Navigacija
Vaša korpa

Stilizovanje kose

Filteri

RSD RSD
Brend: GLOV
GLOV COOLCURL je najinovativniji uvijač plave boje bez toplote na tržištu. Zahvaljujući elastičnoj memorijskoj peni i jedinstvenom tehničkom mikrovlaknu iz GLOV-a, dočarava izražajne kovrdže i talase bez toplote. Zahvaljujući optimizovanom dizajnu COOLCURL, možete lako da obmotate kosu oko šipki z..
2.394,00 RSD
Brend: GLOV
GLOV COOLCURL je najinovativniji uvijač roze boje bez toplote na tržištu. Zahvaljujući elastičnoj memorijskoj peni i jedinstvenom tehničkom mikrovlaknu iz GLOV-a, dočarava izražajne kovrdže i talase bez toplote. Zahvaljujući optimizovanom dizajnu COOLCURL, možete lako da obmotate kosu oko šip..
2.394,00 RSD
Brend: GLOV
GLOV COOLCURL je najinovativniji uvijač zigzag bez toplote na tržištu. Zahvaljujući elastičnoj memorijskoj peni i jedinstvenom tehničkom mikrovlaknu iz GLOV-a, dočarava izražajne kovrdže i talase bez toplote. Zahvaljujući optimizovanom dizajnu COOLCURL, možete lako da obmotate kosu oko šipki&..
2.394,00 RSD
Brend: GLOV
GLOV Elastična četka za kosu BioBased ima inovativni oblik zakrivljene spirale koji se savršeno prilagođava obliku glave. Idealna za ravnomerno nanošenje maski i balzama za kosu, kao i za masažu skalpa i stimulisanje mikrocirkulacije i rasta kose. Efikasno i nežno raspetljava sve tipove kose dok ist..
1.553,00 RSD
Brend: GLOV
Uvijanje kose bez toplote je sada moguće! Zahvaljujući elastičnoj memorijskoj peni i jedinstvenoj tehnologiji Uvijača za kosu bez toplote COOLCURL Black Bag, lako i jednostavno uživajte u raskošnim i zdravim kovrdžama.Najnovija tehnologija GLOV mikrovlakana dizajnirana je da omogući efikasno upijan..
2.793,00 RSD
Brend: GLOV
Uvijanje kose bez toplote je sada moguće! Zahvaljujući elastičnoj memorijskoj peni i jedinstvenoj tehnologiji Uvijača za kosu bez toplote COOLCURL Black Box, lako i jednostavno uživajte u raskošnim i zdravim kovrdžama.Najnovija tehnologija GLOV mikrovlakana dizajnirana je da omogući efikasno upijan..
2.394,00 RSD
Brend: GLOV
Uvijanje kose bez toplote je sada moguće! Zahvaljujući elastičnoj memorijskoj peni i jedinstvenoj tehnologiji Uvijača za kosu bez toplote COOLCURL Lime Bag, lako i jednostavno uživajte u raskošnim i zdravim kovrdžama.Najnovija tehnologija GLOV mikrovlakana dizajnirana je da omogući efikasno upijanj..
2.793,00 RSD
Brend: GLOV
Uvijanje kose bez toplote je sada moguće! Zahvaljujući elastičnoj memorijskoj peni i jedinstvenoj tehnologiji Uvijača za kosu bez toplote COOLCURL Lime Box, lako i jednostavno uživajte u raskošnim i zdravim kovrdžama.Najnovija tehnologija GLOV mikrovlakana dizajnirana je da omogući efikasno upijanj..
2.394,00 RSD
Brend: GLOV
Uvijanje kose bez toplote je sada moguće! Zahvaljujući elastičnoj memorijskoj peni i jedinstvenoj tehnologiji Uvijača za kosu bez toplote COOLCURL Pink Bag, lako i jednostavno uživajte u raskošnim i zdravim kovrdžama.Najnovija tehnologija GLOV mikrovlakana dizajnirana je da omogući efikasno upijanj..
2.793,00 RSD
Brend: GLOV
Uvijanje kose bez toplote je sada moguće! Zahvaljujući elastičnoj memorijskoj peni i jedinstvenoj tehnologiji Uvijača za kosu bez toplote COOLCURL Pink Box, lako i jednostavno uživajte u raskošnim i zdravim kovrdžama.Najnovija tehnologija GLOV mikrovlakana dizajnirana je da omogući efikasno upijanj..
2.394,00 RSD
Brend: GLOV
Uvijanje kose bez toplote je sada moguće! Zahvaljujući elastičnoj memorijskoj peni i jedinstvenoj tehnologiji Uvijača za kosu bez toplote COOLCURL Red Bag, lako i jednostavno uživajte u raskošnim i zdravim kovrdžama.Najnovija tehnologija GLOV mikrovlakana dizajnirana je da omogući efikasno upijanje..
2.793,00 RSD
Brend: GLOV
Uvijanje kose bez toplote je sada moguće! Zahvaljujući elastičnoj memorijskoj peni i jedinstvenoj tehnologiji Uvijača za kosu bez toplote COOLCURL Red Box, lako i jednostavno uživajte u raskošnim i zdravim kovrdžama.Najnovija tehnologija GLOV mikrovlakana dizajnirana je da omogući efikasno upijanje..
2.394,00 RSD
Brend: GLOV
Najinovativniji uvijač bez toplote Satin Beige na tržištu! Zahvaljujući elastičnoj memorijskoj peni i jedinstvenoj tehnologiji GLOV® mikrovlakana sada možete lako i jednostavno uživati u raskošnim kovrdžama bez toplote.Dizajniran da vam maksimalno olakša rukovanje. Obmotajte kosu oko uvijača tako š..
1.793,00 RSD
Brend: GLOV
Najinovativniji uvijač bez toplote Satin Black na tržištu! Zahvaljujući elastičnoj memorijskoj peni i jedinstvenoj tehnologiji GLOV mikrovlakana sada možete lako i jednostavno uživati u raskošnim kovrdžama bez toplote.Dizajniran da vam maksimalno olakša rukovanje. Obmotajte kosu oko uvijača tako št..
1.793,00 RSD
Uvijač za kosu bez toplote COOLCURL Satin Champagne Uvijač za kosu bez toplote COOLCURL Satin Champagne
Novo Dostupno
Brend: GLOV
Najinovativniji uvijač bez toplote Satin Champagne na tržištu! Zahvaljujući elastičnoj memorijskoj peni i jedinstvenoj tehnologiji GLOV mikrovlakana sada možete lako i jednostavno uživati u raskošnim kovrdžama bez toplote.Dizajniran da vam maksimalno olakša rukovanje. Obmotajte kosu oko uvijača tak..
1.793,00 RSD
Brend: GLOV
Najinovativniji uvijač bez toplote na tržištu! Zahvaljujući elastičnoj memorijskoj peni i jedinstvenoj tehnologiji mikrovlakana iz GLOV®-a sada možete lako i jednostavno uživati u raskošnim kovrdžama bez toplote.Dizajniran da vam maksimalno olakša rukovanje. Obmotajte kosu oko uvijača tako što ćet..
1.793,00 RSD
Brend: GLOV
Najinovativniji uvijač bez toplote Satin Red na tržištu! Zahvaljujući elastičnoj memorijskoj peni i jedinstvenoj tehnologiji GLOV mikrovlakana sada možete lako i jednostavno uživati u raskošnim kovrdžama bez toplote.Dizajniran da vam maksimalno olakša rukovanje. Obmotajte kosu oko uvijača tako što ..
1.793,00 RSD
Brend: GLOV
Novi praktični dizajn COOLCURL Spider Black Uvijača za kosu bez toplote oblikuje vašu kosu pomoču 4 uvijača. Odgovara svim tipovima kose, posebno je pogodan za kratku i tanku. Jednostavno vežite krajeve uvijača na vrhu glave.COOLCURL je ispunjen inovativnom memorijskom penom koja se nežno prilagođav..
4.011,00 RSD
Brend: GLOV
Novi praktični dizajn COOLCURL Spider Cheetah Uvijača za kosu bez toplote oblikuje vašu kosu pomoču 4 uvijača. Odgovara svim tipovima kose, posebno je pogodan za kratku i tanku. Jednostavno vežite krajeve uvijača na vrhu glave.COOLCURL je ispunjen inovativnom memorijskom penom ko..
4.011,00 RSD
Brend: GLOV
Novi praktični dizajn COOLCURL Spider Pink Uvijača za kosu bez toplote oblikuje vašu kosu pomoču 4 uvijača. Odgovara svim tipovima kose, posebno je pogodan za kratku i tanku. Jednostavno vežite krajeve uvijača na vrhu glave.COOLCURL je ispunjen inovativnom memorijskom penom koja ..
4.011,00 RSD
Prikazuje se 1 do 20 od 20 (1 strana)
Ova web-stranica koristi kolačiće
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića. Detaljnije