Navigacija
Vaša korpa

Palete senki za oči

Filteri

RSD RSD
Uz paletu glitera United Shades of Glitter napravite revoluciju u nanošenju šljokica. Predivna kolekcija sjajnih senki za oči koje pomažu da stvorite nezaboravan look!  Šminkanje gliterima za postizanje visokog sjaja očiju. Recite zbogom neredu i poželite dobrodošlicu ekstravagan..
3.332,00 RSD 3.920,00 RSD
Paleta senki za oči Naughty night iz linije Lingerie Collection proizvoda. Smele boje senki iz palete za senzualan pogled. Trendi i zanosan make up moguć je uz ove nijanse. Kolekcija od 16 mat senki insprisana donjim vešom i može učiniti da se osećate jako i privlačno! Stvorite izgled koji dopunjuje..
2.072,00 RSD 2.590,00 RSD
Paleta senki za oči Romantic night iz linije Lingerie Collection proizvoda. Mat senke u neutralnim nijansama su savršene za romantičan i nežan make up! Kolekcija od 16 senki za oči insprisana donjim vešom može učiniti da se osećate jako i privlačno!  Za šarm na očima koji do..
2.072,00 RSD 2.590,00 RSD
Paleta senki za oči Naughty night iz linije Lingerie Collection proizvoda. Kolekcija od 16 mat senki insprisana donjim vešom može učiniti Vaš make up privlačnim! Ova paleta je razlog za eksperimente sa šminkanjem. Od bisernih svetlijih i mekih bronzanih do ljubičastih, plavih i sivih nijan..
2.590,00 RSD
Paleta presovanih glitera za oči Sin of Glittony sadrži smele boje glitera. Za evoluciju/ekspanziju dnevnog i večernjeg make up-a. Usudite se da budete nevaljali sa 15 provokativnih nijansi kosmičkog sjaja senki za oči. Odvažni, pigmentisani i puni stava, ovi gliteri su nešto zbog čega treba da..
2.688,00 RSD 3.360,00 RSD
Naturally Matt paleta je osnova kolekcije za šminkanje svake žene, a mnogi make-up umetnici je nazivaju savršenom paletom. Senke su baršunasto mat, sa idealnom konzistencijom, lako se nanose, a međusobno kombinovanje je čisti užitak. Nisu sklone pucanju niti mrljanju, traju satima na kapku. Boje su ..
2.540,65 RSD 2.989,00 RSD
Paletu Pure Passion čini deset savršeno odabranih senki. Ovom paletom može se dočarati prirodnu, dnevnu šminku a može se postići i jači, večernji utisak. Uz to, idealna je za klasično venčanje. Senke su jako pigmentovane, ne truse se, nisu sklone pucanju I međusobno mešanje je pravo zadovoljstvo.Stv..
2.540,65 RSD 2.989,00 RSD
Senke za obrve  iz ove palete su kompaktne boje za šminku obrva koja će na najbolji način istači, naglasiti, definisati ili po potrebi potamniti obrve. Bazirane su na formuli koja u svom sastavu sadrži vodu, što znači da se ne truse I da je boja intenzivna. Prisutnost magnezijum stearata pobolj..
2.540,65 RSD 2.989,00 RSD
C' est Fantastique paleta senki za oči je kombinacija trideset živih boja bogatih u nijansama namenjena Veganima. Moderne boje koje pruža ova paleta oživece svaki makeup look.14 mat i 16 svetlucavih nijansi za ambicioznije šminkanje. Idite daleko koliko Vas Vaša kreativnost nosi.Cruelty free&nb..
2.520,00 RSD 3.150,00 RSD
Paleta senki za oči Sex on the beach je iz linije Coctail Party proizvoda. Zanosan make up za dinamičnu noć. Devet nijansi senki za izgled od nežnog do seksipilnog. Uz pomoć 4 mat i 5 šljokičastih boja primamićete mnoge poglede. Paleta je inspirisana je neverovatnim noćima provednih u..
1.624,00 RSD 2.030,00 RSD
Predivna paleta senki za oči The Cosmo inspirisana je koktelom Cosmopolitan. Devet smelih boja senki iz ove palete su tu da kreirate zavodljiv make up. Šminkanje sa tračkom glamura učiniće da Vam oči izgledaju kao remek delo. Postignite da Vaš pogled bude nežan, a opet i dramatičan. Nazdra..
1.624,00 RSD 2.030,00 RSD
Paleta senki za oči Purple flame je iz linije Coctail Party proizvoda. Predivna paleta od 4 mat i 5 šljokičastih nijansi senki za neodoljivu šminku na očima. Stvorite domet make up-a  od šarmantnog do dramatičnog sa ovim senkama. Ovaj spektar boja i sama paleta inspiris..
1.624,00 RSD 2.030,00 RSD
Stvorite beskrajan izgled uz paletu senki za oči Au Naturel. Šminkanje savisoko pigmentisanim senkama donosi čistu boju na Vašim očima sa samo jednom primenom. Za kreiranje dnevnog makeup-a tu su krem kombinacije , čokoladnih i bronzanih tonova, u toplim zemljanim bojama. Za postizanje int..
2.520,00 RSD 3.150,00 RSD
Paleta senki za oči Croc idealna je za sofisticiran i misteriozan make up. Sa 25 visoko pigmentiranih mat i svetlucavih nijansi moguće je odvažnije šminkanje. Svaka senka za oči se može nositi sama ili slojevito izgled koji obara sa nogu. Da li ste spremni da pokažete svoje boje? ..
2.457,00 RSD 2.730,00 RSD
Paleta senki za oči Viper sa miksom pravih boja će sigurno biti pogodak za svaki make up look. Stvorite izged koji je sofisticiran, ali i misteriozan sa 25 visoko pigmentovanih mat i svetlucavih nijansi. Neustrašiva šminka za neustrašivi izgled. Svaka senka se može nositi sama ili slojevito. Da li ..
2.457,00 RSD 2.730,00 RSD
Paleta senki za oči Bad Girl uz koju šminkanje očiju nikada nije bilo tako glamurozno! Proizvod namenjen veganima. Sa 21 izvrsnom nijansom istaknite oči i stavite ih u prvi plan kao i celokupni makeup. Nezaboravne noći počinju sa neverovatnim pogledima, a Blackjack je za to stvoren. Sa 12 sjajnih..
2.800,00 RSD
Paleta senki za oči Mean Girlje sa nijansama u mat varijanti ili sa šljokicama. Pogodna za vegane. Ovo je paleta za šminkanje koja će sigurno zadovoljiti i najstrože kriterijume vrhunskih šminkera. Make up za nezaboravne noći. Neverovatni pogledi uz Blackjack paletu. Kombinacijom boja s..
1.988,00 RSD 2.800,00 RSD
Paleta senki za oči Tough Girl je za šminkanje koje odiše glamurom. Pogodan veganima. Sa 21 izvrsnom nijansom, imaćete puno opcija da budete sigurni da ćete sve zaseniti Vašim očima. Paleta ima 9 sjajnih i 12 mat senki za oči.Stvorena je da nezaboravne noći počinju sa neverovatnim pogledima...
2.800,00 RSD
Paleta senki za oči C'est La Vie sadrži od svetlijih do tamnijih nijansi, koje će zadovoljiti Vaše potrebe za dnevnom i večernjom šminkom. Proširite Vašu kreativnost za kreiranje savršenog make up-a sa trideset nijansi senki. Paleta za šminkanje neophodna svakome od nas. Stvorite živahan ili nežan i..
2.520,00 RSD 3.150,00 RSD
Paleta senki za oči Dirty Mother je iz linije Coctail Party proizvoda. Klasičan, neobavezan ili dramatičan make up za intezivnu noć. Šminkanje sa izborom od 12 boja u paleti biće zabavan zadatak.Šminka na očima govoriće umesto Vas, reči će biti suvišne, i to je u redu jer vas ležerni izgled neć..
2.100,00 RSD
Paleta senki za oči Screwdriver je iz linije Coctail Party proizvoda. Izbor od 12 nijansi boja je savršen za stvaranje nežnog ili dramatičnog izgleda. Šminkanjem sa ovim nijansama pretvorićete svoj make up u remek delo. Sa 7 mat i 5 šljokičastih senki do očaravajućeg i šarmantnog..
2.100,00 RSD
Paleta senki za oči Margarita Azul je iz linije Coctail Party proizvoda. Paleta je jedinstvena kolekcija od 6 sjajnih šljokičastih senki. Elegantan make up za uzbudljivu avanturu.  Savršeno šminkanje zahvaljujući kremastoj formuli senke. Diskretan sjaj ili blistavi glamur, izbor ..
1.487,50 RSD 1.750,00 RSD
Paleta senki za oči Desperate Dreamer čini da ostvarite dodir sa zvezdom 80ih u Vama! U paleti za šminkanje dolazi edicija fascinantnih 24 nijansi senki. Za razuzdan make up izgled koji će sve izludeti! Nezaboravne avanture počinju sa zavodljivim pogledima, a paleta iz Rude kolekcije je za to s..
2.488,50 RSD 3.150,00 RSD
Brend: PAESE
Paleta senki za oči Dreamily je paleta pomoću koje možete stvoriti šminku za svaku priliku. Mat, biserne i satenske senke. Suptilne ružičaste, prirodne bež i klasične smeđe boje. Uz dodatak ajlajnera ili veštačkih trepavica dnevni look se u nekoliko jednostavnih poteza pretvara u glamurozan večernj..
1.180,00 RSD
Profesionalna paleta senki za oči Evening Mood namenjena profesionalcima i amaterima. Paleta sadrži tri duohromatske - svetlucave senke i sedam senki mat finiša. Sadrži 10 dobro pigmentovanih senki kremaste konzistencije. Savršena pigmentacija čini da šminkanje očiju pomoću ove palete postane p..
2.540,65 RSD 2.989,00 RSD
Ostvarite svoje snove sa našim najnovijim proizvodom -  Paleta senki za oči Fairy Tale. Stvorite fantastičan svet napravljen od 35 odabranih nijansi. Najintenzivnije i najrazličitije boje od sada! Lake za kombinovanje. Dugotrajna formula. Od svakodnevnog izgleda do predivne bajke sa samo jednom..
2.856,00 RSD 3.360,00 RSD
Brend: PAESE
Paleta senki za oči u kojoj su iskombinovani sjajni toperi i visoko pigmentovane mat senke. Korišćenjem prajmera za senke i odgovarajučih četkica za šminkanje postiže se višesatna trajnost u svakoj prilici. U potpunosti inspirisana prolećem. Nove formule senki olakšavaju lako međusobno me..
3.914,25 RSD 4.605,00 RSD
Paleta senki za oči Legally Nude zabavan i odvažan make up look! Šminkanje uz paletu sa 24 boje od koga zastaje dah. Šminka na očima govoriće umesto Vas. Igrajte se sa sjajnim bojama, istražite kremaste mat boje i izgledajte kao lutka sa sa naslovnica novina. Pridružite se avanturi sa lepotom i..
1.899,50 RSD 3.799,00 RSD
Uticaj na mesečevu čaroliju - presovana paleta senki, jaka pigmentacija, dugotrajna formula za savršen blend.Affect Lunar Spell je paleta od 12 neutralnih senki sa drugačijom završnicom. Jedinstvene boje su inspirisane sjajem meseca.Paleta senki za oči Lunar Spell obuhvata sedam mat hladnih nijansi ..
7.450,00 RSD
Paleta senki za oči Manga Anime je savršena za najbolju dugotrajnu šminku na očima. U kombinaciji sa ajlajnerom, maskarom i šminkom za obrve, neodoljiv pogled je zagrantovan. Stvorite fantastičan svet od 35 odabranih nijansi. Najrazličitije i najintenzivnije boje do sada! Lake za kombinovanje sa dug..
2.856,00 RSD 3.360,00 RSD
Brend: PAESE
Paleta senki za oči uključuje osam savršeno usklađenih boja koje vam omogućavaju da kreirate mnogo različitih make up kombinacija na očima. Uključili smo četiri nijanse hladnih tonova i četiri tople za ravnotežu. Senke mat završnice su uvek moderne uz prevladavajuće trendove. Mattlicious je paleta..
1.767,60 RSD 1.964,00 RSD
Paleta senki za oči Merfantasia sadrži 35 boja čiste fantazije kao sirena! Kombinacijom 11 mat i 24 sjajne nijanse Vaša šminka biće fantastična. Sa jednako ekstremnim, sjajnim i mat bojama možete stvoriti sanjiv mejkapa izgled i avantura može da počne! Cruelty Free • Paraben Free..
3.360,00 RSD
Rio de Žaneiro je paleta senki za oči iz kolekcije Metropolis sa 14 nijansi. Interesantne nijanse senki su neophodne za  originalni make up look. Šminkanje sa 10  šljokičastih senki i 4 mat senke omogućiće Vam eleganciju i sjaj. Metorpolis je kolekcija paleta senki za oči koje su tema..
1.365,00 RSD 1.820,00 RSD
Tokyo je paleta senki za oči iz kolekcije Metropolis sa 14 nijansi. Sadrži senke sa šljokicama i mat senke za savršen i romantičan make up. Omiljene nijanse boja neophodne za šminkanje. Raznovrsni topli tonovi mogu se mešati i kombinovati da bi se postigao zavodljiv izgled.Metorpolis je ko..
1.365,00 RSD 1.820,00 RSD
London je paleta senki za oči iz kolekcije Metropolis sa 14 nijansi. Sadrži senke sa šljokicama renesansnih boja za savršen make up. Šminkanje ovim nijansama Vam omogućava da kreirate stilski izgled i za dan i za noć. Moderan look u Vašem pogledu je zagarantovan. Festival ili karaok..
1.365,00 RSD 1.820,00 RSD
Paleta se sastoji od različitih nijansi i struktura, u rasponu od senki svetlijih boja sa folija efektom koje će vašim očima dati sjaj, preko satenskih, sve do mat svilenih. Vrlo lako se kombinuju tako da stvore ombre efekat I gradaciju boja, dobro se mešaju i ostaju na kapcima mnogo sati. Doda..
2.540,65 RSD 2.989,00 RSD
Paleta senki za oči  Too much Drama za šminku kao na pozornici. Namenjen veganima. Za make up koji opčinjava. Previše nikad nije dovoljno uz ovu paletu senki sa 7 sjajnih i 11 mat nijansi! Zato smo stvorili najdramatičniju paletu jedinstvenih boja. Magična kombinacija visoko pigmentisanih b..
2.128,00 RSD 2.660,00 RSD
Paleta senki za oči Rudementary Speyeshadow sadrži 35 boja. Izabrani ste za tajnu misiju uz pomoć 21 sjajne i 14 mat nijansi. Misija je da uspete da izbegnete sastanak na mestu gde sjaj i boje nikada nisu viđene. Srećno u dobijanju dozvole za pobedu!Cruelty free. Parabe..
2.688,00 RSD 3.360,00 RSD
Paleta se sastoji od različitih nijansi i tekstura, u rasponu od senki svetlijih boja sa metalik efektom koje će vašim očima dati sjaj i koje dominiraju u ovoj paleti. Samo tri senke imaju mat finiš.Vrlo lako se kombinuju tako da stvore ombre efekat I gradaciju boja, dobro se mešaju i ostaju na kapc..
2.540,65 RSD 2.989,00 RSD
Paleta senki za oči pRUDEnce je kolekcija zadivljujućih mat i sjajnih nijansi. Šminkanje očiju, isticanje konkretnih delova oka, postizanje efekta dubine, jednostavno rečeno kompletan make up uz ovu paletu je moguć. Kombinacije senki u nijansama zemljanih tonova. Kolekcija sadrži 10 različitih ..
1.725,50 RSD 2.030,00 RSD
Paleta senki za oči RUgs RUnny sa miksom pravih boja će sigurno biti pogodak za svaki make up look. Proizvod koriste i Vegani. U paleti za šminkanje dolazi edicija fascinantnih 7 sjajnih nijansi i 3 mat nijanse. Kombinacije boja senki su za malo smelije šminkanje. Ova paleta šminke je inspi..
1.725,50 RSD 2.030,00 RSD
Paleta senki za oči RUDE PRO Balloons ima sveobuhvatni izbor predivnih mat, odvažnih i svetlucavih i prelepo svetlih nijansi senki. Ova paleta namenjena je za profesionalne make up artiste. Sve boje za savršenu šminku koje možete zamisliti su tu! Paleta od 60 senki - sivih, braon, bež, crvenkas..
4.095,00 RSD 4.550,00 RSD
Paleta Provocation se sastoji od različitih nijansi i tekstura u rasponu od senki svetlijih boja sa metalik efektom koje će vašim očima dati sjaj, preko satenskih, sve do mat svilenih. Vrlo lako se kombinuju tako da stvore ombre efekat I gradaciju boja, dobro se mešaju i ostaju na kapcima ..
2.540,65 RSD 2.989,00 RSD
Sa paletom senki za oči Return of the Jet Eyeshadow krenite izvan ove galaksije sa našom najnovijom kreacijom od 35 odabranih nijansi senki. Istražite čitav novi svet napravljen od 17 mat i 18 sjajnih nijansi. Najintezivnije i najrazličitije boje do sada! Lake za kobinovanje. Dug..
2.856,00 RSD 3.360,00 RSD
Brend: PAESE
Paleta senki za oči koja inspiriše i pruža vam priliku da kreirate neobičnu šminku. Kvalitetni biserni pigmenti koji se koriste u senkama odgovorni su za blistav izgled i izražene boje. Mat senke su visoko pigmentirane, lako se blendaju i ostaju na kapku tokom celog dana čak i za..
2.968,20 RSD 3.492,00 RSD
Paleta senki za oči Bohemian Diva odiše erom sedamdesetih godina. Miks ovih nijansije siguran pogodak za moćni make up look. Budite kao Diva sa šminkom sjajnih, mat i svetlucavih boja! Svaka od ovih senki apsolutno će učiniti da Vaše oči budu čarobne.Cruelty Free • Paraben Free • Vegan..
1.456,00 RSD 1.820,00 RSD
Paleta senki za oči Disco mode koja odiše erom sedamdesetih godina. Šminkanje pastelnim tonovima senki učiniće make up nežnim i romantičnim. Sa ovom šminkom sjajnih,mat i svetlucavih boja spremni ste za plesni podium. Moderne senke ove palete na Vašim očima pričaće umesto Vas. Na Vama je s..
1.456,00 RSD 1.820,00 RSD
Paleta senki za oči Electric Fantasy odiše erom sedamdesetih godina. Šminkanjem sa sjajnim, mat i svetlucavim bojama pretvarate make up u umetničko delo. Meka i lagana tekstura senki olakšaće bledanje i neograničene mogućnosti da ispoljite kreativnost. Sa ovom paletom senki sjajnih nijansi biće..
1.456,00 RSD 1.820,00 RSD
Paleta senki za oči Hippie Doll koja odiše erom sedamdesetih godina. Intezivne boje za zabavan i trendi make up. Šminkanje sjajnim, mat i svetlucavim senkama do vrhunskog izgleda! Hipnotišite pogledom i očima sa šminkom koja svakoga ostavlja bez daha. Cruelty Free • Paraben Free • Vegan..
1.456,00 RSD 1.820,00 RSD
Paleta senki za oči Love groove odiše erom sedamdesetih godina. Pogodna za Vegane. Za šminkanje sa mat i svetlucavim roze, plavim i sivim bojama zadužena je ova paleta. Trendy make up look za tili čas. Svakodnevno isprobavajte nove kombinacije sa ovim nijansama na Vašim očima. Tekstura sen..
1.456,00 RSD 1.820,00 RSD
Prikazuje se 1 do 50 od 63 (2 strana)
Ova web-stranica koristi kolačiće
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića. Detaljnije