Menu
Vaša korpa

Kreme za lice

Opis kategorije

Najbolja online ponuda krema za lice koje su osnovni način za negu, hidrataciju i svakodnevnu brigu o koži lica. Izaberite najbolju kremu za suvu i osetljivu kožu, za zrelu kožu, kremu za lice za SPF faktorom kao najbolju svakodnevnu zaštitu i prevenciju od prevremenog starenja kože. Tu su i kreme za negu najosetljivijeg predela oko očiju, kao i kreme koje se mogu koristiti kao prajmeri za pripremu kože lica za dalje šminkanje. 

Krema za lice Miracle Cream koristi se za zaštitu lica, za osetljivu i umornu kožu! Smirujuće i hidratantno deluje na Vaše lice. Krema štiti kožu lica od oštećenja, pomaže u jačanju lipidne barijere i pomaže u poboljšanju kožnih tegoba poput iritirane ili suve kože. Pogodno za većinu tipova kože...
2.030,00 RSD
Maska za lice sa ekstratom i laticama ruže osvežiće i podmladiti vaše lice dok spavate. Latice ruže sadrže prirodna ulja i šećere koja nadoknađuju vlažnost kože lica. Ružino ulje sadrži antiinflamatorna svojstva koja minimiziraju crvenilo i smiruju iritaciju. Maska za lice Good NIght Rose  se ..
1.680,00 RSD
Nega lica u setu Miracle Glow je kombinacija tonika za čišćenje i kreme za lice. Tonik će očistiti kožu lica, poboljšati njen izgled i rešenje je za održavanje elastičnosti kože. Krema za lice će hidrirati, zaštiti i pomoći prilikom rešavanja kožnih tegoba poput iritirane ili suve kože. Praktič..
3.710,00 RSD
Brend: PAESE
Krema za hidrataciju lica koja se koristi kao prajmer koji prirprema kožu za dalje šminkanje tečnim puderom.Sadrži aktivne sastojke koji sveobuhvatno neguju kožu:anti-age peptid - specijalizovan za borbu protiv negativnih efekata vremena i faktora okoline, kao i za smanjenje bora i pigmentacionih mr..
2.541,00 RSD
Brend: PAESE
Tonirana DD krema za lice u boji je proizvod koji stvara zaštitnu barijeru na koži i garantuje sveobuhvatnu negu.  Zaštitna barijera od sunca je garantovana SPF faktorom 30 koji štiti kožu od UVA i UVB zraka. Ova tonirana krema deluje kao maska protiv zagađenja, ali bez efekta težine na li..
1.876,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)