Navigacija
Vaša korpa

Makeup sunđeri

Filteri

RSD RSD
Četkica za šminkanje lica ima mešanu dlaku od sintetičkih vlakana i prirodne kozje dlake.Zahvaljujući saradnji brenda Affect Professional Cosmetics i šminkerke Karoline Matrašek, nastala je serija unikatnih četkica za šminkanje. Kolekcija se sastoji od sedam četkica. Njihove čekinje su ručno raspor..
3.450,00 RSD
Profesionalni aplikator za šminku osigurava ravnomerno nanošenje kozmetike na celo lice. Podloga naneta sunđerom za šminkanje je bez pruga i nabora.Idealno za nanošenje i korigovanje pudera.Ovalni oblik savršeno se prilagođava licu, što omogućava odgovarajće nanošenje šminke. Kompaktna struktura sun..
1.270,75 RSD 1.495,00 RSD
Prikazuje se 1 do 2 od 2 (1 strana)

Opis kategorije

Make up sunđeri su najbolji saveznici u postizanju savršenog tena. Na najbolji način ravnomerno raspoređuju tečni puder ili korektor bez upijanja previše proizvoda. Pronađite blender za šminkanje koji će Vam omogućiti da na najbolji način postignete maksimalne rezultate. 

Ova web-stranica koristi kolačiće
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića. Detaljnije