Navigacija
Vaša korpa

Četkica za nanošenje senke AFFECT KM04

Četkica za nanošenje senke AFFECT KM04
Novo
Četkica za nanošenje senke AFFECT KM04
1.750,00 RSD

Okrugla četkica za šminkanje očiju. Omogućava nanošenje i mešanje senki.

Zahvaljujući saradnji brenda Affect Professional Cosmetics i šminkerke Karoline Matrašek, nastala je serija unikatnih četkica za šminkanje. Kolekcija se sastoji od sedam četkica. Njihove čekinje su ručno raspoređene. Osim toga, četke imaju lakirane, ergonomske ručke, zahvaljujući kojima rad sa njima predstavlja čisto zadovoljstvo.

Četke su prelepog dizajna, kreirane su sa velikom strašću i posvećenošću svake strane. Drške četkice imaju različite boje - raspoređene jedna pored druge, stvaraju iznenađujući ombre efekat. Savršeno za šminkere, stiliste, stručnjake u oblasti šminke i ljude koji tek počinju svoju avanturu sa šminkom.

Šminkeru Karolinu Matrašek odlikuje perfekcionizam i izuzetna tačnost, voli da utiče na najsitnije detalje, zbog čega su četkice savršene u svakom centimetru. Sakupite celu njihovu kolekciju i saznajte sami!

Četkica KM04 biće savršena za pravljenje Smoky Eyes šminke, kao i za osvetljavanje unutrašnjeg ugla. Njegov odgovarajući oblik i mala veličina omogućavaju precizno nanošenje senki na kapke.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
Ova web-stranica koristi kolačiće
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića. Detaljnije