Navigacija
Vaša korpa

Čišćenje lica

Filteri

RSD RSD
Brend: GLOV
GLOV Dual Fiber Desert Sand rukavica za uklanjanje šminke i negu kože je dvostruko efikasnija od višekratnih jastučića za čišćenje lica! Jedna strana (A strana) je napravljena od patentiranog Original Fiber vlakna i može se koristiti za uklanjanje šminke i dubinsko čišćenje lica ..
2.033,00 RSD
 Deep pore peškirić za čišćenje Silver Stone  Deep pore peškirić za čišćenje Silver Stone
-30 %
Brend: GLOV
GLOV Dual Fiber Silver Stone rukavica za uklanjanje šminke i negu kože je dvostruko efikasnija od višekratnih jastučića za čišćenje lica! Jedna strana (A strana) je napravljena od patentiranog Original Fiber vlakna i može se koristiti za uklanjanje šminke i dubinsko čišćenje lica..
1.423,00 RSD 2.033,00 RSD
Brend: GLOV
GLOV Quick Treat Baby Banana rukavica ima udobnu formulu koja podseća na naprstak, samo stavite mini proizvod na prst, lagano ga navlažite vodom i nežno uklonite sav višak ili neželjene elemente šminke, čak i vodootporne. Pored toga, zahvaljujući praktičnom obliku, možete šminku korig..
590,00 RSD
Brend: GLOV
GLOV Quick Treat Blue Lagoon rukavica ima udobnu formulu koja podseća na naprstak, samo stavite mini proizvod na prst, lagano ga navlažite vodom i nežno uklonite sav višak ili neželjene elemente šminke, čak i vodootporne. Pored toga, zahvaljujući praktičnom obliku, možete šminku korigovati na teško ..
590,00 RSD
Brend: GLOV
GLOV Quick Treat Desert Sand rukavica ima udobnu formulu koja podseća na naprstak, samo stavite mini proizvod na prst, lagano ga navlažite vodom i nežno uklonite sav višak ili neželjene elemente šminke, čak i vodootporne. Pored toga, zahvaljujući praktičnom obliku, možete šminku korigovati na t..
590,00 RSD
 Pamučna rukavica za skidanje šminke Silver Stone  Pamučna rukavica za skidanje šminke Silver Stone
-30 %
Brend: GLOV
GLOV rukavica za čišćenje lica i uklanjanje šminke je inovativni proizvod koji pomaže da povratite besprekornu čistoću lica koristeći samo vodu. Napravljena je od patentiranog Original Fiber (Patent No. 403173). Od sada vam je potreban samo jedan pro..
1.254,00 RSD 1.792,00 RSD
 Pamučna rukavica za skidanje šminke Very Berry  Pamučna rukavica za skidanje šminke Very Berry
-30 %
Brend: GLOV
GLOV rukavica za čišćenje lica i uklanjanje šminke je inovativni proizvod koji pomaže da povratite besprekornu čistoću lica koristeći samo vodu. Napravljena je od patentiranog Original Fiber (Patent No. 403173). Od sada vam je potreban samo jedan pro..
1.254,00 RSD 1.792,00 RSD
Brend: GLOV
Sunđer za čišćenje kože lica  od zelene gline i ima antibakterijska svojstva.  Azijska biljka Konjac hrani kožu neophodnim mineralima i vitaminima. Redovna upotreba sunđera štiti od upala tipičnih za masnu i problematičnu kožu. Odličan je i za piling posle kojeg će koža lica ostati zaglađe..
1.553,00 RSD
Brend: GLOV
GLOV Sunđer za čišćenje kože lica Ružičasti na bazi roze gline savršeno čisti kožu ne izazivajući iritacije. Azijska biljka Konjac hrani kožu neophodnim mineralima i vitaminima. Redovna upotreba sunđera štiti od upala tipičnih za masnu i problematičnu kožu. Odličan je i za piling posle kojeg će koža..
1.553,00 RSD
Blaga i efikasna formula Makeup Melting Balzama za čišćenje lica uklanja nečistoće, SPF, višak sebuma i šminku, čineći kožu blistavo čistom i osveženom. Hrani i hidrira kožu i sprečava pojavu isušivanja i narušavanja ravnoteže hidrolipidnog sloja kože.Svojstva:Uklanja sve tragove šminke (skida i vod..
1.011,00 RSD
Barbie kozmetički tuferi za skidanje šminke u obliku srca za višestruku upotrebu Barbie kozmetički tuferi za skidanje šminke u obliku srca za višestruku upotrebu
-30 %
Brend: GLOV
GLOV Heart Pads Barbie kozmetički tuferi u obliku srca imaju višestruku upotrebu ne zato što izgledaju slatko, već zato što vam ovaj oblik omogućava da lako dođete do svih delova i nabora lica. Očistite temeljno kožu lica i uklonite šminku, koristeći kozmetičke tufere samo sa vodom ili vašim omiljen..
1.087,00 RSD 1.553,00 RSD
Barbie Scrubex rukavica za piling usana Barbie Scrubex rukavica za piling usana
-30 %
Brend: GLOV
Glov Barbie Scrubex rukavica je jednostavna, brza i efikasna alternativa za piling usna, zamenjuje piling za usne i druge kozmetičke dodatke. Sve što Vam treba je malo vode. Scrubex će se nežno i efikasno nositi sa ostacima mrtve kože, zbog kojih usne izgledaju suve i ispucale. Vratiće im mekoću ..
1.255,00 RSD 1.793,00 RSD
Brend: GLOV
GLOV Prirodni biorazgradivi tuferi efikasno čiste lice, uklanjaju šminku i imaju svojstva pilinga. Njihova hrapava površina savršeno uklanja čak i osušene glinene maske. Upotreba proizvoda je u skladu sa konceptom manje otpada i omogućava vam da smanjite potrošnju jednokratnih pamučnih tufera, što p..
1.553,00 RSD
Brend: GLOV
GLOV Prirodni biorazgradivi tuferi (3 komada) efikasno čiste lice, uklanjaju šminku i imaju svojstva pilinga. Njihova hrapava površina savršeno uklanja čak i osušene glinene maske. Upotreba proizvoda je u skladu sa konceptom manje otpada i omogućava vam da smanjite potrošnju jednokratnih pamučnih tu..
589,00 RSD
Brend: GLOV
GLOV Prirodni biorazgradivi tuferi (5 komada) efikasno čiste lice, uklanjaju šminku i imaju svojstva pilinga. Njihova hrapava površina savršeno uklanja čak i osušene glinene maske. Upotreba proizvoda je u skladu sa konceptom manje otpada i omogućava vam da smanjite potrošnju jednokratnih pamučnih tu..
696,00 RSD
Brend: GLOV
GLOV Dual Fiber Baby Banana rukavica za uklanjanje šminke i negu kože je dvostruko efikasnija od višekratnih jastučića za čišćenje lica! Jedna strana (A strana) je napravljena od patentiranog Original Fiber vlakna i može se koristiti za uklanjanje šminke i dubinsko čišćenje lica ..
2.033,00 RSD
Brend: GLOV
GLOV Dual Fiber Blue Lagoon rukavica za uklanjanje šminke i negu kože je dvostruko efikasnija od višekratnih jastučića za čišćenje lica! Jedna strana (A strana) je napravljena od patentiranog Original Fiber vlakna i može se koristiti za uklanjanje šminke i dubinsko čišćenje lica ..
2.033,00 RSD
Brend: GLOV
GLOV Dual Fiber Bouncy Blue rukavica za uklanjanje šminke i negu kože je dvostruko efikasnija od višekratnih jastučića za čišćenje lica! Jedna strana (A strana) je napravljena od patentiranog Original Fiber vlakna i može se koristiti za uklanjanje šminke i dubinsko čišćenje lica ..
2.033,00 RSD
Deep pore peškirić za čišćenje Cheeky Peach Deep pore peškirić za čišćenje Cheeky Peach
-30 %
Brend: GLOV
GLOV Dual Fiber Cheeky Peach rukavica za uklanjanje šminke i negu kože je dvostruko efikasnija od višekratnih jastučića za čišćenje lica! Jedna strana (A strana) je napravljena od patentiranog Original Fiber vlakna i može se koristiti za uklanjanje šminke i dubinsko čišćenje lica..
1.423,00 RSD 2.033,00 RSD
Deep pore peškirić za čišćenje Cozy Rosie Deep pore peškirić za čišćenje Cozy Rosie
-30 %
Brend: GLOV
GLOV Dual Fiber Pink rukavica za uklanjanje šminke i negu kože je dvostruko efikasnija od višekratnih jastučića za čišćenje lica! Jedna strana (A strana) je napravljena od patentiranog Original Fiber vlakna i može se koristiti za uklanjanje šminke i dubinsko čišćenje lica pomoću ..
1.423,00 RSD 2.033,00 RSD
Brend: GLOV
GLOV Dual Fiber Ivory rukavica za uklanjanje šminke i negu kože je dvostruko efikasnija od višekratnih jastučića za čišćenje lica! Jedna strana (A strana) je napravljena od patentiranog Original Fiber vlakna i može se koristiti za uklanjanje šminke i dubinsko čišćenje lica pomoću vode, dok je druga,..
2.033,00 RSD
Deep pore peškirić za čišćenje Very Berry Deep pore peškirić za čišćenje Very Berry
-30 %
Brend: GLOV
GLOV Dual Fiber Very Berry rukavica za uklanjanje šminke i negu kože je dvostruko efikasnija od višekratnih jastučića za čišćenje lica! Jedna strana (A strana) je napravljena od patentiranog Original Fiber vlakna i može se koristiti za uklanjanje šminke i dubinsko čišćenje lica p..
1.423,00 RSD 2.033,00 RSD
Brend: GLOV
GLOV Dual Fiber Pink rukavica za uklanjanje šminke i negu kože je dvostruko efikasnija od višekratnih jastučića za čišćenje lica! Jedna strana (A strana) je napravljena od patentiranog Original Fiber vlakna i može se koristiti za uklanjanje šminke i dubinsko čišćenje lica pomoću vode, dok je druga, ..
1.792,00 RSD
Brend: GLOV
Sada vam za uklanjanje lagane šminke i čišćenje kože treba samo voda! Za skidanje ostataka jače i vodootporne šminke nanesite svoj omiljeni preparat za čišćenje lica na kozmetički jastučić. Estra fina vlakna kozmetičkih jastučića kriste inovatinvu tehnologiju koja nežno uklanjanje nečistoće sa..
1.191,00 RSD
Brend: 4 ORGANIC
Gel za čišćenje osvežavajućeg mirisa citrusa i začinskog bilja čini kožu glatkom, otklanjaju nečistoću i šminku, ostavljajući kožu čistom i revitalizovanom. Savršen za normalnu do masnu kožu. Kliničkim ispitivanjima dokazano smanjuje količinu sebuma kože nakon samo jedne primene. Nežan je, ali efika..
839,00 RSD
Brend: 4 ORGANIC
Derma Eco gel za čišćenje lica je blagi proizvod za čišćenje koji nežno i efikasno uklanja šminku i druge nečistoće sa kože. Sadrži 99% sastojaka prirodnog porekla, uključujući organsku aloe veru, koja umiruje i osvežava kožu. Visok sadržaj glicerina hidrira, ostavljajući kožu čistom i mekom. Gel ne..
2.241,00 RSD
HIALURO BIO-REJUVENATION je inovativna linija koja sadrži do 99% sastojaka prirodnog porekla i čudesnih sastojaka kao što su Kahai ulje, super biljni retinol (AFA ekstrakt) i hijaluronska kiselina. Umivanje lica savršeno čisti kožu lica i oko očiju, smiruje iritacije, dok dubinski hidrira, čini je p..
758,00 RSD
Brend: GLOV
GLOV Deep Pore Cleansing Skincare Scrunchie Baby Banana gumica za dubinsko čišćenje pora je višenamenski proizvod, koji služi kao gumica za kosu tokom treninga, a potom se može koristiti kao rukavica za skidanje šminke. Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji, Deep Pore Cleansing Skincare Scrunchie gu..
1.793,00 RSD
Brend: GLOV
GLOV Deep Pore Cleansing Skincare Scrunchie Blue Lagoon gumica za dubinsko čišćenje pora je višenamenski proizvod, koji služi kao gumica za kosu tokom treninga, a potom se može koristiti kao rukavica za skidanje šminke. Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji, Deep Pore Cleansing Skincare Scrunchie gu..
1.793,00 RSD
Brend: GLOV
GLOV Deep Pore Cleansing Skincare Scrunchie Cozy Rosie gumica za dubinsko čišćenje pora je višenamenski proizvod, koji služi kao gumica za kosu tokom treninga, a potom se može koristiti kao rukavica za skidanje šminke. Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji, Deep Pore Cleansing Skincare Scrunchie gum..
1.793,00 RSD
Brend: GLOV
GLOV Deep Pore Cleansing Skincare Scrunchie Desert Sand gumica za dubinsko čišćenje pora je višenamenski proizvod, koji služi kao gumica za kosu tokom treninga, a potom se može koristiti kao rukavica za skidanje šminke. Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji, Deep Pore Cleansing Skincare Scrunchie gu..
1.793,00 RSD
Brend: GLOV
GLOV Deep Pore Cleansing Skincare Scrunchie Ivory gumica za dubinsko čišćenje pora je višenamenski proizvod, koji služi kao gumica za kosu tokom treninga, a potom se može koristiti kao rukavica za skidanje šminke. Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji, Deep Pore Cleansing Skincare Scrunchie gumica j..
1.793,00 RSD
Brend: GLOV
GLOV Deep Pore Cleansing Skincare Scrunchie Silver Stone gumica za dubinsko čišćenje pora je višenamenski proizvod, koji služi kao gumica za kosu tokom treninga, a potom se može koristiti kao rukavica za skidanje šminke. Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji, Deep Pore Cleansing Skincare Scrunchie g..
1.793,00 RSD
Brend: GLOV
GLOV Deep Pore Cleansing Skincare Scrunchie Very Berry gumica za dubinsko čišćenje pora je višenamenski proizvod, koji služi kao gumica za kosu tokom treninga, a potom se može koristiti kao rukavica za skidanje šminke. Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji, Deep Pore Cleansing Skincare Scrunchie gum..
1.793,00 RSD
Prirodni hidratantni i hranljivi tonik za lice sadrži 99% sastojaka prirodnog porekla. Bogat sastav sastojaka savršeno osvežava kožu, hidrira je i neutrališe pH, vraćajući joj odgovarajuću ravnotežu. Takođe ujednačava boju i poboljšava stanje kože.Ekstrakt bodljikave kruške je jedna od najbogatijih ..
673,00 RSD
Brend: GLOV
GLOV Gua Sha kamen za masažu lica i vrata pruža potpuno novo wellness & spa iskustvo. Gua Sha je zasnovan na tradicionalnoj kineskoj metodi masaže lica i vrata čiji je cilj stimulisanje energije i vraćanje vitalnosti koži. Žad je poznat po svom umirujućem dejstvu na emocije i psihu.Zahvaljujući..
2.395,00 RSD
Brend: GLOV
Tražite najbolji proizvod za pranje nežne dečije kože? Plavi GLOV Konjac dečiji sunđer za lice i telo je lagan i jednostavan za upotrebu. Savršeno odgovara za sve dečije uzraste. Bebina koža je posebno osetljiva i sklona alergijama zbog čega GLOV Konjac dečiji sunđer za lice i telo ne zahteva u..
1.553,00 RSD
Brend: GLOV
Masažer za lice od rozenkvarca pruža potpuno novo wellness & spa iskustvo. Inspirisan je tradicionalnom kineskom masažom lica i vrata čiji je cilj stimulisanje energije i vraćanje vitalnosti koži. Rozenkvarc se naziva još i „kamen ljubavi“ jer podstiče pravo vrednovanje i ljubav prema sebi.Zahva..
3.118,00 RSD
Brend: GLOV
Masažer za lice od zelenog žada pruža potpuno novo wellness & spa iskustvo. Inspirisan je tradicionalnom kineskom masažom lica i vrata čiji je cilj stimulisanje energije i vraćanje vitalnosti koži. Žad je poznat po svom umirujućem dejstvu na emocije i psihu.Zahvaljujući ciljanim, nežnim pokreti..
2.996,00 RSD
Brend: GLOV
GLOV Ultra Soft Face Cleansing Scrunchie gumica za skidanje šminke je višenamenski proizvod, koji služi kao gumica za kosu tokom treninga, a potom se može iskoristiti kao efikasna rukavica za skidanje šminke. Fina vlakna su osmišljena da dopru duboko u pore i temeljno očiste lice bez izazivanja irit..
1.191,00 RSD
Brend: 4 ORGANIC
Derma Eco micelarna voda je nežan i efikasan proizvod za čišćenje kože koji uklanja šminku i nečistoće. Sadrži 100% prirodne sastojke, uključujući organsku aloju veru i glicerin koji hidriraju i neguju kožu. Bez mirisa i boja, ova micelarna voda smanjuje rizik od alergija i iritacija. Brzo se upija ..
2.241,00 RSD
Brend: KILIG
Da negujemo lepotu vaše kože, uobičajenu micelarnu vodu smo obogatili vitaminskim kompleksom, pa se pripremite za pravi KILIG trenutak. Micelarna voda ne samo da uklanja šminku i prljavštinu, već i posvetljuje i revitalizuje kožu i ne iritira oči.  Micelarna voda obogaćena vitaminima A..
793,80 RSD
Brend: KILIG
Micelarna voda brzo i efikasno uklanja šminku. Micelarna voda za čišćenje je obogaćena alantoinom, koji podstiče regeneraciju ćelija i pantenolom koji efikasno hidrira. Dermatološki i oftalmološki testirano...
922,00 RSD
Micelarna voda savršeno uklanja šminku, nečistoće i višak sebuma. Bogat sastav jedinstvenih komponenti sadržanih u micelarnoj tečnosti dodatno vlaži i hrani, čineći kožu lepom, glatkom i bez iritacija. HIALURO bioREJUVENATING je inovativna linija kozmetike, koja sadrži do 99% sastojaka prirodnog p..
758,00 RSD
Micelarna voda uklanja šminku i nečistoće, hidrira i hrani, ostavljajući kožu lepom, glatkom i bez iritacija. Sadrži 99% sastojaka prirodnog porekla . Aktivni sastojci: Ekstrakt bodljikave kruške - je jedna od najbogatijih supstanci protiv starenja, izvor antioksidanata, polinezasićenih masnih ..
673,00 RSD
Brend: KILIG
Micelarna voda bogata aktivnim prirodnim sastojcimakoji regulišu oslobađanje sebuma, bore se protiv akni i sprečavaju stvaranje novih fleka i iritacija.Patentirani aktivni sastojak BIOTILIS®, ekstrahovan iz probiotika, ima izuzetna svojstva koja obnavljaju zaštitnu barijeru kože. Testovi efikasnosti..
1.096,00 RSD
Brend: GLOV
GLOV Quick Treat Bouncy Blue rukavica ima udobnu formulu koja podseća na naprstak, samo stavite mini proizvod na prst, lagano ga navlažite vodom i nežno uklonite sav višak ili neželjene elemente šminke, čak i vodootporne. Pored toga, zahvaljujući praktičnom obliku, možete šminku korig..
590,00 RSD
Brend: GLOV
GLOV Quick Treat Cheeky Peach rukavica ima udobnu formulu koja podseća na naprstak, samo stavite mini proizvod na prst, lagano ga navlažite vodom i nežno uklonite sav višak ili neželjene elemente šminke, čak i vodootporne. Pored toga, zahvaljujući praktičnom obliku, možete šminku kori..
590,00 RSD
Brend: GLOV
GLOV Quick Treat Cozy Rosie rukavica ima udobnu formulu koja podseća na naprstak, samo stavite mini proizvod na prst, lagano ga navlažite vodom i nežno uklonite sav višak ili neželjene elemente šminke, čak i vodootporne. Pored toga, zahvaljujući praktičnom obliku, možete šminku korigo..
590,00 RSD
Mini rukavica za korekciju šminke Quick Treat Ivory
-30 %
Brend: GLOV
GLOV Quick Treat Ivory rukavica ima udobnu formulu koja podseća na naprstak, samo stavite mini proizvod na prst, lagano ga navlažite vodom i nežno uklonite sav višak ili neželjene elemente šminke, čak i vodootporne. Pored toga, zahvaljujući praktičnom obliku, možete šminku korigovati na teško dostup..
413,00 RSD 590,00 RSD
Prikazuje se 1 do 50 od 81 (2 strana)

Opis kategorije

Čišćenje lica jedan je od  osnovnih koraka za održavanje zdravog izgleda kožee. Otkrijte bogatu ponudu preparata vrhunskih svetskih brendova i izaberite proizvod prilagođen vašem tipu kože. Da, podvucite ovu reč, napišite je na ogledalu, ako treba i  pogledajte je čim ustanite i pre nego što legnete.


Ova web-stranica koristi kolačiće
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića. Detaljnije