Navigacija
Vaša korpa

KOZMETIČKI PRIBOR

Filteri

RSD RSD
Kutija za šminku Mini Kutija za šminku Mini
-20 %
Kutija za šminku u kojoj ćete na najlakši način nositi sa sobom kompletnu šminku koja je potrebna za kraća putovanja...
6.138,40 RSD 7.673,00 RSD
Kutija za šminku Small sa ogledalom Kutija za šminku Small sa ogledalom
-20 %
Kutija za šminku u kojoj ćete pregledno moći da rasporedite celokupnu make up kolekciju šminke, potrebne četkice za šminkanje i sav neophodan pribor...
7.730,40 RSD 9.663,00 RSD
Neseser Black Swan Sequin  Neseser Black Swan Sequin
-15 %
Ovo je savršena torbica za svu šminku koja vam je potrebna. Prekriven je dvostranim šljokicama sa opcijom promene boje sa obe strane, unutrašnjost je obložena mekom crnom tkaninom, a ima i sigurnosni zatvarač na patent. Elegantnog je oblika i svojom veličinom omogućava da se komotno nosi u svakoj to..
985,15 RSD 1.159,00 RSD
Četkice za šminkanje kreirane u saradnji sa šminkerkom Karolinom Matrašek.7 multifunkcionalnih četkica za šminkanje u elegantnoj kutiji, namenjenih i profesionalcima i amaterima za šminkanje. Četkice su napravljene od visokokvalitetnih vlakana koje olakšavaju širenje proizvoda po površini kože. Imaj..
15.350,00 RSD
Torba za šoping Rude Rainbow predstavlja moderan dodatak svakoj odeći. Može se koristiti kao vaša nova omiljena svakodnevna torba ili torba za namirnice. To je univerzalna torba! Učinite vaš stajling dodatno zabavnim! ..
426,00 RSD
Zarezač za olovke Zarezač za olovke
-10 %
Brend: PAESE
Sistem dvostrukih noževa  garantuje savršeno oštrenje mekih kozmetičkih olovaka. Koristili smo sistem koji garantuje savršeno oštrenje mekih patrona koje se nalaze u kozmetičkim olovkama. Stoga je idealan za oštrenje, između ostalog lovku za obrve, usne i oči. Opremljen je poklopcem i štap..
685,80 RSD 762,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)

Opis kategorije

Neophodni dodaci koji će Vašu šminku, četkice i sunđere za šminkanje držati organizovanim i uvek dostupnim za savršenu šminku tokom celog dana. Ogledala za šminkanje, uvijači za trepavice, rezači za olovke za obrve ili usne, neseseri za ličnu ili koferi za organizovanje šminke profesionalnih šminkera. Najbolja online ponuda za kupovnu iz fotelje!
Ova web-stranica koristi kolačiće
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića. Detaljnije