Menu
Vaša korpa

KOZMETIČKI PRIBOR

Opis kategorije

Neophodni dodaci koji će Vašu šminku, četkice i sunđere za šminkanje držati organizovanim i uvek dostupnim za savršenu šminku tokom celog dana. Ogledala za šminkanje, uvijači za trepavice, rezači za olovke za obrve ili usne, neseseri za ličnu ili koferi za organizovanje šminke profesionalnih šminkera. Najbolja online ponuda za kupovnu iz fotelje!
Ovo je savršena torbica za svu šminku koja vam je potrebna. Prekriven je dvostranim šljokicama sa opcijom promene boje sa obe strane, unutrašnjost je obložena mekom crnom tkaninom, a ima i sigurnosni zatvarač na patent. Elegantnog je oblika i svojom veličinom omogućava da se komotno nosi u svakoj to..
1.159,00 RSD
Prazna kutija za kreiranje personalizovane palete za šminkanje je aluminijumska kutijica sa magnetom što sprečava otvaranje i rasipanje proizvoda po neseseru. U ponudi se nalaze senke, puderi i bronzeri, pa možete sami sastaviti omiljene nijanse za savršenu šminku...
1.281,00 RSD
Prazna paleta na magnetnoj osnovi omogućava vam da sami odaberete paletu za šminkanje. U ponudi se nalaze senke, puderi i bronzeri. Sama kutijica je napravljena od aluminijuma, veoma je lagana za nošenje, a na preklopu ima prekrasan otisak. Zahvaljujući svemu nabrojanom, možete sami sastaviti svoju ..
1.098,00 RSD
Brend: PAESE
Sistem dvostrukih noževa  garantuje savršeno oštrenje mekih kozmetičkih olovaka. Koristili smo sistem koji garantuje savršeno oštrenje mekih patrona koje se nalaze u kozmetičkim olovkama. Stoga je idealan za oštrenje, između ostalog lovku za obrve, usne i oči. Opremljen je poklopcem i štap..
762,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)
Ova web-stranica koristi kolačiće
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića. Detaljnije