Navigacija
Vaša korpa

RUMENILA I BRONZERI

Filteri

RSD RSD
Bronzer GO FOR THE BRONZE Bronzer GO FOR THE BRONZE
-30 %
Predivan bronzer za lice svilenkaste i lagane teksture je šminka za savršen za prirodan sjaj. Koristi se na jagodicama za definiciju i konturisanje ili preko celog lica četkicom za puder za zdrav i zavodljivi sjaj.  Dostupan je u četiri nijanse od kojih su dve sa mat efektom dok dve i..
696,00 RSD 995,00 RSD
Uzbuđujuća saradnja između čuvene kompanije za slatkiše, Chupa Chups, i Rude Cosmetics rezultirala je jedinstvenim proizvodom koji spaja svet slatkiša i kozmetike - Chupa Chups Candy Combo Face Duo Choco-Vanilla. Ovaj fantastičan proizvod inspirisan je prepoznatljivim ukusima i bojama Chupa Chups li..
1.264,00 RSD
Uzbuđujuća saradnja između čuvene kompanije za slatkiše, Chupa Chups, i Rude Cosmetics rezultirala je jedinstvenim proizvodom koji spaja svet slatkiša i kozmetike - Chupa Chups Candy Combo Creamy Strawberry. Ovaj fantastičan proizvod inspirisan je prepoznatljivim ukusima i bojama Chupa Chups lizalic..
1.264,00 RSD
Uzbuđujuća saradnja između čuvene kompanije za slatkiše, Chupa Chups, i Rude Cosmetics rezultirala je jedinstvenim proizvodom koji spaja svet slatkiša i kozmetike - Chupa Chups Candy Combo Face Duo Refreshing Cola. Ovaj fantastičan proizvod inspirisan je prepoznatljivim ukusima i bojama Chupa Chups ..
1.264,00 RSD
Uzbuđujuća saradnja između čuvene kompanije za slatkiše, Chupa Chups, i Rude Cosmetics rezultirala je jedinstvenim proizvodom koji spaja svet slatkiša i kozmetike - Chupa Chups Candy Combo Face Duo Strawberry Yogurt. Ovaj fantastičan proizvod inspirisan je prepoznatljivim ukusima i bojama Chupa Chup..
1.264,00 RSD
Bronzer Cake Pop : Vaša dnevna doza rumenilaU svetu šminke, Cream Puff Smooth rumenilo predstavlja savršeni spoj elegancije i funkcionalnosti, nudeći vam besprekornu završnicu koja traje. Ono što ovaj proizvod čini posebnim je njegova kremasta tekstura. Ovo rumenilo klizi po koži kao maslac,omogućav..
632,00 RSD
Bronzer Creamsicle : Vaša dnevna doza rumenila!U svetu šminke, Cream Puff Smooth rumenilo predstavlja savršeni spoj elegancije i funkcionalnosti, nudeći vam besprekornu završnicu koja traje. Ono što ovaj proizvod čini posebnim je njegova kremasta tekstura. Ovo rumenilo klizi po koži kao maslac,omogu..
632,00 RSD
Bronzer Fruit Tart : Vaša dnevna doza rumenila!U svetu šminke, Cream Puff Smooth rumenilo predstavlja savršeni spoj elegancije i funkcionalnosti, nudeći vam besprekornu završnicu koja traje. Ono što ovaj proizvod čini posebnim je njegova kremasta tekstura. Ovo rumenilo klizi po koži kao maslac,omogu..
632,00 RSD
Presovani bronzeri oživeće bledu i umornu kožu, idealni su za konturisanje I davanje topline licu. Brazil i Havana su dva od četiri jedinstvena bronzera za konturiranje lica koji su uključeni u kolekciju AFFECT i PRO MAKE UP ACADEMY.Havana bronzer ima univerzalnu nijansu s prevlađuj..
1.794,00 RSD
Bronzer Mochi : Vaša dnevna doza rumenila!U svetu šminke, Cream Puff Smooth rumenilo predstavlja savršeni spoj elegancije i funkcionalnosti, nudeći vam besprekornu završnicu koja traje. Ono što ovaj proizvod čini posebnim je njegova kremasta tekstura. Ovo rumenilo klizi po koži kao maslac,omogućavaj..
632,00 RSD
Rude Cosmetics i Chupa Chups udružili su se kako bi kreirali neodoljiv proizvod za sve ljubitelje šminke - Popcorn Party Ombre Blush Berry Blast. Posebna kreacija donosi svežinu i osvežavajuću notu svakodnevnim šminkerskim rutinama, dok istovremeno odražava duh i energiju oba brenda. Popcorn Pa..
1.193,00 RSD
Rude Cosmetics i Chupa Chups udružili su se kako bi kreirali neodoljiv proizvod za sve ljubitelje šminke - Popcorn Party Ombre Blush Champagne Grape. Inspirisan kombinacijom sofisticiranog šampanjca i neodoljive grožđane arome, ovo rumenilo predstavlja pravu poslasticu za vaše obraze! Popcorn Party ..
1.193,00 RSD
Rude Cosmetics i Chupa Chups udružili su se kako bi kreirali neodoljiv proizvod za sve ljubitelje šminke - Popcorn Party Ombre Blush Peach Pie. Posebna kreacija donosi svežinu i osvežavajuću notu svakodnevnim šminkerskim rutinama, dok istovremeno odražava duh i energiju oba brenda. Popcorn Part..
1.193,00 RSD
Rude Cosmetics i Chupa Chups udružili su se kako bi kreirali neodoljiv proizvod za sve ljubitelje šminke - Popcorn Party Ombre Blush Tropical Punch. Posebna kreacija donosi svežinu i osvežavajuću notu svakodnevnim šminkerskim rutinama, dok istovremeno odražava duh i energiju oba brenda. Popcorn..
1.193,00 RSD
Bronzer Red Velvet : Vaša dnevna doza rumenila!U svetu šminke, Cream Puff Smooth rumenilo predstavlja savršeni spoj elegancije i funkcionalnosti, nudeći vam besprekornu završnicu koja traje. Ono što ovaj proizvod čini posebnim je njegova kremasta tekstura. Ovo rumenilo klizi po koži kao maslac,omogu..
632,00 RSD
Bronzer za lice sa mat efektom 401C medium 6g Bronzer za lice sa mat efektom 401C medium 6g
-30 %
Brend: PAESE
Bronzer za lice lako se nanosi i trenutno se stapa sa kožom, dajući efekat prirodnog preplanulog tena sa mat završnom obradom. Savršeno za isticanje i konturisanje crta lica.Efekti na vašu kožu: Efekat prirodnog preplanulostiModelovane crte licaSavršena kombinacija proizvoda sa kožom zahvaljuj..
1.675,00 RSD 2.394,00 RSD
Bronzer Shortcake : Vaša dnevna doza rumenilaU svetu šminke, Cream Puff Smooth rumenilo predstavlja savršeni spoj elegancije i funkcionalnosti, nudeći vam besprekornu završnicu koja traje. Ono što ovaj proizvod čini posebnim je njegova kremasta tekstura. Ovo rumenilo klizi po koži kao maslac,omoguća..
632,00 RSD
Dvobojna paleta senki za lice MY OTHER HALF - Double Faced
-30 %
Dvobojna paleta senki za oči je deo predivna kolekcija dvobojnih senki - savršenih boja za svako raspoloženje! U zavisnosti od boje nijanse, mogu se koristiti i kao kao bronzer i rumenilo. Nosite ove senke pojedinačno ili slojevito zajedno za savršenu mešanu boju.Sa dodatkom ajlajnera pojačaćet..
795,00 RSD 1.137,00 RSD
Dvobojna paleta senki za lice MY OTHER HALF - Jekyll & Hyde
-30 %
Predivna kolekcija dvobojnih senki - savršena za svako raspoloženje! Nosite ove senke pojedinačno ili slojevito zajedno za savršenu mešanu boju.Cruelty Free..
795,00 RSD 1.137,00 RSD
Dvobojna paleta senki za lice MY OTHER HALF - Oxymoronic
Nedostupno
Predivna kolekcija dvobojnih senki - savršena za svako raspoloženje! Nosite ove senke pojedinačno ili slojevito zajedno za savršenu mešanu boju.Cruelty Free..
1.137,00 RSD
Dvobojna paleta senki za lice MY OTHER HALF - Pearadox Conundrum
-30 %
Predivna kolekcija dvobojnih senki- savršena za svako raspoloženje! Nosite ove senke pojedinačno ili slojevito zajedno za savršenu mešanu boju.Cruelty Free..
795,00 RSD 1.137,00 RSD
Dvobojna paleta senki za lice MY OTHER HALF - Polar Opposite
-30 %
Predivna kolekcija dvobojnih senki - savršena za svako raspoloženje! Nosite ove senke pojedinačno ili slojevito zajedno za savršenu mešanu boju.Cruelty Free..
795,00 RSD 1.137,00 RSD
Dvobojna paleta senki za lice MY OTHER HALF - Yin & Yang
-30 %
Predivna kolekcija dvobojnih senki - savršena za svako raspoloženje! Nosite ove senke pojedinačno ili slojevito zajedno za savršenu mešanu boju.Cruelty Free..
795,00 RSD 1.137,00 RSD
Hajlajter za lice i telo BAKED HIGHLIGHTER Hajlajter za lice i telo BAKED HIGHLIGHTER
-30 %
Pečeni hajlajter za lice i telo je lagani puder za šminkanje sa bronzanim efektom na koži. Dodajte predivan glamurozan dodir Vašem izgledu sa našim hajlajterom za iluminaciju.Korisitite ga da definišete ili hajlajtujete željena područja. Osam nijansi će se uklopiti u svaki ten od najsvetlijih do naj..
696,00 RSD 995,00 RSD
Boja za usne i obraze 2 U 1 Deep Rose predstavlja revolucionarnu kombinaciju rumenila i ruža za usne koja odgovara zahtevima dinamične i moderne žene današnjice. U eri kada je svaki trenutak dragocen, tražimo proizvode koji ne samo da štede vreme, već i pružaju izuzetne rezultate. Sa ovim proizvodom..
979,00 RSD
Kremasta boja za usne i obraze 2 U 1 Petal Pink predstavlja revolucionarnu kombinaciju rumenila i ruža za usne koja odgovara zahtevima dinamične i moderne žene današnjice. U eri kada je svaki trenutak dragocen, tražimo proizvode koji ne samo da štede vreme, već i pružaju izuzetne rezultate. Sa ovim ..
979,00 RSD
Kremasta boja za usne i obraze 2 U 1 Pink Sand predstavlja revolucionarnu kombinaciju rumenila i ruža za usne koja odgovara zahtevima dinamične i moderne žene današnjice. U eri kada je svaki trenutak dragocen, tražimo proizvode koji ne samo da štede vreme, već i pružaju izuzetne rezultate. Sa ovim p..
979,00 RSD
Kremasta boja za usne i obraze 2 U 1 Rose Wood predstavlja revolucionarnu kombinaciju rumenila i ruža za usne koja odgovara zahtevima dinamične i moderne žene današnjice. U eri kada je svaki trenutak dragocen, tražimo proizvode koji ne samo da štede vreme, već i pružaju izuzetne rezultate. Sa ovim p..
979,00 RSD
Mat bronzer Glamour pressed bronzer 10g
-10 %
Presovani bronzer u prahu za lice je proizvod za konturisanje lica, isticanje jagodica I postizanje letnjeg tena. Dodatak bambusa upija višak sebuma, daje mat finiš i vidljivu glatkoću. Najbolji bronzer koji se lako nanosi, hidrira, umiruje, zaglađuje i smanjuje crvenilo na koži.  Sadrži maslac..
1.071,00 RSD 1.190,00 RSD
Paleta od 11 boja za lice - FACE CARD PALETTE - Queen of Diamonds Paleta od 11 boja za lice - FACE CARD PALETTE - Queen of Diamonds
-30 %
Paleta od 11 boja za lice koja obezbeđuje najbolji izgled! Nema potrebe da sa sobom nosite celu torbu. Svaka paleta sadrži jedinstveni par osnovne šminke koji se može mešati i uklapati za jedinstveni izgled! ..
1.492,00 RSD 2.132,00 RSD
Paleta od 11 boja za lice - FACE CARD PALETTE - Queen of Hearts Paleta od 11 boja za lice - FACE CARD PALETTE - Queen of Hearts
-30 %
Paleta od 11 boja za lice  koja obezbeđuje najbolji izgled! Nema potrebe da sa sobom nosite celu torbu. Svaka paleta sadrži jedinstveni par osnovne šminke koji se može mešati i uklapati za jedinstveni izgled! ..
1.492,00 RSD 2.132,00 RSD
Paleta rumenila Courageous Paleta rumenila Courageous
Nedostupno
Paleta rumenila za lice sastoji se od 6 nijansi. Dizajnirana je tako da se sve nijanse savršeno uklapaju, nadopunjuju i lako blenduju. Svaka nijansa je bogato pigmentovana i postojana na licu i može se koristiti pojedinačno ili u kombinaciji sa ostalim nijansama...
1.421,00 RSD
Paleta rumenila sa 9 boja BLUSH CRUSH - Level Up Paleta rumenila sa 9 boja BLUSH CRUSH - Level Up
-30 %
Devet nijansi za savršeno rumenilo sa samo jednom paletom za šminkanje. Paleta rumenila Match Three sadrži 8 mat nijansi i 1 nijansa sa šimer finišom. Svaki deo ove kompaktne palete može se koristiti u kombinaciji sa ostalim nijansama, koje se savršeno uklapaju i nadopunjuju. Sve nijanse su bogato p..
1.542,00 RSD 2.203,00 RSD
Paleta rumenila sa 9 boja BLUSH CRUSH - Match Three Paleta rumenila sa 9 boja BLUSH CRUSH - Match Three
-30 %
Devet nijansi za savršeno rumenilo sa samo jednom paletom za šminkanje. Paleta rumenila Match Three sadrži 6 mat nijansi i 3 nijanse sa šimer finišom. Svaki deo ove kompaktne palete može se koristiti u kombinaciji sa ostalim nijansama, koje se savršeno uklapaju i nadopunjuju. Sve nijanse s..
1.542,00 RSD 2.203,00 RSD
Paleta rumenila za lice UNDAUNTED Paleta rumenila za lice UNDAUNTED
-30 %
Istaknite svoje najbolje lice i iskoristite dan sa Rude Cosmetics Undaunted Blush palette. Paleta rumenila sadrži 6 mat nijansi. Dizajnirana je tako da se sve nijanse savršeno uklapaju, nadopunjuju i lako blenduju. Svaka nijansa je bogato pigmentovana i postojana na licu i može se koristiti pojedina..
994,00 RSD 1.421,00 RSD
Paleta za konturisanje Paleta za konturisanje
-15 %
Savršena paleta za kontuisanje lica. Sadrži tri vrste senki za lice: boju za konturisanje, bronzer i hajlajter Pogodna je za profesionalno šminkanje kao i za sve žene koje žele da konturišu svoje lice. Kombinacija univerzalnih nijansi čini ovu paletu pogodnom za sve boje lica. Štaviše, intenzitet ef..
2.307,00 RSD 2.715,00 RSD
Paleta za koturisanje sa bronzerom i hajlajterom - Contour, Bronzer, Highlighter Paleta za koturisanje sa bronzerom i hajlajterom - Contour, Bronzer, Highlighter
-30 %
Dostignite savršene konture lica sa našom savršenom paletom za koturisanje sa bronzerom i hajlajterom. Sadrži istinske mat nijanse koje se lako koriste za konturisanje, bronziranje i hajlajtovanje koje će uspevati na svim tonovima kože. Boja za konturisanje daje definiciju, a hajlajter posvetlj..
994,00 RSD 1.421,00 RSD
Paleta za lice FEARLESS Paleta za lice FEARLESS
-30 %
Istaknite svoje najbolje lice i iskoristite dan sa paletom za lice Fearless. Ova paleta uključuje 6 nijansi idelanih za hajlajtovanje i definisanje ključnih područja i dodavanje boje na obraze. Nijanse boja iz palete čine da naglasite željene delove lica, za perfektan izgled tena. Hladni i topl..
994,00 RSD 1.421,00 RSD
Paleta za lice NoFilter 3D  - Roses Paleta za lice NoFilter 3D  - Roses
-30 %
Naša Nofilter 3D paleta za lice će Vam pomoći da dostignete izgled koji je sve osim običan. Dostignite sledeću dimenziju glamura! Paleta Nofilter 3D je praktična paleta šminke, idealna za postizanje glamuroznog izgleda u svakom trenutku. Sadrži 3 nijanse rumenila za lice u toplim neutralnim ton..
994,00 RSD 1.421,00 RSD
Paleta za lice NoFilter 3D  - Stars Paleta za lice NoFilter 3D  - Stars
-30 %
Naša Nofilter 3D paleta za lice će Vam pomoći da dostignete izgled koji je sve osim običan. Dostignite sledeću dimenziju glamura! Paleta Nofilter 3D je praktična paleta šminke, idealna za postizanje glamuroznog izgleda u svakom trenutku. Sadrži 3 nijanse boja za lice u toplim neutralnim tonovima.&nb..
994,00 RSD 1.421,00 RSD
Paleta za šminkanje 3 u 1 - In Your Face Paleta za šminkanje 3 u 1 - In Your Face
-15 %
Paleta za šminkanje 3 u 1 - In Your Face je kombinovana paleta za šminkanje lica, očiju i obrva. Sve što Vam treba za savršen izgled sa samo jednom paletom. 16 prelepih nijansi za lice, obrve i oči.Cruelty Free..
1.630,00 RSD 1.918,00 RSD
Rumenilo i hajlajter Nanorevit Glow Duo Effect 4,5 g Rumenilo i hajlajter Nanorevit Glow Duo Effect 4,5 g
-45 %
Brend: PAESE
Rumenilo i hajlajter su sada u kompaktnom pakovanju kao presovano rumenilo i hajlajter za lice.Mi volimo prirodnu lepotu i volimo da je ističemo. Zbog toga za vas imamo blistav dvojac - osvetljavajući puder i rumenilo. Kod nas se šminka uvek kombinuje sa negom, a kozmetika ne brine samo o izgledu v..
1.152,00 RSD 2.096,00 RSD
Rumenilo u kamenu AMIGA OMBRE Rumenilo u kamenu AMIGA OMBRE
-30 %
Amiga rumenilo u kamenu će izneti najbolje iz Vaše kože dodajući svež sjaj. Lagana formula bogato pigmentisana će dati savršenu mešavinu za mlađi izgled Vaše kože.Cruelty Free..
795,00 RSD 1.137,00 RSD
Rumenilo velour Blush On 10 g
-15 %
Idelan proizvod za oblikovanje i isticanje jagodica. Izbor odličnih sastojaka ovaj proizvod čini veoma laganim. Stvara barušaste sjaj na koži, i zbog toga se dobija dugotrajan i prirodan efekat zdrave kože. Bazira se na prirodnim sastojcima. Nanosi se nakon tečnog pudera i ostalih kremastih proizvod..
700,00 RSD 824,00 RSD
Rumenilo za lice Cream Puff Rumenilo za lice Cream Puff
-20 % Dostupno
Prirodno dugotrajno rumenilo Cream Puff Smooth će isprati vaše obraze slatkoćom. Koristite samostalno za prirodan sjaj ili sloj ispod pudera za rumenilo koje traje ceo dan. Izuzetno glatko, kremasto, dugotrajno prirodno rumenilo koje se lako nanosi, to je savršena glazura na vrhu!..
511,00 RSD 639,00 RSD
Rumenilo za lice u prahu 301N dusty rose 6g Rumenilo za lice u prahu 301N dusty rose 6g
-30 %
Brend: PAESE
Rumenilo za lice u prahu - zahvaljujući laganoj i brašunastoj teksturi, proizvod se lako nanosi i savršeno se uklapa u kožu. To je savršen proizvod za isticanje jagodica i delikatno oblikovanje lica, svež i mladalački izgledEfekat na vašu kožu:Prirodno naglašene jagodiceSavršena kombinacija proizvo..
1.675,00 RSD 2.394,00 RSD
Rumenilo za lice u prahu 302C mallow 6g Rumenilo za lice u prahu 302C mallow 6g
-30 %
Brend: PAESE
Rumenilo za lice u prahu - zahvaljujući laganoj i baršunasto glatkoj teksturi, proizvod se lako nanosi i savršeno se uklapa u kožu. To je savršen proizvod za isticanje jagodica i delikatno oblikovanje lica, svež i mladalački izgledEfekat na vašu kožu:Prirodno naglašene jagodiceSavršena kombinacija ..
1.675,00 RSD 2.394,00 RSD
Tečno rumenilo Coral - vaša blistava svežina u jednoj kapljici!Osvežavajuće drugačije od tradicionalnih rumenila u prahu ili kremi, ovo tečno rumenilo pruža inovativno rješenje za sve koji traže prirodan i postojan izgled.Za razliku od nekih težih formula, tečno rumenilo se lako stapa s kožom, pruža..
1.263,00 RSD
Tečno rumenilo Dusty Rose - vaša blistava svežina u jednoj kapljici!Osvežavajuće drugačije od tradicionalnih rumenila u prahu ili kremi, ovo tečno rumenilo pruža inovativno rješenje za sve koji traže prirodan i postojan izgled.Za razliku od nekih težih formula, tečno rumenilo se lako stapa s kožom, ..
1.263,00 RSD
Tečno rumenilo Peachy Pink - vaša blistava svežina u jednoj kapljici!Osvežavajuće drugačije od tradicionalnih rumenila u prahu ili kremi, ovo tečno rumenilo pruža inovativno rješenje za sve koji traže prirodan i postojan izgled.Za razliku od nekih težih formula, tečno rumenilo se lako stapa s kožom,..
1.263,00 RSD
Prikazuje se 1 do 50 od 50 (1 strana)
Ova web-stranica koristi kolačiće
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića. Detaljnije