Navigacija
Vaša korpa

Četkica za nanošenje senke AFFECT KM06

Četkica za nanošenje senke AFFECT KM06
Četkica za nanošenje senke AFFECT KM06
1.750,00 RSD

Zahvaljujući saradnji brenda Affect Professional Cosmetics i šminkerke Karoline Matrašek, nastala je serija unikatnih četkica za šminkanje. Kolekcija se sastoji od sedam četkica. Njihove čekinje su ručno rađene. 

Četke su prelepog dizajna, kreirane su sa velikom strašću i posvećenošću svake strane. Drške četkice imaju različite boje - raspoređene jedna pored druge, stvaraju iznenađujući ombre efekat. Savršeno za šminkere, stiliste, stručnjake u oblasti šminke i ljude koji tek počinju svoju avanturu sa šminkom.

Šminkeru Karolinu Matrašek odlikuje perfekcionizam i izuzetna tačnost, voli da utiče na najsitnije detalje, zbog čega su četkice savršene u svakom centimetru. Sakupite celu njihovu kolekciju i saznajte sami.

Četkica za senku KM06 je savršena za praškaste proizvode, ne trusi se. Njegove guste čekinje omogućavaju i nanošenje i mešanje senki - zahvaljujući njemu dobićete prirodne prelaze boja.

Četkica za šminkanje očiju ima mešanu čekinju od sintetičkih vlakana i prirodne kozje dlake. KM06 četka je uskog preseka. Pomoći će vam sa svakodnevnom šminkom.


Ova web-stranica koristi kolačiće
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića. Detaljnije