Navigacija
Vaša korpa

Četkice za oči

Filteri

RSD RSD
Četkica olovka za precizne linije iz kolekcije četkica za šminkanje Silver Bullet pomaže da Vaš make up dobije preciznost. Naročito je pogodna za linje poput ajalajnera koje želite da izvučete senkom za oči. Takođe, možete je koristiti za naglašavanje savšenog luka obrva. Veličin..
497,00 RSD
Četkica za ajlajner 11mm Liner Brush : Alatka za umetničko izražavanje na kapcima!Kada je reč o ajlajneru, preciznost i kontrola su ključni.Sa novim setom Splash Liner četkica, sada možete preći granice klasičnog nanošenja i eksperimentisati s različitim stilovima i tehnikama. Ove četkice nisu samo ..
553,00 RSD
Četkica za ajlajner 15mm Liner Brush : Alatka za umetničko izražavanje na kapcima!Kada je reč o ajlajneru, preciznost i kontrola su ključni.Sa novim setom Splash Liner četkica, sada možete preći granice klasičnog nanošenja i eksperimentisati s različitim stilovima i tehnikama. Ove četkice nisu samo ..
561,00 RSD
Četkica za ajlajner 6mm Liner Brush : Alatka za umetničko izražavanje na kapcima!Kada je reč o ajlajneru, preciznost i kontrola su ključni.Sa novim setom Splash Liner četkica, sada možete preći granice klasičnog nanošenja i eksperimentisati s različitim stilovima i tehnikama. Ove četkice nisu samo o..
553,00 RSD
Četkica za ajlajner 8mm Liner Brush : Alatka za umetničko izražavanje na kapcima!Kada je reč o ajlajneru, preciznost i kontrola su ključni.Sa novim setom Splash Liner četkica, sada možete preći granice klasičnog nanošenja i eksperimentisati s različitim stilovima i tehnikama. Ove četkice nisu samo o..
553,00 RSD
Četkica za ajlajner Flat Bush : Alatka za umetničko izražavanje na kapcima!Kada je reč o ajlajneru, preciznost i kontrola su ključni.Sa novim setom Splash Liner četkica, sada možete preći granice klasičnog nanošenja i eksperimentisati s različitim stilovima i tehnikama. Ove četkice nisu samo obične ..
842,00 RSD
Četkica za ajlajner Mini Flat Bush : Alatka za umetničko izražavanje na kapcima!Kada je reč o ajlajneru, preciznost i kontrola su ključni.Sa novim setom Splash Liner četkica, sada možete preći granice klasičnog nanošenja i eksperimentisati s različitim stilovima i tehnikama. Ove četkice nisu samo ob..
621,00 RSD
Četkica za ajlajner Precision Brush : Alatka za umetničko izražavanje na kapcima!Kada je reč o ajlajneru, preciznost i kontrola su ključni.Sa novim setom Splash Liner četkica, sada možete preći granice klasičnog nanošenja i eksperimentisati s različitim stilovima i tehnikama. Ove četkice nisu samo o..
553,00 RSD
Četkica za ajlajner Silver Bullet Angled Liner Brush - Browning
-40 %
Četkica za ajlajner pripada liniji Silver Bullet četkica za šminkanje preciznih linija. Tečni ajlajneri se mogu savršeno naneti uz pomoć ove četkice. Koristi se i za popunjavanje linije obrva. Koso sečena i oštrih ivica ova četkica postiže novu dimenziju u iscrtavanju perfektnih tankih linija tik..
340,00 RSD 568,00 RSD
Četkica za blendovanje pripada kolekciji četkica za šminkanje Silver Bullet kojom se dodaje novu dimenziju senkama za oči i nežne prelaze pri kreiranju savršenog make up looka. Blendovanje i šminkanje ovom četkicom pogodno je za sve delove lica. Određene regije biće naglašene ili posvetl..
568,00 RSD
Četkica za kapke pripada kolekciji Silver Bullet  četkicama za šminkanje očiju. Koristi se za savršenu definiciju oka, isticanje pogleda prelivanjem senki. Pomaže laganom nanošenju senke za oči u nabore očnih kapaka. Praškaste senke savršeno prijanjaju od unutrašnjih uglova oka pa sve do..
568,00 RSD
Okrugla četkica za šminkanje očiju. Omogućava nanošenje i mešanje senki.Zahvaljujući saradnji brenda Affect Professional Cosmetics i šminkerke Karoline Matrašek, nastala je serija unikatnih četkica za šminkanje. Kolekcija se sastoji od sedam četkica. Njihove čekinje su ručno raspoređene. Osim toga..
1.750,00 RSD
Zahvaljujući saradnji brenda Affect Professional Cosmetics i šminkerke Karoline Matrašek, nastala je serija unikatnih četkica za šminkanje. Kolekcija se sastoji od sedam četkica. Njihove čekinje su ručno rađene. Četke su prelepog dizajna, kreirane su sa velikom strašću i posvećenošću svake ..
1.750,00 RSD
Četkica za šminkanje očiju ima mešanu čekinju od sintetičkih vlakana i prirodne kozje dlake. Savršeno za nanošenje i bblendanje senki.Zahvaljujući saradnji brenda Affect Professional Cosmetics i šminkerke Karoline Matrašek, nastala je serija unikatnih četkica za šminkanje. Kolekcija se sastoji od s..
1.750,00 RSD
Četkica za obrve i trepavice BOHO BEAUTY 307V
Novo -30 %
Brend: PAESE
Četkica za obrve i trepavice BOHO BEAUTY je izrađena od mekih visokokvalitetnih sintetičkih dlačica koje su idealne za nanošenje maskare, raščešljavanje trepavica i obrva. Zaobljeni vrh četkice koristite za popunjavnje i definisanje obrva, nanošenje ajlajnera ili oblikovanje uglova očiju. ..
1.630,00 RSD 2.329,00 RSD
Četkica za senčenje BOHO BEAUTY 235V
Novo -30 %
Brend: PAESE
Četkica za senčenje BOHO BEAUTY sa zaobljenim vrhom je izrađena od mekih visokokvalitetnih sintetičkih dlačica koje su idealne za nanošenje i blendovanje praškastih, kompaktnih ili kremastih senki. Zahvaljujući svojstvu da apsorbuje idealnu količinu tečnih ili kremastih proizvoda postiže besprekorne..
1.532,00 RSD 2.189,00 RSD
Četkica za senčenje Sliver Bullet Packing
-40 %
Četkica za senčenje i blendovanje Sliver Bullet olakšava nanošenje šminke na očnim kapcima. Četkica može da posluže i za definisanje obrva i hajlajtera. Nanošenje senki za oči nije moguće bez ove četkice. Oblik i veličina četkice pružaju lakše blendovanje manjih površina kao što su kapci. Ovom ..
340,00 RSD 568,00 RSD
Četkica za senku za oči Silver Bullet Eyeshadow Brush - Shotgun
Nedostupno
Četkica za senku za oči Silver Bullet nanosi šminku jednako preko celog očnog kapka.Vaše oči biće savršeno našminkane sa ovom četkicom za senke. Sa zaobljenim vrhom četkice, olakšno je blendovanje i nanošenje dovoljne količine senke. Ovom četkicom optimalne veličine, gustine šminkanje je olakšano..
568,00 RSD
Dvostrana četkica za obrve Silver Bullet
-40 %
Dvostrana četkica za obrve Silver Bullet pomaže oblikovanje, definisanje i popunjavanje obrva. Sa jedne strane nalazi se četkica za šminkanje i popunjavanje obrva za prirodniji izgled, dok sa druge se nalazi češljić pogodan za raščešljavanje obrva. Korekcija obrva dva u jedan sa ovom četkicom...
340,00 RSD 568,00 RSD
Kosa četkica za obrve BOHO BEAUTY 306
Novo -30 %
Brend: PAESE
Kosa četkica za obrve BOHO BEAUTY je izrađena od mekih i kratkih visokokvalitetnih sintetičkih dlačica koje su idealne za precizno nanošenje proizvoda i iscrtavanje obrva. Pomoću ove četkice ćete u samo par poteza dati svojim obrvama lepu definiciju. Volećeš je zbog:Najfinije hipoalergene sinte..
1.532,00 RSD 2.189,00 RSD
Kosa četkica za obrve i ajlajner BOHO BEAUTY Angled Liner 302
-30 %
Brend: PAESE
Kosa četkica za obrve i ajlajner BOHO BEAUTY je izrađena od visokokvalitetnih mekih sintetičkih dlačica koje su idealne za iscrtavanje obrva i za nanošenje gel ajlajnera. Zahvaljujući svojstvu da apsorbuje idealnu količinu gela ili kremastih proizvoda postaće vaša omiljena četkica za šminkanje. Obli..
1.308,00 RSD 1.869,00 RSD
Lepezasta četkica Silver Bullet
2-3 Dana
Lepezasta četkica Silver Bullet pomaže za lagano nanošenje šminke. Oblik četkice omogućava aplikaciju hajlajtera na obraze. Praškasta šminka kao što je puder, rumenilo i senka se mogu lagano ukloniti sa ovom četkicom. Pogodna je i za konturisanje lica...
639,00 RSD
Mala četkica za senku za oči Silver Bullet
-40 %
Mala četkica za senku za oči Silver Bullet pomaže nanošenju tačne količine senke za oči. Postavljanje šminke jednostavnim pokretom četkice moguće je za ciljanu primenu na delu kapka, ili duž celog kapka. Koristiće Vam i za nanošenje podloge pre senke. Vrh četkice je specifičan i pogodan za kontr..
340,00 RSD 568,00 RSD
Četkice za šminkanje kreirane u saradnji sa šminkerkom Karolinom Matrašek.7 multifunkcionalnih četkica za šminkanje u elegantnoj kutiji, namenjenih i profesionalcima i amaterima za šminkanje. Četkice su napravljene od visokokvalitetnih vlakana koje olakšavaju širenje proizvoda po površini kože. Imaj..
15.350,00 RSD
Sunđer za šminkanje Precision: Alatka za svaku potrebu!U današnjem svetu šminke, sunđeri su jednako važni kao i proizvodi koje koristimo. A jedna od najinovativnijih i najsvestranijih alatki je upravo ovaj sunđer za šminkanje.Ovaj sunđer je dizajniran da odgovori na sve vaše potrebe.Zaboravite na tr..
702,00 RSD
Sužena četkica Silver Bullet
-40 %
Sužena četkica Silver Bullet pomaže lakšem šminkanju i blendovanju senke za oči. Duga i nežna vlakna ove četkice pomažu da šminku nanesete na unutrašnje delove kapka. Za odvažan izgled senke na Vašim očima, za prirodno prelivanje boja senke biće zadužena ova četkica...
340,00 RSD 568,00 RSD
Zaobljena četkica za ajlajner Silver Bullet
-40 %
Zaobljena četkica za ajlajner Silver Bullet je savršena za precizne linije i aplikaciju ajlajnera. Savršene linije pri šminkanju su moguće uz ovu četkicu. Može se koristiti i za korekciju obrva, a i za nanošenje ruža za usne. ..
298,00 RSD 497,00 RSD
Prikazuje se 1 do 27 od 27 (1 strana)

Opis kategorije

Četkice za oči su nezaobilazne u definisanju boje i oblika očiju. U kolekciji koju imamo možete pronaći četkice za definisanje i punoću obrva, zatim četkice za naošenje senki za oči, zatim linije ajlajnera duž kapka, kao i za postizanje smokey-eye izgleda. Gliteri i pigmenti su rezrvisani za posebne prilike i veoma upečatljiv i glamurozan make up, pa se preciznim četkicama za šminkanje nanošenje ovih proizvoda može definisati na najbolji način. 

Ova web-stranica koristi kolačiće
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića. Detaljnije