Navigacija
Vaša korpa

Ajlajner i olovke za oči

Filteri

RSD RSD
Ajlajner Hella Metalica Ajlajner Hella Metalica
-10 %
Ajlajner Hella Metalic Inspirisan umetnošću kane, vam omogućava da kreirate precizne poteze otporne na mrlje, bez obzira na složen dizajn. Možete napraviti suptilne, tanke linije jednako dobro kao i deblji završni sloj...
1.134,00 RSD 1.260,00 RSD
Ajlajner i senka za oči 2 u 1 Ajlajner i senka za oči 2 u 1
Vruće
Ajlajnerom i senkom za oči 2 u 1 stvorite uticajan make up look sa aplikatorom za senku u vidu četkice za šminkanje.  Savršeno precizna linija ajlajnera je dostupna u samo dva poteza. Fine šljokice daju pun sjaj Vašem izgledu. Proizvod je dostupan u 9 boja – zlatno-žuta, zelena, plava, roze, lj..
770,00 RSD
Ajlajner sa šljokicama  Gimme Glitter Ajlajner sa šljokicama  Gimme Glitter
Vruće -15 %
Ajlajner sa šljokicama Gimme Glitter za sjaj i boju na Vašim očima. Za glamurozan make up, da Vam oči zasijaju poput zvezda. Šminkanje bez nereda rasutih šljokica. Ajlajner se brzo suši i ne razmazuje se. Proizvod je dostupan u 8 nijansi – roze, crvena, mint, ljubičasta, zelena, ..
981,00 RSD 1.155,00 RSD
Ajlajner sa šljokicama Crystal Ice - Vaš način za očaravajući pogled!Kada želite dodati posebnu iskricu svojim očima, Gimme Shimmer Liner je pravi izbor. Osim što dodaje prelepi sjaj, ovaj liner donosi i dodatnu boju,pružajući vam mogućnost da kreiraterazličite izglede – od suptilnih dnevnih do dram..
702,00 RSD
Ajlajner Diamond - Vaš način za očaravajući pogled!Kada želite dodati posebnu iskricu svojim očima, Gimme Shimmer Liner je pravi izbor. Osim što dodaje prelepi sjaj, ovaj liner donosi i dodatnu boju,pružajući vam mogućnost da kreiraterazličite izglede – od suptilnih dnevnih do dramatičnih večernjih...
702,00 RSD
Ajlajner sa šljokicama Emerald - Vaš način za očaravajući pogled!Kada želite dodati posebnu iskricu svojim očima, Gimme Shimmer Liner je pravi izbor. Osim što dodaje prelepi sjaj, ovaj liner donosi i dodatnu boju,pružajući vam mogućnost da kreiraterazličite izglede – od suptilnih dnevnih do dramatič..
702,00 RSD
Ajlajner sa šljokicama Firecracker - Vaš način za očaravajući pogled!Kada želite dodati posebnu iskricu svojim očima, Gimme Shimmer Liner je pravi izbor. Osim što dodaje prelepi sjaj, ovaj liner donosi i dodatnu boju,pružajući vam mogućnost da kreiraterazličite izglede – od suptilnih dnevnih do dram..
702,00 RSD
Ajlajner sa šljokicama Lucky Penny- Vaš način za očaravajući pogled!Kada želite dodati posebnu iskricu svojim očima, Gimme Shimmer Liner je pravi izbor. Osim što dodaje prelepi sjaj, ovaj liner donosi i dodatnu boju,pružajući vam mogućnost da kreiraterazličite izglede – od suptilnih dnevnih do drama..
702,00 RSD
Ajlajner sa šljokicama Pot of Gold- Vaš način za očaravajući pogled!Kada želite dodati posebnu iskricu svojim očima, Gimme Shimmer Liner je pravi izbor. Osim što dodaje prelepi sjaj, ovaj liner donosi i dodatnu boju,pružajući vam mogućnost da kreiraterazličite izglede – od suptilnih dnevnih do drama..
702,00 RSD
Ajlajner sa šljokicama Rose Quartz - Vaš način za očaravajući pogled!Kada želite dodati posebnu iskricu svojim očima, Gimme Shimmer Liner je pravi izbor. Osim što dodaje prelepi sjaj, ovaj liner donosi i dodatnu boju,pružajući vam mogućnost da kreiraterazličite izglede – od suptilnih dnevnih do dram..
702,00 RSD
Ajlajner sa šljokicama Sugar Plum - Vaš način za očaravajući pogled!Kada želite dodati posebnu iskricu svojim očima, Gimme Shimmer Liner je pravi izbor. Osim što dodaje prelepi sjaj, ovaj liner donosi i dodatnu boju,pružajući vam mogućnost da kreiraterazličite izglede – od suptilnih dnevnih do drama..
702,00 RSD
U srcu kreativnosti i inovacija, Rude Cosmetics i Chupa Chups donose vam jedinstvenu revoluciju u svetu kozmetike – Splash Lolli-Liner Blueberry. Inspirisan živopisnim bojama i slatkim ukusima Chupa Chups lizalica, ovaj ajlajner je kao nijedan drugi na tržištu. Splash Lolli-Liner Blueberry predstavl..
1.499,00 RSD
U srcu kreativnosti i inovacija, Rude Cosmetics i Chupa Chups donose vam jedinstvenu revoluciju u svetu kozmetike – Splash Lolli-Liner Green Apple. Inspirisan živopisnim bojama i slatkim ukusima Chupa Chups lizalica, ovaj ajlajner je kao nijedan drugi na tržištu. Splash Lolli-Liner Green Apple preds..
1.499,00 RSD
U srcu kreativnosti i inovacija, Rude Cosmetics i Chupa Chups donose vam jedinstvenu revoluciju u svetu kozmetike – Splash Lolli-Liner Orange. Inspirisan živopisnim bojama i slatkim ukusima Chupa Chups lizalica, ovaj ajlajner je kao nijedan drugi na tržištu. Splash Lolli-Liner Orange predstavlja pal..
1.499,00 RSD
U srcu kreativnosti i inovacija, Rude Cosmetics i Chupa Chups donose vam jedinstvenu revoluciju u svetu kozmetike – Splash Lolli-Liner Sparkling Grape. Inspirisan živopisnim bojama i slatkim ukusima Chupa Chups lizalica, ovaj ajlajner je kao nijedan drugi na tržištu. Splash Lolli-Liner Sparklin..
1.499,00 RSD
U srcu kreativnosti i inovacija, Rude Cosmetics i Chupa Chups donose vam jedinstvenu revoluciju u svetu kozmetike – Splash Lolli-Liner Strawberry. Inspirisan živopisnim bojama i slatkim ukusima Chupa Chups lizalica, ovaj ajlajner je kao nijedan drugi na tržištu. Splash Lolli-Liner Strawberry predsta..
1.499,00 RSD
Pomerite granice tradicionalnog šminkanja i pređite u svet gde boje i kreativnost dominiraju! Predstavljamo vam  Rude Cosmetics x Chupa Chups Sugar Stix Neon Liner Blue Raspberry ajlajner koji je više od pukog ukrasa – to je izjava o stilu!Ovaj impresivni neonski ajlajner donosi jarke ruži..
1.499,00 RSD
Pomerite granice tradicionalnog šminkanja i pređite u svet gde boje i kreativnost dominiraju! Predstavljamo vam Rude Cosmetics x Chupa Chups Sugar Stix Neon Liner Bubble Gum Pop ajlajner koji je više od pukog ukrasa – to je izjava o stilu!Ovaj impresivni neonski ajlajner donosi jarke ružičaste nijan..
913,00 RSD
Pomerite granice tradicionalnog šminkanja i pređite u svet gde boje i kreativnost dominiraju! Predstavljamo vam  Rude Cosmetics x Chupa Chups Sugar Stix Neon Liner Cherry Punch ajlajner koji je više od pukog ukrasa – to je izjava o stilu!Ovaj impresivni neonski ajlajner donosi ja..
913,00 RSD
Pomerite granice tradicionalnog šminkanja i pređite u svet gde boje i kreativnost dominiraju! Predstavljamo vam Rude Cosmetics x Chupa Chups Sugar Stix Neon Liner Grappling Grape ajlajner koji je više od pukog ukrasa – to je izjava o stilu!Ovaj impresivni neonski ajlajner donosi jarke ruži..
913,00 RSD
Pomerite granice tradicionalnog šminkanja i pređite u svet gde boje i kreativnost dominiraju! Predstavljamo vam Rude Cosmetics x Chupa Chups Sugar Stix Neon Liner Lemon Lime ajlajner koji je više od pukog ukrasa – to je izjava o stilu!Ovaj impresivni neonski ajlajner donosi jarke ružičaste..
913,00 RSD
Pomerite granice tradicionalnog šminkanja i pređite u svet gde boje i kreativnost dominiraju! Predstavljamo vam Rude Cosmetics x Chupa Chups Sugar Stix Neon Liner Shocking Strawberry, ajlajner koji je više od pukog ukrasa – to je izjava o stilu! Ovaj impresivni neonski ajlajner donosi jarke ružičast..
913,00 RSD
Pomerite granice tradicionalnog šminkanja i pređite u svet gde boje i kreativnost dominiraju! Predstavljamo vam Rude Cosmetics x Chupa Chups Sugar Stix Neon Liner Wavy Watermelon, ajlajner koji je više od pukog ukrasa – to je izjava o stilu! Ovaj impresivni neonski ajlajner donosi jarke zelene nijan..
913,00 RSD
Ajlajner u olovci Police Ajlajner u olovci Police
-25 %
Ajlajner u olovci Police sa tankim aplikatorom za prelepu, postojanu i definsanu šminku na očima. Alajner u obliku olovke ti dozvoljava da imaš potpunu kontrolu nad nanošenjem pa je preciznost linije duž oka zagarantovana. Dugotrajna i postojana boja ajlajnera sa samo jednim nanošenjem će ..
787,00 RSD 1.050,00 RSD
Ajlajner u vidu gela idealan za oblikovanje,bojenje i definiciju Vaših obrva. Gel za obrve pouzdan tokom celog dana, ne skida, ne razmazuje. Zbog nežne i dugotrajne formule se može koristiti i kao ajlajner.Cruelty Free..
945,00 RSD
Ajlajner u vidu gela idealan za oblikovanje,bojenje i definiciju Vaših obrva. Zbog nežne i dugotrajne formule se može koristiti i kao ajlajner.Cruelty Free..
770,00 RSD
Kremasti gel ajlajner - Eye Have A Secret Kremasti gel ajlajner - Eye Have A Secret
-30 %
Vodootporan ajlajner na okretanje. Stvorite odvažan izgled sa olovkom u gelu. Okrenite da naoštrite olovku i stvorite definisane linije ili koristite vrh za ublažavanje ivica i dobijanje efekta smokey eyes.  Cruelty Free..
661,00 RSD 945,00 RSD
Ajlajner koji je gladak, pigmentiran, vodootporan i svestran! Kreirajte smeo i zadimljen izgled sa lakoćom gel olovke.Nema više vučenja ili isušenih košuljica ovde. Okrenite da biste izoštrili olovku i kreirali definisane linije, ilikoristite vrh za mrljanje da biste omekšali ivice za zadimljen, sp..
632,00 RSD
Ajlajner koji je gladak, pigmentiran, vodootporan i svestran! Kreirajte smeo i zadimljen izgled sa lakoćom gel olovke.Nema više vučenja ili isušenih košuljica ovde. Okrenite da biste izoštrili olovku i kreirali definisane linije, ilikoristite vrh za mrljanje da biste omekšali ivice za zadimljen, sp..
632,00 RSD
Ajlajner koji je gladak, pigmentiran, vodootporan i svestran! Kreirajte smeo i zadimljen izgled sa lakoćom gel olovke.Nema više vučenja ili isušenih košuljica ovde. Okrenite da biste izoštrili olovku i kreirali definisane linije, ilikoristite vrh za mrljanje da biste omekšali ivice za zadimljen, sp..
632,00 RSD
Multifunkcionalna olovka za šminkanje SUPERFANTASTIC Multifunkcionalna olovka za šminkanje SUPERFANTASTIC
-30 %
Kremasta i glatka multifunkcionalna olovka za šminkanje idelalna za sjaj, prikrivanje ili za prajmer.Cruelty Free • Vegan • Paraben Free ..
661,00 RSD 945,00 RSD
Olovka za oči Black Smokey Eye
-15 %
Olovka za oči je idealna za efekat dima kod šminkanja smokey eye tehnikom. Ova olovka za oči ima savršeno kremastu konzistenciju, a sunđerčić pričvršćen za olovku će olakšati nanošenje šminke na oči na željeni način.Olovke za oči su deo svakodnevnog mejkapa koje su nezaobilazne u isticanju lepo..
752,00 RSD 885,00 RSD
Olovka za oči Intense Colour 1,2g Olovka za oči Intense Colour 1,2g
-15 %
Formula olovke ostvaruje meku i laganu aplikaciju. Proizvod ostaje na koži satima bez mrljanja i nakupljanja viška proizvoda u uglovima očiju. Dodatak maskare za volumen upotpunjuje se šminka za oči i Dobijena boja je intenzivna i izdržljiva. Ovo je neverovatno lagana, meka i prijatna tekstura ..
648,00 RSD 763,00 RSD
Olovka za oči Soft Eye Pencil Olovka za oči Soft Eye Pencil
-45 %
Brend: PAESE
Olovka za oči u najatraktivnijim nijansama boja će naglasiti šminku na suptilan način. Delikatne teksture koja omogućava precizno nanošenje boje. Šalimo se da je šminka ponekad poput pisanja priče. I svaki stvaralac zna da ponekad vredi naglasiti ono što želimo da nas pamte. Međutim, suptilnost je t..
399,00 RSD 726,00 RSD
Ajlajneri kolekcija City of Flashing Lights od 26 različitih nijansi će vam omogućiti da otkrijete ogroman spektar boja koja je pogodno upakovan kako za profesionalce tako i za početnike...
18.900,00 RSD
U srcu kreativnosti i inovacija, Rude Cosmetics i Chupa Chups donose vam apsolutnu revoluciju u svetu kozmetike – set Splash Lolli-Liner ajlajnera. Inspirisan živopisnim bojama i slatkim ukusima Chupa Chups lizalica, ovaj set ajlajnera je kao nijedan drugi na tržištu.U setu dobijate pet prelepih nij..
2.099,00 RSD
Vodootporni ajlajner City of Flashing Lights Micro Retractable Liner - It's Lit Vodootporni ajlajner City of Flashing Lights Micro Retractable Liner - It's Lit
Vruće
Naša visoko pigmentisan i vodootporni ajlajner za oči je odličan način da stvorite odvažan i sjajan izgled!  Sa svojim modernim dizajnom, ne morate da zaustavite svoju kreativnost, samo ajlajner u ruke i krenite sa šminkanjem!Cruelty Free • Vegan • Paraben Free ..
945,00 RSD
Vodootporni ajlajner Waterproof Pen Eyeliner 1,2g
-15 %
Crni,vodootpornog ajlajner u olovci je jedna od četiri dostupne, zasićene i dobro pigmentovane boje. Najbolji efekat se postiže sa odgovarajućom maskarom iz naše kolekcije.Jednostavna i praktična olovka je postojana i brzo se suši bez ostavljanja mrlja. Zahvaljujući načinu na koji je pigme..
829,00 RSD 976,00 RSD
Prikazuje se 1 do 38 od 38 (1 strana)

Opis kategorije

Tečni ajlajner otporan na vodu intenzivno crne boje daje šminki dugotrajan efekat.  Olovka za oči kremastom ili teksturom u gelu naglašava nešto blaži dnevni izgled.

Ova web-stranica koristi kolačiće
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića. Detaljnije