Navigacija
Vaša korpa

Četkica za oči i usne AFFECT KM07

Četkica za oči i usne AFFECT KM07
Novo
Četkica za oči i usne AFFECT KM07
1.750,00 RSD

Četkica za šminkanje očiju i usana, njen poseban oblik i mala veličina omogućavaju precizno konturisanje oblika usana, kao i precizno nanošenje odabranih nijansi u unutrašnjem uglu oka.

Zahvaljujući saradnji brenda Affect Professional Cosmetics i šminkerke Karoline Matrašek, nastala je serija unikatnih četkica za šminkanje. Kolekcija se sastoji od sedam četkica. Njihove čekinje su ručno raspoređene. Osim toga, četke imaju lakirane, ergonomske ručke, zahvaljujući kojima rad sa njima predstavlja čisto zadovoljstvo.

Četke su prelepog dizajna, kreirane su sa velikom strašću i posvećenošću svake strane. Drške četkice imaju različite boje - raspoređene jedna pored druge, stvaraju iznenađujući ombre efekat. Savršeno za šminkere, stiliste, stručnjake u oblasti šminke i ljude koji tek počinju svoju avanturu sa šminkom.

Šminkeru Karolinu Matrašek odlikuje perfekcionizam i izuzetna tačnost, voli da utiče na najsitnije detalje, zbog čega su četkice savršene u svakom centimetru. Sakupite celu njihovu kolekciju i saznajte sami.

KM07 četkica je univerzalno primenljiva, biće savršena i za šminkanje očiju i za modeliranje usana. Poseban oblik i mala veličina omogućavaju precizno konturisanje oblika usana, kao i nanošenje odabranih nijansi u unutrašnjem uglu oka.

Četkica za šminkanje očiju i usana ima vlakna od sintetičkih vlakana. Pomoći će vam sa svakodnevnom šminkom.


Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
Ova web-stranica koristi kolačiće
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića. Detaljnije