasčešljavanje kose 200ml
-20 %
Regenerator za normalnu kosu, sadrži 99% sastojaka prirodnog porekla. Savršeno za čestu upotrebu za oštećenu kosu. egenerator je zasnovan na katjonskom sastojku dobijenom iz biljnih ulja , koji kondicionira kosu, sprečava statički elektricitet i čini je svilenkastom.Takođe o..
606,00 RSD 758,00 RSD
Balzam za suvu i lakše rasčešljavanje kose 300ml
-20 %
Regenerator za normalnu kosu, sadrži 99% sastojaka prirodnog porekla. Idealan za čestu upotrebu za suvu kosu. Regenerator je zasnovan na katjonskoj komponenti dobijenoj iz biljnih ulja, koja kondicionira kosu, sprečava statičnost i daje joj svilenkast izgled.Takođe olakšava češljanje ..
606,00 RSD 758,00 RSD
Prirodni regenerator za suvu i oštećenu kosu sadrži 99% sastojaka prirodnog porekla.Biljni keratin i bio-peptidi dopunjuju nedostatke u strukturi kose, dodajući zdrav sjaj i čine kosu elastičnom i glatkom.Sojino ulje obnavlja strukturu kose i hrani. Dodatak aloe vere čini regenerator intenzivno..
970,00 RSD
Balzam za volumen i lakše rasčešljavanje kose 200ml
-20 %
Regenerator za normalnu kosu, sadrži 99% sastojaka prirodnog porekla. Idealan za čestu upotrebu za normalnu kosu i one kojima je potreban volumen. Regenerator je zasnovan na katjonskoj komponenti dobijenoj iz biljnih ulja, koja kondicionira kosu, sprečava statičnost i daje joj svilenkast izgled.&nbs..
606,00 RSD 758,00 RSD
Brend: KILIG
Balzam u spreju namenjen za tanku i slabu kosu. Vitaminski kompleks, koji se sastoji od vitamina A, E, C, F, B3 i B5, pomaže u obnavljanju kose i jača je, dajući joj zdrav izgled. Ovaj regenerator će olakšati češljanje mokre i suve kose i dati efekat svilenkaste kose. Formula je obogaćena ke..
1.291,00 RSD
Brend: KILIG
Balzam sa hidratantnim svojstvima daće kosi zdrav izgled. Lipidni kompleks i prirodna hijaluronska kiselina dubinski hidriraju, vraćaju zdrav izgled kosi i olakšavaju češljanje. Dermatološki testirano. Pogodno za vegane.Način upotrebe: Nakon nanošenja na vlažnu, opranu kosu, sačekajte 2-3 minuta, z..
874,00 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)
Ova web-stranica koristi kolačiće
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića. Detaljnije