Navigacija
Vaša korpa

Četkica za nanošenje senki AFFECT KM05

Četkica za nanošenje senki AFFECT KM05
Četkica za nanošenje senki AFFECT KM05
1.750,00 RSD

Četkica za šminkanje očiju ima mešanu čekinju od sintetičkih vlakana i prirodne kozje dlake. Savršeno za nanošenje i bblendanje senki.

Zahvaljujući saradnji brenda Affect Professional Cosmetics i šminkerke Karoline Matrašek, nastala je serija unikatnih četkica za šminkanje. Kolekcija se sastoji od sedam četkica. Njihove čekinje su ručno raspoređene. Osim toga, četke imaju lakirane, ergonomske ručke, zahvaljujući kojima rad sa njima predstavlja čisto zadovoljstvo.

Četke su prelepog dizajna, kreirane su sa velikom strašću i posvećenošću svake strane. Drške četkice imaju različite boje - raspoređene jedna pored druge, stvaraju iznenađujući ombre efekat. Savršeno za šminkere, stiliste, stručnjake u oblasti šminke i ljude koji tek počinju svoju avanturu sa šminkom.

Šminkeru Karolinu Matrašek odlikuje perfekcionizam i izuzetna tačnost, voli da utiče na najsitnije detalje, zbog čega su četkice savršene u svakom centimetru. Sakupite celu njihovu kolekciju i saznajte sami.

KM05 četkica za senku je savršena za presovane proizvode, ne ljušti se od kozmetike. Njegove izdužene čekinje omogućavaju i nanošenje i mešanje senki - zahvaljujući njemu ćete dobiti prirodne prelaze boja.


Ova web-stranica koristi kolačiće
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića. Detaljnije